- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.361
günaydın takımım!
günaydın oburcuğum,
ben geldim işte..nasılsın..?
günaydın oburcuğum,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün yaptıklarımı yazayım ama sabah 9 da yönetim odasına indim akşam 6 da çıktım ne ara öğün ne öğlen hiç bişey düzenli gitmedi.
sabah:çok açtım ve canım tatlı bişeyler istedi 1 kare bitter çikolata
1 dilim ekmek peynir yeşillik domates.
ara :ne yazıkki yok.
öğle:3 dilim ıspanaklı börek.
ara :yok
akşam:3 kaşık menemen az yağlı.yarım kase sebze çorbası .
ben arayı akşam yemeğinden sonra yaptım:1 dilim kepek ekmek(ekmeği kendim yaptım mis gibi koktu )ve yanında labne peynir.dövün beni kızın bana eleştirin.herşeyi yapmaya hakkınız var .bu gün bir felaket.suyuda az içtim.mafoldumben
spor:sabah 40 dakika tempolu yürüyüş.kaydirigubbakcemile2
günaydın takımım!
günaydın oburcuğum,
hiiççç takmaben de bugün biraz bozuğum, eşimle tartıştık... aman nasıl olsun be canım,hayat devam ediyor...
canım hoşgeldin.. bir iki hafta paylaşım yapabilirsin burda, ondan sonra boş yer ve paylaşım durumuna göre bakarız yerimsenibengünaydın
koly gelsin hanımlarr
boş yeriniz varmı ?
sabah ne yedim
1 haşlanmış yumurta
beya ekmek
4 zeyıtin
3-4 çatal peynir
geçen sene bu zamanlar 90 kilo üstünde başladıgım diyet te 8-9 kilo verdim
fakat sonradan adaptem nasıl bozulduysaa bir aşşa bir yuakrı
hiç ilerleyemedim
ramazanda 104 görmüştüm ama
şu an 111.8 im
adepte olamıyorum diyete
dönüm noktası lazım bana nasıl olacak bilmiyorum
merhaba canım ,
öğlen et,akşam sebze olayını ben örnek olsun diye sözyledim,elimizden geldiğince bu şekilde beslenmemiz iyi olabilir. hee ama ben de sürekli yapamıyorum zaten. sürekli bunları hesap ederek yaşanmaz yani.
maydonoz suyu içmiyorum canım. maydonozun da lahananın da kendisini yiyorum çiğ olarak.seviyorum ben tadlarını. bağırsaklarım zaten iyidir,bunlarla beraber iyice herşey yolunda yani. günde 3 kere,büyük abdest desem,ne kadar iyi olduğu anlaşılır sanırım...
su en az 2 lt içiyorum ben ama yazmayı unutuyorum.bir de onun da hesabını yapmaya sinir oluyorum. büyük bir bardağım var,nerdeyse 1,5 su bardağı su alır belki daha fazla. onunla en az 6-8 tane içiyorum evdeyken.dışardaysam da 2 tane 500 ml lik şişe bitiriyorum,sabah ve akşamki içtiklerimden ayrı olarak.yani 2 lt en az içiyorum günlük. bu konuda şanslıyım,su içmeyi severim. sen meyve sevmiyorsun ya,ben o kunda da şanslıyım,meyveyi çok severim. mutlaka günlük en az 2 meyve görmem lazım listende canım.
regl oldum ama ilk kez böyle oldu,3-4 damla görebildim yani.bu ne şimdi? hasta mıyım neyim... mirmirmirmir
:roflol: :roflol: ayy koptum kız,Allah iyiliğini versin.. Yağların erisin gitsin inşallah! Şeniz
çok güzel,harika..
bak canım,yumurtan fazla filan kaçmamış. arada olur..heee hergün 2 yumurta yeme,ama arada 2 yumurta yemenin sana zararı olmaz.zeytin de çok kaçmamış,rahat ol. dediğim gibi zeytin ve yumurta gayet sağlıklı ve gerekli besinler.bunların arada kaçması,fazla yenmesi zarar vermez. kaçırdığın şey,tatlı değil,hamur işi değil. bence sorun yok.
içtiklerin de çok hoşuma gitti ,ben beğendim programını açıkçası.
not: meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketmenin protein alımına katkısı olduğunu biliyor muydun?
bundan sonra meyve ile beraber,veya meyveden yarım saat sonra filan biraz süt içebilirsin.
1 saat yürüyüş... :lepi: süpersin!
maşallah sana canım benim,6 lılara inince taş olacaksın taş..beraber olacağız :)
![/B]
çokolatım ilk önce duana amin diyim hayatım hepimizin yağları erisin gitsin inşallah. :Saruboceq: hepimiz yazın buluşsak bir ayarlama yapsak da. o zaman şöyle bir salınsak bu kadar çıtırlar nasıl bir araya gelmişler ay bunlar mankenler herhalde topluca geziye çıkmışlar zannederler. bayanssulusmile
meyveden sonra süt ya da yoğurt bunu yazıyorum aklımın bir köşesine ve meyve gibi bunu da hayatıma sokmaya çalışıyorum ben aralarda genelde diyet bisküvi tarzı işte biskot falan yerim ama meyveyle değişsem çok daha güzel olacak hayatım. 2 ye söz veremem ama her gün 1 taneyle başlayabilirim ben sanırım.
yumurtaya bayılırım ama zaten çok yiyemem alerjim var arada işte böyle 2 tane kaçırıyorum sorun yok diyorsun harika.
regl hızlanmadı mı 3-4 damladan sonrası yok mu hala ya ben burda stres oldum vallahi hala 3-4 damla da kaldıysan bugün pazartesi bi doktora görün bence. haa aklıma geldi bak bu arada spiral falan var mı o zaman da bazen böyle düzensizlik olabiliyormuş
yediklerin güzel canım akşamki çorba sebze çorbasıysa eğer daha da güzel olmuştur ama. ama pardon 17.45 te kapuska varmış zaten. oooo o zaman herşey güzel bence ekmeği de çok kesemiyorum demişsin ya mümkün olduğu kadar akşam öğünlerine kalmasın sorun yok bence zaten dün fazla yememişsin kararındadır yani. amaaan revani de neymiş hiiiiçç sevmem zaten hiiiiç güzel değildir. :tomato: aman aman uzak dur ondan.tombilim ;
her gün yazamıyorum yediğimi,özellikle dışarda olduğum günler unutuyorum yazmayı . çok yemediğimden,diyete sadık olduğumdan emin olabilirsin,ama yediğimi kalem kalem yazamıyorum bazen.
dün olduğu gibi...
bugünü yazacağım :
geç uyandım , sadece 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içip,spora gittim.
1 saat spor yaptım (artık cardio ayrıntılarını yazmayacağım,çünkü aynı şeyleri yapıyorum.yürüyüş,bisiklet,eliptik bisiklet,twist..yakında sopa çevirme ve mekik de başlayacak. yarın da aerobic ve pilates başlayacak.onlar başladığında ayrıntılarını yazacağım...)
14.30 : spordan sonra,2 dilim kepekli ekmek, light dil peyniri ve salatalıkla hazırlanmış kepekli sandviç yedim.
ara : biraz kuru meyve(dışardayken)
17.45 : 1 dilim kepekli ekmek, kapuska ve yarım yağlı yoğurt.
20.00 - çorba ve salata yiyeceğim
22.00 - 2 meyve yerim
suyu 2 lt ye tamamlayacağım, 1 fincan da 5 i bir yerde içerim.
bugünkü,akşamdan itibaren plan oldu,çünkü saat henüz 18.30.. ama planımdan aslaaa şaşmam:)
içerde revani var,bir an çok yemek istedim ama yemiyorum. eşim gelince ona vereceğim,yesin...
pilates ve aerobic de başlayınca,harika olacak. ben kendime bu sefer çok inanıyorum. ve aynı inanç sana ve diğer arkadaşlarıma da var ... bu yaz 5. takımın yazı olacak..!
ben de bugün biraz bozuğum, eşimle tartıştık... aman nasıl olsun be canım,hayat devam ediyor...
amaaaannn al benden de o kadar ne zaman kendi annemlere gitsek aynı kavgaklava: hafta sonu ordaydıkda
herkesin sorunu farklı tabii... aslında hayat kısa,keşke hiç böyle şeyler yaşanmasa..hepimiz bir rüyanın içinde yaşıyoruz,yalan herşey,birgün gerçek hayata uyanınca acaba aklımıza gelecek mi,ne kadar boş şeylerle uğraşıp,gereksiz yere kalp kırdığımız?
yediklerimi yazıyım çikolatım hazır sen burdayken
sabah: yumurta, peynir ve salata( domates,biber,maydonoz üstüne limon) 1.5 dilim kepek ekmek
ara: 1 yeşil elma 2 galeta
öğle: 8 ızgara köfte 2 kepek ekmek boyutunda pide salata
ara yok
akşam öğlen fazla yedim diye acıkmadım acıksam da yemeyecektim zaten 1 armut yedim
gece: süt baktım yoktu light süt regl olacam kıvrandım tatlı isteğinden 2 kare çikolata paketin içinden karelere bölünmüş çıkıyor ya onlardan 2 tanesi sadece
3 litre su 2 bardak yeşil çay 2 slim çay
citolümmŞeniza.s. hoşgeldin canım hayırlı olsungünaydın
koly gelsin hanımlarr
boş yeriniz varmı ?
valla bravo hemen de paylaşıma başlamışsın.. grupta eşlemşe var şu anda sana fazla bir şey yazılmazsa üstne alınma herkesin yorum yapacağı eşi var ben perşembeye dek az geliyorum eşim izinde ve evdede o yüzden, o güne dek herkes yani boş olanlar yorum yapar sende istediğine yaz sorun yok ben kesin dönüş yapıncasabah ne yedim
1 haşlanmış yumurta
beya ekmek
4 zeyıtin
3-4 çatal peynir
geçen sene bu zamanlar 90 kilo üstünde başladıgım diyet te 8-9 kilo verdim
fakat sonradan adaptem nasıl bozulduysaa bir aşşa bir yuakrı
hiç ilerleyemedim
ramazanda 104 görmüştüm ama
şu an 111.8 im
adepte olamıyorum diyete
dönüm noktası lazım bana nasıl olacak bilmiyorum