Ewwet döndüm 15-20 dakka daha burdayım.C Vitamini herkese duyurulur.Spor, yürüyüş ,ev işi yani hareket edeceğiniz zaman ! saat öncesi alacağınız 1000mg'lık C vitamini yağların yakımını kolaylaştırıp kasa çeviriyor.
Geçen sene ben bu siteye üye olmadan önce bir yerlerde okumuştum.Sporculara tavsiyede bulunan bir siteydi.Kas yapmak yağları eritmek için bir madde var aklıma gelmiyor. Hah citrin, bizim sitede de konu başlığı.Birara bende kullandım.Bu citrin denen madde spor yaparken normalde terleyeceğinden 5 kat daha fazla terletiyor insanı.Yağlar kasa dönüyor.Ammaa sporu bıraktıktan ve citrinide bıraktıktan sonra aynen kdv gibi yol,su ,elektrik misali yağlar size simit ve toto olrak geri geliyor.
Yukarda biraz yanlış ifade etmişim.Sporcuların sayfasında citrin denen madde kullanarak kasların güçleneceği ve artacağı yazıyordu.Ama biri de bunun yanlış olduğunu ve citrinin vucutta birikim yapabileceğini daha sonra yağların tekrar geri geleceğini ,bunun yerine C vitaminin daha faydalı olduğunu yazıyordu..
Kısacası arkadaşlar C vitamini hem insana zindelik veriyor hemde yağları kasa çevirmede yardımcı oluyor.Ben denedeiiiim.Ama dediğim gibi hareket etmeden 1 saat önce almak lazım ki kana karışıp işe yarasın.Geçen sene 3 haftaya yakın Hergün 1000lik c vitamini alıp ,evi oda oda ,tavandan duvara ,yere her köşesini temizlemiştim.Onun sayesinde de kilo vermiştim.
Eeeee akıl veriyorumda ben niye başlamıyorum.Hadi bugünden itibaren başlayayım gene ben vitamin takviyesine.