günaydınlarr
gece yedimde yedim bennn akannehir
bana bi halleyyy oluyorrrr
sabahh giyinirken aynada şölee bi inceledimde kendimii
göbegim kendinden geçmişş napıcam ben yaa ohaoldumsmile
[B ahh mersam ahh
ne edcem
nasıl adam olcam yola gelcem bilmemm
gidişatım hiç iyi deyil
irade sıfırrrr
sabahları eşimi işe gönderiyorum o saatte kalkıyorum ocean [/B]
çitol yine bana taktın fazla inceliyorsun diyeceksin ama böyle olmayacak..
sen zaten diyete ne kadar zamandır başladın daha şurda üç beş gün oldu ve tam oturtamadın hala her gününde hamur işleri hala her gününde tatlılar vs illaki bir kaçamak var yani bunun üzerine bir de hafta sonu eşimle şehir dışına çıktık özlediğim herşeyi yedim hatta ne bulsam yedim bir çok şey yedim gii cümleler kullanmıştın ben bunu görünce zaten şok oldum yorum yapmamıştım hemen kendini toparlarsın diye ama toparlamamak adına ne varsa yapıyorsun..
bende geçen hafta doğum günümdü pasta yedim biliyorsun ama o pastayı yedikten sonra ertesi gün akşama dek soda su içmekten bir halde kaldım kendimi o kadar rahatsız hissettim ki anlatamam...
11 yaşında kızım yazıyor fırsat buldukça bunuda gördün değilmi çitol 11 yaşında bir çocuk kadar irademiz yoksa hiç yapmayalım bu sözüm herkese inanın ben bile çocuğumdan utandım 2 gündür, saati saatine yemeye çabalıyor, kaşık hesabı yapıyor fazlasını yemiyor ekmeğini ölçülü kesiyor fazlasına el sürmüyor meyve saatini kaçırmadan yiyor gece zor geldiği halde yoğurt yiyerek gününü sonlandırıyor filan filan... bugün çıkıp ona salata malzemesi alacağım pazardan, dün çok kötü bir gün geçirdim akşama dek ağladım baş ağrısıyla yattım çünkü, yemek yapmadım akşam bir makarna yaptım onu yedik ama makara yediği için bu gün çorba ve salata yiyeceğiz kızımın isteği bu.. irade... irade... irade.... bir çocuk kadar olamıyorsak yapmayalım diyorum ısrarla yazıyorum çünkü benim kafama dank etti kızımı gördükçe, belki sizede fayda eder diye yazıyorum...
bana geçmiş olsun dileği yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
hiç umudum olmadığı halde minişim bugünede merhaba dedi ama hala durumu aynı dün kü gibi kötü yani düzelme yok fakat bu kadar süre yaşama tutunduğuna göre biraz daha gayret edebilir inşallah diye dua ediyorum.... tedavisi sürüyor.... inşallah allah bağışlar onun hayatını..
çok üzgünüm dünden beri ailece perişan olduk...