Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşama Eşimin doğum günü olduğu için pasta yaptım.Hiç yağsız pandispanyadan ama arasında yağlı muhallebisi+muzu+kakaosu ve birazda çikolatası var.
İşte kızılacak akşam yemeği listeeem.2 tabak kızarmış balık+3 dlm ekmek+1/2 rakı+peynir+yağsııız bol yeşil salata.akannehireyvahedigeldismileakannehirBunca şeyi ye sonrada yağsız salata deee!....
Yemekten sonra 22de yaptığım pastadan 1 dilim yedim.Gecede 24 de oturduğum yerde baygın düşmüşüm.
Gün boyu 2-3 bardak çay 1-2 brd su!....
.

oburum su çok içmişsin azalt birazaklinialirimsmile hiç içmeseymişsin yaaasempatiksalakcinni

canım şaka bir yana olduğun yerde dönersin bu yediklerinle.. pastada neyin nesi azıcık iradeli olalım lütfen yaaaaa....
kızarmış balıkohaoldumsmile kendine fırına koyamadınmı yada başka br yöntem tavada yağsız filan kızartma yemeyin yenilebilecek bişi olsa diyet menülerine koyarlardı ama hiç bir diyet listesinde kızartma varmı demekki aşırı sakıncalı.... neyse benden bu kadar sopayıda eşin atar artık ben haddim olmayarak yazdım bu kadar:1ninca:

Ben çıkıyorum size kolay gelsin kızlar.Sabah sirkeli suyumu içtim.Evi toplamam gerek yarın penciler balkonu kapamaya ve yatak odasındaki pencereleri değiştirmeye gelecekler.Neyi nereye çekip sıkıştıracağımı nasıl toparlanacağımı bilmiyorum.Ev üstüme üstme geliyor.Çooook eşya var.Zaten eve temizliğie kimse bu eşyalar yüzünden gelmek istemiyor.Ben kaçtııım.Yarın gelemeye bilirim.Aaaa bi dakkka yarın bildirimvar.Sabahın bir körü gelir çıkarııım.

oburum su çok içmişsin azalt birazaklinialirimsmile hiç içmeseymişsin yaaasempatiksalakcinni

canım şaka bir yana olduğun yerde dönersin bu yediklerinle.. pastada neyin nesi azıcık iradeli olalım lütfen yaaaaa....
kızarmış balıkohaoldumsmile kendine fırına koyamadınmı yada başka br yöntem tavada yağsız filan kızartma yemeyin yenilebilecek bişi olsa diyet menülerine koyarlardı ama hiç bir diyet listesinde kızartma varmı demekki aşırı sakıncalı.... neyse benden bu kadar sopayıda eşin atar artık ben haddim olmayarak yazdım bu kadar:1ninca:

Kızın kızın sopada atııın ben adam olmaammmm

oburcum bende gecenin bir yarısı bu gü okula götürmeleri için çocuklara kek yaptım soslu filan eşim istedi bir dilim yarısını yedi bende sadece onun diliminden kopan çatalın ucuna bile gelmeyen bir parçayı ağzıma atıp tadına baktım ... bu çok zor bişey değil azıcık gayret edin yaaa...

ablam nasıl bitsin ki o çaylar o kadar ısrarla istedim ama hiç istikrarlı kullanamadım çok sinirleniyorum fakat bu hafta yani şu son günlerde çıkardım gözümün önüne günde bir kez içtim yarından itibaren dahada dikkatli olacağım onuda düzenli içeceğimi sanıyorum... boynumda bir şey çıkmadı ama oturup kalkarken yatarken acıyor çok fazla hemde istemeden elim orda hep şu vitaminde işe yaramazsa önümüzdeki hafta üniversite hastanesine gideyim hani insülin direncimi bulan hastane en azından herşeyi araştırıyorlar...

ah ablacım benm nede güzel gidiyor bak şahane hemde... maşallah sana....
bende bu gün yine aksatmadım bozmadım spor hariç... sabah rutin kahvaltı yaptım öğlen yoğurt salata filan yedim arada bir portakal ve bir bardak sütüm var akşamda bir tane patlıcan közleme ve 3 ızgara köfte yanında kocaman bir tabak yeşil salata...ve bir sürü ilaç sempatiksalakcinni

fındıkları yediğini gördüm zaten diğer başlıkta kızlara rapor vereceğim ama fındık yedim demişsin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaçmazzzz.... hediyelerini güle güle kullan canım çok hoşlar...
yediklerine gelince hep hatırlamıyorum ve ayaküstü yedim demişsin olmaz böyle.. bir düzen bulup herşeyide yazmalısın ki sana yardım edebilelim....börek yemeyi bırakmadığın sürece o kilolarda seni bırakmayacaktır çitol lütfe kendine gel ve kendin için iste bunu...sağlığın için eşin için en başta kendin için....
yediklerinin içinde süt yok yoğurt yok salata yok çorba yok yani seni sağlıkla buluşturacak bir şey yok...

benim herif çorba sevmez ( mercimek-tavuk hariç) koly kloy içmez
salata desen sadece domates ve sogandan oluşann yaglıı olacak
süt ve yogurt hiç eksik olmaz ewden ama demekki bir haftadır hiç ymiyorum
bak ben bile dikkat etmemiştim yoksa sever yerim yogudu

aslında insanın kendini sevip zaman ayırması lazımm
ben bunu yapamıyorum heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/977318-mesaj13.html

çitol bu yazı sana belki ufacıkta olsa bir katkı sağlar ...
mafoldumben
herkese günaydın a.s.
dünkü patates gününü kaçamaksız atlattım :lepi: bugün yoğurt günümdeyim.. 6 da kalktım daha bişey yemedim. su içtim yarım litre..

pia cım sen en zor gündesin. süt günü akannehir Allah yardımcın olsun ama yarınki sonucu çok merak ediyorum. ben de cumartesi sabah yazıcam sonucu bakalım kaydirigubbakcemile4

cumartesi günü istanbula gidiyoruz 4-5 gün kalıp dönücez eşimle opuyorumnanaktan artık vardiyalı çalışmaları bitti yoruldular diye birkaç günlük tatilleri oluyor böyle. değerlendirelim dedik.
hemen bilgilenmek istiyorumm
ne bu apatates süt günüü
kızlarrr tavuklu mantar sote yi nasıl yapıyorsunuz ya bir yardım ediverin hepsi elimde hazır bekliyorum önce hangisi tencereye koyulur mantarmı tavukmu
aslında önce sogan ve mantarları soteleyip üstüne tavukları atıyorum ben
mantar hem biraz daha geç pişer hemde tavuk suyunu bırakınca onunlada pişer mantarlar
sonra tuzu baharatı işte

Bizim evde yemekler hep böyle pişer.Yemeğe hiç yağ koymam.Zaten eşimde eti yağsız alır.Baharattta yok.Yeni yeni yemeklere otlu tuz koymaya başladım.Ona bile bazn bu yemek bir garip kokuyordiyorlar.Yahu ben annemin evinde salataya bile baharat koyardık.Baharat dolabım binbir çeşit baharat dolu.Ama kullanamıyorum.Ancak ben yemek reken kendi tabağıma koyuyorum.Masada hastalıklıyım,uzaylıyım gibi bunları nasıl yiyorsun der gibi bakıyorlar bana.Eşim birde" yediğin yemeğin tadını nasıl anlıyorsun bu kadar baharat koyduktan sonra anlamıyorum" diyor.
koydum pişiyor bakalım nasıl olacak.bende baharatsız yapamam oburum kekik karabiber vazgeçemem bunlardan .ben bide tavukta soya sosu kullanıyorum harika oluyor şimdi soyteyede ekledim biraz.

hayatım elimde malzeme diye yazdınya bende aceleden öyle yazdım tavuğu at önce diye opuyorumnanaktan
tavuk,mantar en son biberi domatesi ve baharatı eklenir canım bir numaralı ahçıdan gördüğüm kadarıyla yaparım ben hep böyle opuyorumnanaktan ciddi ahçıdan gördüm bunu

ama şey var mesela soteye soğan koyulmaz ya ben dayanamam soğansız yapamam en son biberle taze soğan eklerim..
bende aynısını yapmışım tamamdır.fazladan bir tek soya sosu ekledim.

mersam biberi indirmeye yakın ekle erimesin yoksa böyle bayılır biberlerin canım..

canım biberler en başta gitti diyebilirim soğandan sonrada onu ekledim .ben kuru bsoğan koydum o yüzden önce ekledim yemeğe bakalım yarım saate belli olur.bide sebze çorbası koydum ocağa bu günki menüm tamam kızlarrrr.

çitol çorbayı eşin için değil kendin için yapmalısın benimde eşim sebze sevmez ama ben kendime pazardan neler taşıyorum lahananın kokusuna dayanamaz söylenir ama ben kapuska yapıyorum brokoli haşlıyorum yoğurtlu kereviz salatası yiyorum bol bol.... bir kase çorba pişirmek zaman almasa gerek diyeti yapmak mideni doldurup kandırmak istiyorsan yapmalısın...

mersacım oburun yazdığı gibi kekik ve üstüne maydanoz eklersen çok güzel olur bende eklerim hep...
tamam canım kekik ekledim aslında bildiğim kadarıyla mantara dere otuda çok yakışır ama bizim evdekiler yemez. oyüzden sade kekik koydum.

Ben çıkıyorum size kolay gelsin kızlar.Sabah sirkeli suyumu içtim.Evi toplamam gerek yarın penciler balkonu kapamaya ve yatak odasındaki pencereleri değiştirmeye gelecekler.Neyi nereye çekip sıkıştıracağımı nasıl toparlanacağımı bilmiyorum.Ev üstüme üstme geliyor.Çooook eşya var.Zaten eve temizliğie kimse bu eşyalar yüzünden gelmek istemiyor.Ben kaçtııım.Yarın gelemeye bilirim.Aaaa bi dakkka yarın bildirimvar.Sabahın bir körü gelir çıkarııım.

oburum canım nolur dikkat et bak sen kendini bırakırsan benide etkilersin biz ne güzel bir takım olduk gayret arkadaşım kendini bir kaç gün frenle ondan sonra kendiliğinden düzene giriyor zaten herşey.

çitol çorbayı eşin için değil kendin için yapmalısın benimde eşim sebze sevmez ama ben kendime pazardan neler taşıyorum lahananın kokusuna dayanamaz söylenir ama ben kapuska yapıyorum brokoli haşlıyorum yoğurtlu kereviz salatası yiyorum bol bol.... bir kase çorba pişirmek zaman almasa gerek diyeti yapmak mideni doldurup kandırmak istiyorsan yapmalısın...

ne çorbası yapıyosunuz
verin bakım tarifleridee başlayım
bayanssulusmile

aaaaa ağzım sulandı acıyın ya akannehir

ay canım benim söylediklerimizin hepsi diyet yemekleri zaten bijocum 2 kaşık yağla pişiriyorum.ama senin diyetin farklı ve bana göre çok zor .sen kendini niye bu kadar zorluyorsunki sende bu ağır diyetler yerine hafif menüler yesen daha sağlıklı olmazmı tatlım.hem zaten verecek neyin kaldıki kürdan gibi oldun :nazar:

GÜNAYDIN ...opuyorumnanaktan
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR ..
. RABBIM BU GÜNÜN HÜRMETıTıNE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAH VE TÜM SIKINTILARINIZ YOK OLSUN .opuyorumnanaktan

hemen bilgilenmek istiyorumm
ne bu apatates süt günüü
pia ve ben yapıyoruz ama sanmıyorum sana göre olduğunu kaydirigubbakcemile3
daha önce yapmıştım çok iyi sonuç almıştım, işte bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/50172-5-gun-5-cesit-gida-diyeti.html

ay canım benim söylediklerimizin hepsi diyet yemekleri zaten bijocum 2 kaşık yağla pişiriyorum.ama senin diyetin farklı ve bana göre çok zor .sen kendini niye bu kadar zorluyorsunki sende bu ağır diyetler yerine hafif menüler yesen daha sağlıklı olmazmı tatlım.hem zaten verecek neyin kaldıki kürdan gibi oldun :nazar:
ay canım ne kürdanı keşke olsammm mafoldumben sen beni öyle görmek istiyosun da ondan sevdiğindennn olumunekankayizsmile ahdettim 59 olucam başka çaresi yok. bu diyeti de takıldığım için vücudu sallamak için yapıyorum. bitsin yine eskisi gibi diyet yapıcam inşallah.

tavuk soteyi ben de çok yaparım öğle yemeği olarak. ben 1 çay kaşığı yağ, tavuk, köri ve soğan atıp pişmeye bırakıyorum o kadar. mantardan korkuyorum evime sokmam :umursamaz:

Son düzenleme:

pia ve ben yapıyoruz ama sanmıyorum sana göre olduğunu kaydirigubbakcemile3
daha önce yapmıştım çok iyi sonuç almıştım, işte bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/50172-5-gun-5-cesit-gida-diyeti.html

ay canım ne kürdanı keşke olsammm mafoldumben sen beni öyle görmek istiyosun da ondan sevdiğindennn olumunekankayizsmile ahdettim 59 olucam başka çaresi yok. bu diyeti de takıldığım için vücudu sallamak için yapıyorum. bitsin yine eskisi gibi diyet yapıcam inşallah.

tavuk soteyi ben de çok yaparım öğle yemeği olarak. ben 1 çay kaşığı yağ, tavuk, köri ve soğan atıp pişmeye bırakıyorum o kadar. mantardan korkuyorum evime sokmam :umursamaz:

:umursamaz: önce böle dicektim

sonraa baktım linkee sempatiksalakcinni

şimdi başka hiç bir şey yenmicekmii su dahii yok ordaa ne iş
şimdi gene bunu yapıyorum ama :dilcikar: beni begenmedigin için deyil
o yazıyıı çok saççma buldugum için naniknanik

:umursamaz: önce böle dicektim

sonraa baktım linkee sempatiksalakcinni

şimdi başka hiç bir şey yenmicekmii su dahii yok ordaa ne iş
şimdi gene bunu yapıyorum ama :dilcikar: beni begenmedigin için deyil
o yazıyıı çok saççma buldugum için naniknanik

su hangi diyette yasak olur canım yazmaya bile gerek duyulmamış kii.. evet başka bişey yenmicek..

bie de hangi yazıyı saçma buldun ben onu anlamadım:uhm:

bugün yediklerimi yazayım unutmadan ;

sabah : nesfit,1 bardak süt

spora gittim ve 1 saat cardio yaptım

spor çıkışı marketten aldığım yer fıstığından yiyerek eve geldim.fazla yememişimdir,1-2 avuç belki...

1 küçük elma ve 1 küçük muz (miniciklerdi)

15.30 ıspanak,yarım yağlı yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

19.30 çorba...

gece meyve yerim,

2,5 lt reye tamamlarım suyu. elma sirkeli su bir bardak...

maşallah maşallah sana artık diyecek söz bulamıyorum :enbuyukkk:

bende doktora gittim tahlillerimde problem yok ama troid var o bölgede ve tahliller temiz olduğu için doktor sadece bir kaç gün vitamin kullan dedi b vitamini verdi bakalım ama onun yanında kollestrol çok ama çok yüksek çıktı geçen ay hastanede yapılanda normaldi neden böyle yükseldi üstelik yediklerimede dikkat ediyorken ve aşırı yüksek olduğu için bir aylık ilaç verdi doktor şimdilik bu kadar .. dizim başladı sonra pc boş kalırsa gelip bakarım...opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun sevindim önemli bişey olmadığına ilaçlarına dikkat ettikçe o da düşer inşallah.

Back
X