- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.601
reyhan ablacim bijomla mönümüz belliydi o yüzden detayi yazmadim.. sende cok guzel yemissin masallahbirde calisiyorsun ablacim.. ona göre süppersin
citol, canim adim sayaclari var takiyorsun gün icindeki adimlarini sayiyor.. reyhan ablada günlük 10000 adimi tamamliyor
offf arkadasim yaaa bence dikkat edin bak ne guzel demissin aileden kaynaklaniyor senin ailen oyleymis ve malesef sen suan zorluklarini cekiyosun .. ama lütfen kendi yavrunu düsün..ve onun icin degistir bu düzeni
benim oglum 9 yasinda 29-30 kilo.. cokta iyi yemek yer.. ama yemek! cerez ivir zivir degil.. en cok biküvi sever ve istediginde veririm aksamlari hic istemez zaten 8 30 da yatiyor.. öglen yemekten sonra dersleri yaptiktan sonra fln .. hergünde olmaz
tamamen kansorojen birde bu cipsler biskuviler... lütfen bi tanem dikkat.. cocuklar söz konusu olunca dayanamiyorum .. aglayasim bile geliyo valla yaa
erkenden önlemini al... daha cok kucuk cok kisa surede alisir merak etmezemuszemus
benimki de atıştırmayı çok seviyor aralarda zaten ara öğün olsun diye atıştırmalara ben alıştırdım doruk umu ama ne yiyor kara üzüm kurusu erik kurusu kayısı kurusu ceviz fındık cips eğer eltimin çocukları aldıysa onlarda gördüyse bir kaç tane yiyebilir o kadar