Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız obur bunu ben de duydum,c vitaminim var elimde. ben de başlayayım öyleyse ,gerçi her sabah portakal suyu içiyorum en az 4 portakaldan yapılıyor. fazla olmaz mı aceba ?

.[/B]

4 portakal fazla meyveye girmez mi çikolat? suyunu sıkınca daha mı az kalorili oluyor ben de içmek istiyorum bazen ama şimdi sıksam en az 4-5 tane sıkmam lazım 1 bardak için diyorum ve fazla olur diye vazgeçiyorum yanlış mı biliyorum acaba?

o çaydan ben de içmeye başladım birkaç gündür, bırakmadan iç mersacım işe yaricak görüceksin yerimseniben

ben de içmeye devam ediyorum bijom etkisi hemen öyle görülebilecek bişey değil herhalde 1 hafta falan oldu her gün 2 tane içmeye çalışıyorum bazen 1 oluyor ama. 1 tane yapınca o çayı çıkarıp tekrar koyuyorum ben 2 . bir bardağa rengi daha açık oluyor ama yine de etki ediyordur herhalde

aklıma gelmişken yazayım bende dündü galiba obur yazmıştı gece yeni başlıyor kazasız atlatabilirmiyim gibi bir cümle vardı.. merak ettim gece ne yiyorsunuz yani akşam yemeğinden sonra neler yeniyor yiyenler yazsın bunu ciddi merak ettim hiç gece atıştırması yapan bir aile olmadık akşam yemeğinden sonra bizim tüm yemek kapılarımız kapanır çok seyrek ayda yılda bir kez kızlar çikolata yer veya 2 paket bisküvi açarlar çayın yanına haa biz çay bile içmeyiz çayız yanına demem oda ayda 3-4 kezi geçmez yani... yeniyorsa ne yeniyor çok merak ettiğimden yazmadan duramadım..

sana bundan 2 ay önceki akşam yemeğinin devamındaki ara !!!!!! öğünümüzü yazıyorum 2 paket aile boyu cips çekiğrdek mutlaka yanında bisküvi olur kek olur ya da sütlü tatlı olur ondan veya eşim bana sürpriz yapar en küçüklerinden yaş pasta alır çikolatalı hemde onun tamamı haaa kolayı unuttum 1 litre koka kola zero aman şekersiz olsun light olsun ben sevmem ama eşimin canı isterse patlamış mısır işte bunlar sonra eşim kanepede uyuya kalırdı uyanınca mutlaka meyve yemek ister 3-4 portakal 3-4 mandalina 3-4 elma allah ne verdiyse işte hepsi birlikte ama mutlaka. yatmadan da meyve suyu içilip öyle yatılacak akannehir akannehir akannehir bunların hepsini eşimle beraber yerdik ama şimdi akşam yemekten sonra ya bir portakal ya bir yeşil elma tatlı isteği olursa ballı tarçınlı süt o kadar ve kesinlikle en son saat 10 - 10. 30 gibi.

merhaba kızlar sonunda geçmişi okuyabildim ve size merhaba diyebildim kallisim bir kaç kere anlatmıştı ama kafa kalın girmiyor işte kolay kolay hiçbi bilgi aynı mesajda birden fazla alıntı yapmayı beceremiyorum ben o yüzden de uzun uzun sayfaları işgal ediyorum kusura bakmayın artık
dünkü öğünümü yazıyım işlerim var sonra da gene gelirim buralara
sabah: 2 dilim kepek ekmeğe tost 1 domates
ara: 1 armut 1 fincan süt
öğle: salata, 3 köfte 1 tavuk kanat, 1 dl ekmek 1 coca cola zero
ara: 1 portakal
akşam: annem doruk yemek yemiyor diye ne varsa evde hepsinden pişirmiş belki birini yer diye o yememeiş ama ben hepsinden yedim 1 kaşık kıymalı patates yemeği, 1 kaşık z.yağlı susuz kereviz yemeği, 1 kaşık z.yağlı susuz taze fasulye 1 dilim ekmek
3 litre sıcak su 3 slim çay 2 yeşil çay, 1 saat yürüyüş
öğünlerim herhalde çeşit olarak zengin oldu ama baksan toplamda 3 kaşık sebze yemeği yemişim 1 dilim ekmekle sorun olmaz dimi?

aklıma gelmişken yazayım bende dündü galiba obur yazmıştı gece yeni başlıyor kazasız atlatabilirmiyim gibi bir cümle vardı.. merak ettim gece ne yiyorsunuz yani akşam yemeğinden sonra neler yeniyor yiyenler yazsın bunu ciddi merak ettim hiç gece atıştırması yapan bir aile olmadık akşam yemeğinden sonra bizim tüm yemek kapılarımız kapanır çok seyrek ayda yılda bir kez kızlar çikolata yer veya 2 paket bisküvi açarlar çayın yanına haa biz çay bile içmeyiz çayız yanına demem oda ayda 3-4 kezi geçmez yani... yeniyorsa ne yeniyor çok merak ettiğimden yazmadan duramadım..
ay hakatten bizde de akşam yemeğinden sonra kapanır mutfak.. hiç atıştırmayız yemeklerden sonra. bilmeden edindiğimiz çok güzel bir alışkanlık zemuszemus

bijom yaaa az önce gördüm son dakika haberini aptaliko ben üstüne tıkladım bide başka haber varmı diye:roflol::roflol: sonra haberi okuyunca başladım gülmeye:roflol:
haha ay ben de okuyunca çok gülmüştüm. birkaç tane var böyle ara sıra değiştiricem. yalnız herkes anlamıyor soran çok bu ne demek diye :roflol:
ben de içmeye devam ediyorum bijom etkisi hemen öyle görülebilecek bişey değil herhalde 1 hafta falan oldu her gün 2 tane içmeye çalışıyorum bazen 1 oluyor ama. 1 tane yapınca o çayı çıkarıp tekrar koyuyorum ben 2 . bir bardağa rengi daha açık oluyor ama yine de etki ediyordur herhalde
yavaş yavaş görücekin etkisini sakın bırakma içmeyi. görüceksin hızlandıracak kilo vermeni kaydirigubbakcemile5

selamlar ceylan ın yanından sesleniyorum size. ziyaretine geldim evde yatıyor, hepinize çok çok sevgiler gönderiyormuş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kallisim fincanlarını aldım delikafadulden son bir tane kalmıştı kaptım hemen :1ninca:

bekarken de,evlendikten sonra da bu konuda çok şanssız oldum ben. annemlerde her gece yemekten sonra mutlaka çay demlenir,yanında %90 ihtimalle çekirdek,bazen de karışık kuruyemiş yenir. 2 saat sonra meyve ,derken gece dolu mideyle yatılırdı.hala d öyledir annemlerde ve sülalemizin kilo alma nedeni bence budur..akşam yemeğinden sonra yenilenler...
eşim de farklı değil. diyet yapmazken onunla da aynı,annemlerdeki gibi yerdik.eşim hala da ister,meyvesinden çayına çerezine,gofret,kek...gece tatlı bile yaptığım oldu ona...ama ben yine 2 haftadır asla gece yemiyorum.ya bir meyve ya az kuru meyve... o kadar...

4 portakal fazla meyveye girmez mi çikolat? suyunu sıkınca daha mı az kalorili oluyor ben de içmek istiyorum bazen ama şimdi sıksam en az 4-5 tane sıkmam lazım 1 bardak için diyorum ve fazla olur diye vazgeçiyorum yanlış mı biliyorum acaba?

bunu ben de bilmiyorum ve aynı soru zamanla benim de aklıma gelir. bir bilene sormak lazım canım,bir diyetisyen olsa da cevaplasa...

merhaba kızlar sonunda geçmişi okuyabildim ve size merhaba diyebildim kallisim bir kaç kere anlatmıştı ama kafa kalın girmiyor işte kolay kolay hiçbi bilgi aynı mesajda birden fazla alıntı yapmayı beceremiyorum ben o yüzden de uzun uzun sayfaları işgal ediyorum kusura bakmayın artık
dünkü öğünümü yazıyım işlerim var sonra da gene gelirim buralara
sabah: 2 dilim kepek ekmeğe tost 1 domates
ara: 1 armut 1 fincan süt
öğle: salata, 3 köfte 1 tavuk kanat, 1 dl ekmek 1 coca cola zero
ara: 1 portakal
akşam: annem doruk yemek yemiyor diye ne varsa evde hepsinden pişirmiş belki birini yer diye o yememeiş ama ben hepsinden yedim 1 kaşık kıymalı patates yemeği, 1 kaşık z.yağlı susuz kereviz yemeği, 1 kaşık z.yağlı susuz taze fasulye 1 dilim ekmek
3 litre sıcak su 3 slim çay 2 yeşil çay, 1 saat yürüyüş
öğünlerim herhalde çeşit olarak zengin oldu ama baksan toplamda 3 kaşık sebze yemeği yemişim 1 dilim ekmekle sorun olmaz dimi?

gayet iyi görünüyor canım,sorun filan olacak birşey yok.
sadece ;

1. zero bile olsa cola içme,onun yerine soda-ayran yap iç...
2. domates mevsiminde değil,mümkünse yeme..sırf hormon. maydonoz filan ye...
bunlar dışında herşey gayet iyi görünüyor.:lepi:

kızlar spordan gelirken markete girdim,alışveriş yaptım,sebze meyve filan. o arada azıcık yer fıstığı aldım,300 gr yazıyo hatta üstünde...şu kabuklu olanlardan.
biraz yiyince,merak ettim,eve gelir gelmez araştırdım ve şöyle bir yazıya rastladım ;

minareyi çalan kılıfına hesabı :))))

"Kalorisi çoktur ama şişmanlatmaz

Belinizi kalınlaştırmayacak tek bir kalori deposu varsa, o da fıstıktır. Fıstık, kalp hastalıklarına yakalanma riskinizi de artırmaz. Yapılan bir çalışmada, bir grup deneğin günlük yediklerine 8 hafta boyunca her gün 100 kalorilik yerfıstığı da eklendi ve çalışmanın sonunda hiçbirinin kilolarında artış görülmedi. Bunun sebebi yerfıstığında bulunan lif, protein ve sağlıklı yağlardı!

ıKı SıHıRLı NUMARASI DAHA VAR
Bu besinler sizi o kadar tok hissettirir ki farkında olmadan yediğiniz diğer yiyecekleri azaltmaya başlarsınız. Yerfıstıklarının iki tane daha sihirli numarası vardır:
1- ıçerdiği yağ ve kaloriler sindirim sisteminiz tarafından tamamen emilemezler.
2- Patates kızartmasından ya da bir dilim pastadan aldığınız yağı yakmak ne kadar zorsa yerfıstığından aldığınız yağı yakmanız da bir o kadar kolaydır. Vücudunuz yerfıstığının içerdiği tekli doymamış yağları çok hızlı şekilde enerjiye çevirebilir. Yerfıstığı yediğinizde başınıza bir güzel şey daha gelir... Diğer yemekleri yerken olduğu gibi hızla dopamin salgılamazsınız. Bu çok iyidir çünkü; dopamin salgılandığında, kendinizi çok keyifli hissetmeye başlarsınız."

kızlar spordan gelirken markete girdim,alışveriş yaptım,sebze meyve filan. o arada azıcık yer fıstığı aldım,300 gr yazıyo hatta üstünde...şu kabuklu olanlardan.
biraz yiyince,merak ettim,eve gelir gelmez araştırdım ve şöyle bir yazıya rastladım ;

minareyi çalan kılıfına hesabı :))))

"Kalorisi çoktur ama şişmanlatmaz

Belinizi kalınlaştırmayacak tek bir kalori deposu varsa, o da fıstıktır. Fıstık, kalp hastalıklarına yakalanma riskinizi de artırmaz. Yapılan bir çalışmada, bir grup deneğin günlük yediklerine 8 hafta boyunca her gün 100 kalorilik yerfıstığı da eklendi ve çalışmanın sonunda hiçbirinin kilolarında artış görülmedi. Bunun sebebi yerfıstığında bulunan lif, protein ve sağlıklı yağlardı!

İKİ SİHİRLİ NUMARASI DAHA VAR
Bu besinler sizi o kadar tok hissettirir ki farkında olmadan yediğiniz diğer yiyecekleri azaltmaya başlarsınız. Yerfıstıklarının iki tane daha sihirli numarası vardır:
1- İçerdiği yağ ve kaloriler sindirim sisteminiz tarafından tamamen emilemezler.
2- Patates kızartmasından ya da bir dilim pastadan aldığınız yağı yakmak ne kadar zorsa yerfıstığından aldığınız yağı yakmanız da bir o kadar kolaydır. Vücudunuz yerfıstığının içerdiği tekli doymamış yağları çok hızlı şekilde enerjiye çevirebilir. Yerfıstığı yediğinizde başınıza bir güzel şey daha gelir... Diğer yemekleri yerken olduğu gibi hızla dopamin salgılamazsınız. Bu çok iyidir çünkü; dopamin salgılandığında, kendinizi çok keyifli hissetmeye başlarsınız."

:olmaz: :olmaz: bu kötü oldu şimdi ayol insan 100 kalorilikle yetinir mi ki hastalık bence kuruyemiş yani en azından ben yetinmem o yüzden eve de hiç sokmam daha iyi ama sen benden iradelisin afiyet olsun canım.

merhabalarrrrrrrr geldim geldimde yazamiyorum birsey gecmisi okumadim cünkü asagi inip bakayim gelirim sonra

hoşgeldin ablacımm a.s.

tombili canım portakal suyunun bence kaç portakaldan yapıldığı önemli değil. 1 bardak olsun yeter ki. eger kahvaltıda içiyosan azıcık azaltırsın kahvaltını. ya da ara öğünde içersin.

Son düzenleme:
yine geldim gelebildim yani :)) kaan gelecek bugün heyecan dorukta hehehehe sanki trden geliyor.
kallisim rüyan güzel aslinda bir sikinti var sizde biraz üzücü caninizi sikan bir haber almista olabilirsiniz.. yada birseyi cok takmissiniz kafaniza illede olsun diye.. bu haberi belki aldiniz ama almadiysanizda yoldadir. fakat sonuc umdugunuzdnda cok güzel.sevineceksin kallisim cocuk kiz cocugu oldugu icinde cok kisa zamanda sevineceksin insallah.. allah hayira getirsin canim..
hosbuldum bijom sagol canim benim. ya sorma tatlim bende inanamiyorum kendime ama cok inatciyim ben zaten. simdide kendimle inatlasiyorum.. ne olursa olsun illede 10bin adimi tamamliyorum. solkalcamda siyatik var son zamanda yaptirdigim akupunkturdan sonra cok fena olmustu birde sag ayagimin üzerinde agri yapan yumusak bir sislik var. ben iki yil önce bu onbin adim tutkusuyla bütün sikayetlerimden kurtulmustum yine öyle bir sonuc yakaliyabilirmiyim diye ugrasiyorum ama cok yoruluyorum bijom. bugün 5. gün on gün yapacagim bir düzelme rahatlama olmazsa doktora gidecegim

bu soru tam benlik şimdi değil ama önceleri bizim evde akşamlar offf aman allahım feleket olurdu.alt komşum bile canı bişeyler istediğinde bize gelir dolaplara bakardı muhakkak bişeyler vardır diye.çerez vazgeçilmezlerdendi kocam saolsun.hemde en kalorililerinden kaju fındık badem fıstık ne ararsan bir akşamlık yarım kilo yanında kola .bide indirime giren bütün çikolataları taşırdı.gofret cips ne ararsanız.ben bunların önünü nasıl kestim ama eşime getirme diyorum o ısrarla devam ediyor.bir gün akşam bir baktım yine elinde poşetler cips çerez kola ne bulduysa almış bende delirdim ve hepsini çöpe attım bidaha getir yine atacam dedim ondan sonra biraz rahatladık daha az getirmeye başladı ama benden yüz bulsa yine taşır.

kızlar ben bu işi 4 portakal yerine 1 greyfurt ve 1 portakalla yapıyorum ve koca bir bardak oluyor hem c vitamini hem kalaorisi az bence deneyin.

AAAAAAAevet canim kallisimde yazmisti unuttum ama ben 3 numarali pastaya oyumu vermistim bilmisim senin oldugunu.. ama biri uyaniklik yapmis KK falan yazmis pastasina. olsun sen bizim birincimizsin mersacigim..:1hug:

ben hatırlamıyorum bile hangi pastaya oy verdiğimi kafamçokkarıştı

ancak görürsem hatırlarım tekrar..başlığı da bulamıyorum ... neyse mersam sen bizim birincimizsin :)

AAAAAAAevet canim kallisimde yazmisti unuttum ama ben 3 numarali pastaya oyumu vermistim bilmisim senin oldugunu.. ama biri uyaniklik yapmis KK falan yazmis pastasina. olsun sen bizim birincimizsin mersacigim..:1hug:

saolasın ablacım.ben abartılı şeyleri hiç bir zaman sevmedim bu bütün hayatımda yaptığım pastalarda bile aynı.kaan geldimi benim yerimede sev .öp şöyle kocaman yanağından.

bugün yediklerimi yazayım unutmadan ;

sabah : nesfit,1 bardak süt

spora gittim ve 1 saat cardio yaptım

spor çıkışı marketten aldığım yer fıstığından yiyerek eve geldim.fazla yememişimdir,1-2 avuç belki...

1 küçük elma ve 1 küçük muz (miniciklerdi)

15.30 ıspanak,yarım yağlı yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

19.30 çorba...

gece meyve yerim,

2,5 lt reye tamamlarım suyu. elma sirkeli su bir bardak...

selamlar ceylan ın yanından sesleniyorum size. ziyaretine geldim evde yatıyor, hepinize çok çok sevgiler gönderiyormuş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kallisim fincanlarını aldım delikafadulden son bir tane kalmıştı kaptım hemen :1ninca:
canım benim yaaa çok teşekkür ederim nasıl sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ceylan nasıl bebiş nasıl anlatmamışsın hiç:olmaz:

bende doktora gittim tahlillerimde problem yok ama troid var o bölgede ve tahliller temiz olduğu için doktor sadece bir kaç gün vitamin kullan dedi b vitamini verdi bakalım ama onun yanında kollestrol çok ama çok yüksek çıktı geçen ay hastanede yapılanda normaldi neden böyle yükseldi üstelik yediklerimede dikkat ediyorken ve aşırı yüksek olduğu için bir aylık ilaç verdi doktor şimdilik bu kadar .. dizim başladı sonra pc boş kalırsa gelip bakarım...opuyorumnanaktan

ben hatırlamıyorum bile hangi pastaya oy verdiğimi kafamçokkarıştı

ancak görürsem hatırlarım tekrar..başlığı da bulamıyorum ... neyse mersam sen bizim birincimizsin :)
çikolatam bende kaçıncı olduğumu unutmuşum ama 2 ciydim sanırım .teşekkür ederim kızlar galiba sende 3 e oy vermiştin hatırladığım kadarıyla.bir tek bijoyla kaliste biliyodu onlarda torpil yaptılar ama işe yaramadı.olsun değişiklik oldu.

Back
X