Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün çok güzel bir yazı okudum sizlerle de paylaşmak istiyorum

susmam asaletimdendir. yoksa her lafa verilecek cevabım var. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

bende sabah beri deli oldum geldim foto eklemeye ekledim ekledim bir taraftanda buraya yazıyorum pat elektrikler gitti kaldım öyle... off

kimbilir ne güzel seyler yaptin kalllisim keske resmini cekseydin.. kargoyla nereye yolluyorsun orda degilmiydi sahibi? ya bebek esyalari cok seker oluyor ama bebeklerde cok seker oluyorrrrrrr.

reyhan ablam buradan değil.. kardeş takımımızdan bir arkadaş.. yolladım bakalım inşallah beğenirler...

Piacım çektim canım sabah ama yükleyemiyorum yine deniyeceğim sinir oldum..

diğerlerinide ayçayı yakalasam kazağını çekeceğim üstünde sempatiksalakcinni gökçenin şorttu şapkası derken bluz ve montta çıktı kestim teğelledim hepsinide dikiem ilk fırsatta sonra hemen yüklerim merak etme canım... dikişler bitsin resimlerde biriktisempatiksalakcinni

reyha ablama raporda vereym...

dün sabah tost yedim öğlen bir şey yemedim ben sürekli iş yetiştirmem lazım:roflol:

öğleden sonra büyük bir bardak süt içtim..

akşam ise zeytinyağlı pırasa yarım minik dilm ekmek
yarım patates ve yanında tavuk döner bunlar fırında piştiler yağsızdılar..

gecede kahve içtim zaten kahvem çayım şekersiz benim opuyorumnanaktan başkada bir şey yemedim içmedim suyumun haricinde...opuyorumnanaktan

demin gittim aktardan bir paket beşi bir yerde çayı aldım arkadaşlar. içerisinde mate biberiye funda kekik ve yeşil çay varmış. artık her sabah öğlen ve akşam olmak üzere birer bardak düzenli olarak bunu içecegim. daha önce faydasını gören var mı?
reyhan ablayla denemek istedik ama ben istikrar sağlayamıyorum yiyecek içecek konusunda yinede deniyeceğim şimdi çok çayım var daha sonra...sende fark edersen yazarsın bize..

merhaba... bugün çok güzel bir hava var izmirde yaz geldi dedim kendi kendime ve aklıma kısa kollu tshrtle.
aslıcım dondurmayı her gün yeme istersen ne zaman görsem dondurma yemişsin :)) haftada 2 kez verebilirsin bu ödülü tabiki eğer başarı istiyorsan...çikolatalı yeme sakın sade ve meyveli tercih et..

çitolüm sana yine bir şey sormadan geçemiyeceğim geçen sabah çorba yemişsin yanındada 2 dilim trabzon ekmek demişsin.. şu bildiğimiz hani kocaman trabzon ekmeklerinde mi iki dilim yedin ....

mersam yapabildimi adımsayarını..

ya pericim sanada not yazayım..biz akşam hiiç gelemedik aleyna ablalarının ödevleri vardı beklediği halde gelip yazamadı yediklerini.. özür dileriz böyle durumlar için sabahta sitede değişiklik vardı nasıl yapacağını bilememiş çıkmış..

yaptımda canım sabah yürüyüşe giderken takmayı unutmuşum.şimdi evde taktım denedim 2 dakikadac 250 adım attım.bir hevesle evin içinde dönüp durdum.şimdide merviş taktı 550 adım olmuş 1000 e tamamla bari dedim .şimdide çocuk evin içinde dönüp duruyor .inşallah dışardan bizi kimse görmüyordur.

canım yazdıklarını periş e iletecem şimdi .oda birazdan girer yazar.

çitolüm sana yine bir şey sormadan geçemiyeceğim geçen sabah çorba yemişsin yanındada 2 dilim trabzon ekmek demişsin.. şu bildiğimiz hani kocaman trabzon ekmeklerinde mi iki dilim yedin ....

gözündende bişey kaçmıyor aklinialirimsmile
ama iç kısmı deyil kenar kısmını yiyorum ben

evet canım beraber yaşamaya başladık 3 ay kadar oldu ama yazı zor buluruz bu gidişle evimi özledim evde ailemle vakit geçirmeyi özledim istediğim zaman istediğim şeyi yapabilmeyi özledim. allahtan ki sadece ben değilim bunları özleyen eşim de hiç memnun değil bu durumdan yani haklaarını yemeyim nice kayınvalideler kayınpederler var benimkiler melek sayılır valla allah razı olsun bişey diyemem ama zor valla berabe ryaşama işi allah işlerimize düzen versin inşallah en kısa zamanda ve herkes evinde mutlu olsun

tombilicim sabah sana birşeyler yazmıştım ama hepsi silinmiş.ben hiç bereber oturmadım bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu .ben özgürlüğüme çok düşkünümdür kimsenin evinde uzun süre kalamam misafiri çok severim ama onunda uzun olanına dayanamam.tabiki mecburi durumlarda katlanmak zorundayız seninkide öyle sanırım şu anda mecburen oturuyorsunuz.ne kadar iyi insanlarda olsalar aynı evin içinde farklı kişiliklerde insanların yaşaması çok zor.mecburi bir durum olduğundan dolayı olayın iyi yanlarına bakmaya çalışki daha fazla sinir olma.mesela en azından çocuğuna bakılıyor işe gidince aklın çocuğunda kalmıyordur çok iyi bakmasalar bile bir yabancı bakıcıdan çok daha iyi bakıyodur.böyle iyi yönlerini düşünmeye çalış canım işleriniz yoluna gireene kadar.inşallah bir an önce işleriniz toparlanır sizde kendi evinize çıkarsınız sende istediğin gibi düzenini kurarsın.

bugunkü menüm eşantiyon olmasaydı iyiydi ama
8,30 1domates-2 biber- 1 tutam maydonoz- 2 dilim k.e- 1 kk peynir - 4 zeytin

11,00 süt ile hazırlnmış kahve 1.5 şekerli - 1 avuş çekirdek

12,30 koca bir tabak haşlanmış makarna- 3 kaşık yogurt-- bebelrin tabagından arakladıgım 3-4 kaşık yaglı salçalı makarna

15,45 1 elma

17,30 1 dolu kase yagurt çorbası -1.5 dilim k.e

18,30 1 simit- 1 dilim su böregi --- ( eşantiyon)

20 3 elma

bugunkü menüm eşantiyon olmasaydı iyiydi ama
8,30 1domates-2 biber- 1 tutam maydonoz- 2 dilim k.e- 1 kk peynir - 4 zeytin

11,00 süt ile hazırlnmış kahve 1.5 şekerli - 1 avuş çekirdek

12,30 koca bir tabak haşlanmış makarna- 3 kaşık yogurt-- bebelrin tabagından arakladıgım 3-4 kaşık yaglı salçalı makarna

15,45 1 elma

17,30 1 dolu kase yagurt çorbası -1.5 dilim k.e

18,30 1 simit- 1 dilim su böregi --- ( eşantiyon)

20 3 elma
çitolüm gözümden kaçmadan yazayım dedim sempatiksalakcinni

çekirdek hiç mi hiç gereksiz mafoldumbensana faydası yok yememek için kendini tut canım..
çocukların tabaklarında yemek alma onlarıda öyle alıştırma 3 tane büyüttüm bebeklikten tut koca çocuk oldular asla tek çatal bir şey almış değilim biz birbirimizin bardağından su bile içmeyiz en sağlıklısıda bu zaten birde yeme alışkanlıkları değişir böyle yaparsan...

çorbaları zaten çok büyük kaselerle içiyorsun ya yanında ekmek yemesensüprizzzzz zaten çok karbonhidrat tüketiyorsun çorbalarda ekmek yerine sayılıyor biliyorsun ki..

simitle su böreğide birbirine pek yakışmışşakkıdı

bir günde 4 elma içinse yorum yapmıyorum çitolsempatiksalakcinni 2 tane yesen yeter artar bile..
ve eklemeden geçemiyeceğim doğru düzgün yararlı bir şey ye artık bak çorbaya alıştın ne güzel.. ama başladığından beri hiç sebze yazmadın mesela.. brokoli kereviz pırasa pişmiyormu sizin evde...bilmiyorumkismile
bir gün güzel diye bakıyoruz sonra hemen bozuyorsun biraz daha gayret etmelisin lütfen istersen olacaktır....senin kilonda birisi diyete ilk başladığı hafta hiç vermese 3 kilo vermeli kafamçokkarıştı umarım sende verirsin cumaya dek....

inşallah gece atıştırmazsın bir şeyler...

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kalliscim sebze olarak
ıspanak
pırasa
kabak
brokoli ( salatasını)
pişer sebzee .. işte denk gelmedi bu hafta
ama bugunler de eşim öglenden tel açıyor mesela bugun için yumurta salatası ve kızarma istedi akşama
yaptım ama hiç yemedim olumunekankayizsmile
çorba her zaman olur yaa severim ben
ogluşumla kendime özel yaparım illaki
ögretmeye grek yok bebeleree ay aynı bardaktan su içmezler sempatiksalakcinni
bende kaşıktan igrenirim acayip akannehir

ay ama ben yagsız makarnayı yerken onlarınki öyle güzel aşk dolu göründüki gözümee mafoldumben
arakladım dedimyaa :D iştee

bu ara cnm yaa hırsımı elmadan alıyorumnapımm
cnmm nasıl şu an bile tatlı bişeyler istiyorr
işte hiç bişey bulamasam çekirdek alıp çitlicemm
o yüzden bende hırsımı elmadan alıyorum
bu ara yaseminli yeşil çayımı içtim

reyhan ablayla denemek istedik ama ben istikrar sağlayamıyorum yiyecek içecek konusunda yinede deniyeceğim şimdi çok çayım var daha sonra...sende fark edersen yazarsın bize..

aslıcım dondurmayı her gün yeme istersen ne zaman görsem dondurma yemişsin :)) haftada 2 kez verebilirsin bu ödülü tabiki eğer başarı istiyorsan...çikolatalı yeme sakın sade ve meyveli tercih et..

selam.. dondurma bizim evde yaz kış bulunan birşey eşim hergn yada gün aşırı yer dedimya ona uyuyorum ama madem öyle artık azaltacagım. çikolatalı sevmem zaten sade severim allahtan. :) içeceği düzenli içtim çok fazla tualete cıkarıyor bu yönüyle iyi. faydasını gördükçe yazarım. birde 6 mart bizim yıldönümümüz. o gün yemege cıkacagız. cumartesi sıvı ve sebze beslenip dengelemeyi düşünüyorum ne yapayım sizce? birde bugün; sabah. kepek sandvic ekmegi içine salatalık, domates koyup yedim yanında yeşil çayım. öğlene kadar temizlik yaptım bu arada yanmda hep su şişem vardı bol su içtim. öğlene dogru karnım cok acıktı etli patates yemegi vardı yemek istemedim, domates corbası yaptım kendime vede kocaman bir salata. onları yedim akşamda eşimle cok az patates yemegi yedim. yeşil cayımı içiyorum şuan.

bu ara cnm yaa hırsımı elmadan alıyorumnapımm
cnmm nasıl şu an bile tatlı bişeyler istiyorr
işte hiç bişey bulamasam çekirdek alıp çitlicemm
o yüzden bende hırsımı elmadan alıyorum
bu ara yaseminli yeşil çayımı içtim

Hayatım sakııın sakıııın bu saate çıtlamaaaa.Vallaha sana yağ ve de kilo olarak geri gelecekler.Onun yerine meyve ye.Ama abartma.

Back
X