Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzellikler...

canım sıkıldı,sadece yarım kg verebilmişim. bir iki yanlış yiyince böyle oldu işte,hiç yanlışa izin yok benim vücudumda...o kadar spor yapıyorum halbuki,neyse...

mersam helal sana,(8000 adım demek istedin heralde) maşallah,çok iyi gidiyorsun.1 kg da gitmiş,oooohh:)

kallisim...nice mutlu yıllar seninle olsun.iyi ki varsın...

ben bugün evde değilim,çıkıyorum.akşama görüşürz

evet canım 8000 tabiki yanlış yazmışım .teşekkür edrim sende gayet iyi vermişsin bak bende geçen hafta 400 gram vermiştim.ama şu adımsayarın çok faydası oldu bana adımları tamamlıycam diye deli gibi koşturuyorum.ama şu da bir gerçekki menülerimi okuyabildiyseniz nerdeyse 0 kaçamak .

çitol sana bir şey diyeceğim ciddi kurtulmak istiyorsan yani..
eğer bugü için 2 kiloda az vermişsen ters gidden hatalı giden şeler çok demetir hayatında çünkü dediğim gibi senin şu an 3 kilo filan vermen gerekli.. eğer 2 den fazla vermişsen sana karışmayacağım demekki bildiğin doğru vücudunu tanıyorsun devam edersin.. ama 2 den az vermişsen sadece bir hafta dediklerimizi ye haftaya en az 3 kilo vermemiş olursan dile benden ne dilersen ama harfiyen uygulaman gerekli tabiki...
ya ablacım daha ne yapmam lazımm resmenn açç gezdimmm
ben bu haftaa
hatta dün yataga yattım , gece açlıktann midemm öyle bir agrıyordukii uyuyamadımm
uzun süre döndüm durdumm

kafam çok karışıkk
moralim sıfırr
1 kilo vermişim
daha fazla bekliyodum benn

cnm sanki cvp verdim ben yaa
cnm benim görümcem kullandı iştah patlaması yaşadım dedi
o yüzden bende kullanmak istemedim
zaten bu zayıflama haplarına dünya para döktmm
imkan yok klay koly bişey almam artıkk

citol canım ben bunun canlı örneğiyim krom kullanıyorum ve tatlı isteğim nerdeyse sıfır bencede eğer tatlıya karşı koyamıyorsan bir dene..

ya ben bi adim sayaci bulamadim sinir oldum yaaa..... hic spor salonuna gitmeyi dusunmuyodum .. simdi yakin bi arkadasim baslamis... düsünmeye basladim ba hafta bir bakicam ... ama sayac alicam hem merak ediyorum... normal gunlük halimde ne kadar yürüyorum merak ediyorum .. ilk gunler extra yürümiycem bakicam normalde kac adim atiyorum

reyhan ablacim baharda kauflara gelir diye bekliyorum ama catliycam baktigim spor magazalarinda en ucuzu 79 € valla yaa saka gibi sizinkilerin fiyatlari yaninda

citol kiz biz 200 gr aldik yaaa... 1 kilo vermissin dogruyu söyliyim bende daha cok beklemistim ama olsun yaa yinede süper gitmis neticede vermissin hayatim ya

ben bugün yediklerimi yazayım :

10.00 nesfit ve süt

ara : yok (uyumuşum)

16.00 erişteli mercimek çorbası ,3-4 adet lahana sarma,2 kaşık y.yağlı yoğurt

1 saat cardio !

20.00 1 büyük bardak taze greyfurt-portakal suyu,2 dilim ekmek, az peynir,5 zeytin,3-4 ceviz

gece : biraz beyaz leblebi veya wasa yerim

su : bugün az oldu,1,5 lt filan

çok güzel canım bir saat cardio bile nelere yeter ohh maşallah. su da güzel hiç yoktan iyidir hiç içmedim dememişsin ya 1 litre daha içseydin daha da güzel olurdu sadece kaynana lahanayı fazla sarmış herhalde bitemedi daha ama olsun o da çok problem değil 4 tane sonuçta ekmek hakkın çok fazla gitmemiş yani sonuçta beğendim harikasın :lepi:

kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.

merhaba sana merhaba demeye fırsatım olmadı daha önce ama takip ediliyorsun haberin olsun :1ninca:
öğle az gibi geldi bana sadece salata yanına bir dilim ekmek yiyebilirdin ya da öğle ve akşamı değiştirebilirdin ama güzel kötü değil sağlıklı en azından
yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu senelere inşallah

iyi geceler hanımlarrr
bugunkü menüm

7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)

9,50 bir kase yogurt çorbası

11,00 1 elma

12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)

12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik

14,30 1 albeni

18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)

22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal

kabak çekirdeğinin miktarı yok ama ben yine de beğenmedim seçimin onun yerine badem fıstık fındık tercih etsen ille yemek istiyorsan daha iyi olur diye düşünüyorum ben 3 tane şeker kullanmışsın belki çok önemli değil ama bitki çaylarını şekerle içmek içtiğin çayın faydasını azaltıyor haberin olsun onun haricinde her geçen gün listen daha iyiye gidiyor ilk geldiğin zamana göre çok ilerdesin aman böyle devam et

bende dünki yediklerimi yaıp çıkayım bu gün mervişin diyetisyen günü bakalım bir gelişme varmı.
sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve bol yeşillik.
ara:1 parça peynir.
öğlen:3 kaşık kısır
ara:2 tane kuru kayısı yarım tane kepek bisküi.
akşam: 3 kaşık börülce ve 1 dilim ıspanaklı sufle.
spor:sabah 1 saat yürüyüş.akşam yarım saat yürüyüş.
sabah kocamla akşam kızımla yürüyorum.
1 litre su ve bolca açık çay .

kızlar çizelgemi değiştirdim tabi kilomuda .uğur böceği koydum belki bana uğur getirir.
tombili günaydın canım seni şimdi gördüm.

çok teşekkür ederim:asigim:

200 gr da olsa vermişim :)
amin canım inşallah hepimiz mutlu olalımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

ya keşke hepiniz gelebilseniz tombul da olsanız olur ama yeter ki gelin..
haa ama gaz olsun diyosanız,düğünüm 3 temmuz da..
düğüne kadar hep beraber zayıflayalım..

düğünüm ankarada olacak,ben tayin isteyeceğim için nikahı erken yapıyoruz.
26 haziranda ailemin ikamet ettiği yerde kına gecesi, 1 hafta sonrasında 3 temmuzda da düğünümüz olacak.

daha buralardayım ablacım sadece önümüzdeki haftasonu ankarada olucam.
o günler yazamam, ama sonra mecbur gelip işbaşı yapıcam.

valla bijom şu an nötr durumdayım.
sanki olmayacakmış gibi geliyor.
bakalım o gün gelip çattığında nasıl olucamdelikafadulden

oh oh bana sahneye en yakın yerden yer ayır canım ben ankaradayım millet çıtır görsün nasıl gerdan kırılır görsün bu ne zarifliktir böyle desin bu kadın yılbaşında 93 kilo muymuş inanmıyorum desinler benim de senin güzelliğinden gözlerim kamaşsın burda herkese anlatayım o nasıl güzel gelin oldu kaçırdınız göremediniz diyim

meraba ... ben bir kaç gündür giremiyorum.zaten öğlenciyim birde hasta oldum bu çok kötü oldu sanırım grip oldum...mirmirmirmir

citol canım ben bunun canlı örneğiyim krom kullanıyorum ve tatlı isteğim nerdeyse sıfır bencede eğer tatlıya karşı koyamıyorsan bir dene..
bilmiyorum cnm ya
hap ilaç kullnma taraftarı deyilim
haftada 2 pikolata yerin
oda çok çok cnm istediginde
artık o kadarda yemiceksemm öleyim daha iyyiii :sinifsinif:
ya ben bi adim sayaci bulamadim sinir oldum yaaa..... hic spor salonuna gitmeyi dusunmuyodum .. simdi yakin bi arkadasim baslamis... düsünmeye basladim ba hafta bir bakicam ... ama sayac alicam hem merak ediyorum... normal gunlük halimde ne kadar yürüyorum merak ediyorum .. ilk gunler extra yürümiycem bakicam normalde kac adim atiyorum

reyhan ablacim baharda kauflara gelir diye bekliyorum ama catliycam baktigim spor magazalarinda en ucuzu 79 € valla yaa saka gibi sizinkilerin fiyatlari yaninda

citol kiz biz 200 gr aldik yaaa... 1 kilo vermissin dogruyu söyliyim bende daha cok beklemistim ama olsun yaa yinede süper gitmis neticede vermissin hayatim ya
saol cnm
kabak çekirdeğinin miktarı yok ama ben yine de beğenmedim seçimin onun yerine badem fıstık fındık tercih etsen ille yemek istiyorsan daha iyi olur diye düşünüyorum ben 3 tane şeker kullanmışsın belki çok önemli değil ama bitki çaylarını şekerle içmek içtiğin çayın faydasını azaltıyor haberin olsun onun haricinde her geçen gün listen daha iyiye gidiyor ilk geldiğin zamana göre çok ilerdesin aman böyle devam et
kızz delelndirmeyin adamıı aklinialirimsmile ohaoldumsmile
çekirdek çitliyiroum dedigimde
çitle ama kabak çekirdegi çitlee dediniz diye
onu çitledimmm

kızlar çizelgemi değiştirdim tabi kilomuda .uğur böceği koydum belki bana uğur getirir.
tombili günaydın canım seni şimdi gördüm.

günaydın mersacım benim çizelgemi bijo hazırlamıştı bende de uğur böceği var ve bana uğur getirdi gerçekten ama böcekten mi yoksq bijodan mı bilmiyorum
inşallah kilo vermiştir güzel kızımız moral olur

meraba ... ben bir kaç gündür giremiyorum.zaten öğlenciyim birde hasta oldum bu çok kötü oldu sanırım grip oldum...mirmirmirmir

geçmiş olsun canım dikkat et kendine okula gidiyorsun bi de daha dikkatli olman lazım ama bi sevindirici haber veriyim mi sana diyorlar ki hasta olunca metabolizma hızlanıyormuş daha güzel kilo veriyormuşsun ama sen bunu düşünme şimdi toparlanmaya bak

dellenme çitolum dellenme kabak çekirdeği ay çekirdeğine göre güzel bir seçim olmuş ama fındık ve bademe göre bence kötü bir seçim olmuş valla sopalayacaksın beni sen indirmeden kafama dur ben indiriyim :oklava:

ben bu hafta tartılamadım kızlar yazamıycam kilomu mazur görün olur mu kendi annemlere sepetlendik ya tartı yok malesef çatlıyorum ne durumdayım diye ama bu hafta böyle olacak kusura bakmayın

dünkü yediklerimi de yazıyım artık işe güce bakıyım
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin kahvaltılık işte
ara: 2 biskot 1 armut 1 pikolata eşim geldim geliyorum beraber yiyelim derken saat 4 te geldi sonra tam yemek hazırlıyordum ki müşteri geldi derken saat 6 da öğle yemeği yedik saat te çok uzun olduğu için aralarda bunları yedim sonra çavdar ekmeği arasına küçük sandviç olanların arasına tavuklu salata koydum yedim
artık akşam yemeği olmazdı tabi ki evde de 3 günkurusu kayısı 5-6 kuru üzüm 5-6 kuru yaban mersini yedim
su 3 litre sıcak 2 slim çay yeşil çay yok yürüyüş yok yürüyüşlerim çok azaldı bu ara çok üzgünüm bi miktar paramız vardı spora yazılacaktım borca harca o da gitti spor işi de yattı şimdilik
bu arada çikolatım önemli olan azalan bir grafik çizmemiz kah artan kah azalan ya da en kötüsü devamlı artan değil o yüzden belki senin için küçük ama vücudun için büyüüük bir adım bu çok güzel bence almamışsın artı vermişsin bile daha ne olsun

Son düzenleme:
aklıma geldii şimdi yazıyım kızlarr
şimdi bitki çaylarına şeker atmayın demişsinizya
ben normalde bitki çayı içemiyorum
midemi açıtıyorrr agrıtıyor
şeker attıgım zaman fazla agrı olmuyorr ....

günaydın mersacım benim çizelgemi bijo hazırlamıştı bende de uğur böceği var ve bana uğur getirdi gerçekten ama böcekten mi yoksq bijodan mı bilmiyorum

bijodan bijodan -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun tatlım.kendine iyi bak .annen söylemişti zaten.iyleş yine devam edersin.seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak.bu gün mervişin tartılma günü birazdan okuldan gelince gidez bakalım kilo vermişmi.

bilmiyorum cnm ya
hap ilaç kullnma taraftarı deyilim
haftada 2 pikolata yerin
oda çok çok cnm istediginde
artık o kadarda yemiceksemm öleyim daha iyyiii :sinifsinif:

saol cnm

kızz delelndirmeyin adamıı aklinialirimsmile ohaoldumsmile
çekirdek çitliyiroum dedigimde
çitle ama kabak çekirdegi çitlee dediniz diye
onu çitledimmm

hayatım zaten krom tatlı düşkünlüğü olanlar için sende yoksa zaten sorunda yok kullanma.ben diyabet hastasıyım diyabetlilerde krom oranı düşüyormuş vücutta buda çok şeker isteği yaratıyormuş.bana çok iyi geldi benim en büyük derdim çikolata pasta tatlıydı.zaten böyle düşkünlüğü olmayanlarda bir işe yaramıyor iştah açtığını düşünmüyorum ama iştahı engellemiyorda.bide çok güvenli ben çok araştırdım o yüzden kullanıyorum.

günaydın tombilim saolasın canım.o kadar zor değiştirdimki ama oldu.inşallah biraz vermiştirde moral olur.

Back
X