- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.181
tombilim oğluşunu okut sen...hatta onun için özel Kur an okut evinde.Yavrucak neler çekti
-canım çok güzel beslenmişsin,fakat meyve hiç yok.. kuru meyve yemişsin bu iyi fakat,taze meyvenin yerini tutmaz.özellikle günde iki portakal ve 1 elma yemeni öneririm.
-öğlen menünde eğer ki köfte yediysen,akşama tavuk yeme bence..he çok mu yanlış? hayır ,değil. sonuçta yemekleri sen yapmıyorsun ,önüne ne gelirse onu yiyorsun. doktorlar da diyetlerde her öğüne hem sebze de koyuyorlar hem tavuk/et/balık... ama araştırmalara ve başaranlara göre,bir öğünde 2 çeşitten fazla yemek ,kilo vermeyi engelleyebiliyor.(tavuk-salata , sebze-yoğurt...vb)
genel anlamda güzel bir menü...ama sütlaç tamamdır,daha yeme :)
dün kaçamaklı bir gündü gerçekten de... bir yere gitmemek lazım bir süre... börek tava böreğiydi,yağlı değildi fazla..ama patatesli börek işte,en sevdiğim çeşit :kedi:
canım ,valla kaçamaklar sık yapılmadıkça(mesela sık sık sütlaç yemedikçe,börek yemedikçe,gazoz içmedikçe sık sık) ben kilo vermenin duracağına inanmıyorum. ben seni çok azimli görüyorum,inşallah vereceğiz...
canım daha önce de dedim,ben geçtiğimiz sene spor yapıyordum. ve sporu o kadar çok seviyorum ki anlatamam,resmen vücudum sonrasında endorfin salgılıyor ve bunu hissediyorum.tokluk geliyor bana spordan sonra,1 saat tokum resmen... ve evet,spordan sonra gün boyu yediklerime dikkat ediyorum,yazık o kadar spor yapıyorum ,yemeyeyim diyorum..ben kesinlikle bundan sonra hep gideceğim,bana lazım spor.her açıdan.
şişlik olayına gelince... kelin ilacı olsa başına sürermiş. ben yaklaşık 40 günü geçik,regl olamıyorum. iki kere test yaptım,negatif çıktı.gittim kan testi yaptım,negatif..hamile değilim...ama regl yok! şiştim iyice,elim yüzüm davul gibi!
çok ilginç,ilk kez başıma geliyor.benim herşeyim düznlidir oysa.
çok antibiyotik kullandım ,sebep bu olabilir...eğer pzts gününe kadar regl olmazsam doktora gideceğim.
yarın sabah da maydonoz kaynatıp içeceğim,aklıma geldikçe de lahana yiyorum çiğ,sen de dene istersen...
]
valla okutmak gerekiyor herhalde ben kaynuşuma söyleyim bir organizasyon yapsın bugün de eltimin kızını götürdüler doktora oğlu da doktordan çıkmıyor zaten toptan okutalım biz çocukları en iyisi.
meyve ben çok sevmiyorum yeşil elma yersem onu da zorla yiyorum ama her gün mutlaka 1 tane en azından yemeye dikkat ediyorum zaten akşam yemeğim çok geç oluyor üstüne meyve yemeye zaman kalmıyor ben de işyerinde yemeye çalışıyorum genelde.
haklısın tabi bence de haftada en fazla 1 kaçamağın pek zararı olmaz ama yine de en sağlıklı kaçamak olmalı yani 1 paket cips yemektense sütlaç yemeyi veya börek yemeyi tercih ederim. bizde sütlaç bitti zaten rahatladım.
hala regl olamadın mı sen? amaaaann çok kötü ya ben 1 gün geciksem telaşlanıyorum hamilelikten dolayı hem de stresi yetiyor olamamanın. benim ünide bi kız arkadaşım vardı 60 gün 70 gün olmazdı kız bi kilo aldı akıl alır değil şişti resmen balon gibi içine hava üflemişler gibi. sonra doktora gitti hemen o yaz verdi kilolarını sonra da düzeni bozuldu 15 te bir olmaya başladı bir deri bir kemik kaldı. çok önemli aslında bu regl olayı. konusunun uzmanı bir doktora git canım geciktirmeden bi de çörek otu adet söktürür diye biliyorum ben dorukun gazı içi kullanıyordum suyu kaynat üstüne 1 tatlı kaşığı çörek otu at 2-3 dakika kalsın öyle sonra süz ve iç tadı çok kötü değil oğluş bayıla bayıla içiyordu bi dene bakalım.
maydonozu ne için içiyorsun sen ben kahvaltıda mutlaka yemeye çalışırım ama kaynatmak ne işe yarıyor metabolizmayı mı hızlandırıyor acaba