Şimdi daha komiği geliyor.Cuma günü eşim bakkala gitti.Normalde hayattta gitmez.Neyse gitmiş "bak sana ne aldım ?Nette her sayfada açılan acı biber hapı reklamları varya, hah işte hap yerine ben sana turşusunu aldım."dedi.zemuszemusReyhan abla,kallistem sanırım sizin bahsettiğiniz ufak acı tombul biberlerden.Bayılırım zaten acıyazemuszemus
e güzel adam düşünmüş beni ,acı hani metabolizmayı hızlandırıyor ya dedim.Sonra elindeki poşedi göstermeden sakladı.Gece film izliyoruz.Mutfağa gitti elinde poşet "sen uyumaya başladın, filimin sonunu getiremeyeceksin.Al bakiiim şu paketi bol tuzlu ayçelirdeğini çıtlamaya başla.Sonra dudakların silikonlu gibi şişer güzel olur:jeyyar: "dedi.Ben yok dedikçe:umursamaz: poşetten bir paket fındık

lmaz:, bir pakette karışık fıstık+üzüm+bademli bir çerezeyvahedigeldismile daha çıkardı.
Adam beni çok seviyor.Besli besliii topaç yaptı, yetmedi duba yaptı .yetmedi fıçı yaptı.Geçen senelerde bir güzel de dalga gerçiyordu.Şimdi seni aşağı yuvarlayacağım.Yuvarlana yuvarlana istediğin yere ulaşırsın.Yol masrafı olmaz diyordu.Neyse dalga geçmekten vazgeçti.Ama haaalaa bir yolunu bulup beni yoldan çıkartıyor.Ben de ısrarla bir yolunu bulup yiyor gözüküyorum.Ama ne yapayım arada kaçırdığımda oluyor.alsanaalsanasmileBiraz daha inat edip her şeyine hayır diyebilsem.Benim için daha iyi olacak.