Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öglenden sonra işim yoksa
kesin 2 saat kadar uyuyorum
acaba yanlış mı yapıyorum
saat 1 den 3 e kadar yada 2 den 4 kadar

ben gündüz rahatsız değilsem uyuyamam .uyursamda bütün günü sersem gibi geçiririm.bide gündüz uyursam uyandığımda çok acıkıyorum.sende nasıl oluyor bilmiyorum.ama gündüz uyuyunca gecede çok geç yatıyosan o zamanda acıkırsın ve yatmadan bişeyler atıştırırsın bende böyle olur o yüzden elimden geldiğince gündüz uyumam.

ewet tatlı istegi ile uyanıyorum
ama dedimya işim yoksa vakit geçiremiyorum cnm sıkılıyor çareyi uykuda buluyorumm

merhaba canlarim.
allahim acisin insallah minikkizimiza ya cok fena oldum. minicik bebek daha kime ne yapmis garibim.
bu ne vahset bu neyin cözümü offfyaaaaaa

merhaba mersacigim iyi sayilirim canim sen nasilsin? yürüdüm epeyce sabah az yürürsem aksama cok kaliyor aksam genelde yorgun oldugum icin sabah fazlasini yürümeye calisiyorum onbin adimin.

merhaba mersacigim iyi sayilirim canim sen nasilsin? yürüdüm epeyce sabah az yürürsem aksama cok kaliyor aksam genelde yorgun oldugum icin sabah fazlasini yürümeye calisiyorum onbin adimin.

bende iyi sayılırım ablam.dün çok kötüydüm bu gün öğleye kadarda toparlanamadım ama şimdi daha iyiyim.o yüzden sabah yürüyemedim akşam üzeri yarım saat yürüyebildim.inşallah sabah iyi olursam 1 saat yürürüm.ben adımlarımıda saymadım bu gün.

bijom günaydın canım.
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim.şimdi onun rahatlığıyla oturdum buraya.şimdide dün yediklerimi yaziyim.kızlar denetleyin beni obur tabiki önce sen canım..
sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtadan yağsız omlet.1 parça peynir.
ara:yarım galeta 1 lokma peynir.
öğlen:1 elma ve bir kaç tane diyet çubuk kraker.
ara:4 tane kuru kayısı.
akşam:yarım kase sebze çorbası.2 parça yağsız biftek ve yanında 1 yumurta kadar yağsız patates.2 kaşık lahana salatası.1 kaşık taze fasulye.
ara:çok şükür bu gün yokkkk....

ama gece açlıktan çok zor uyudum.cokacimcoooksürekli midemden sesler geliyordu.ama ben galip çıktım ve hiç bşr şey yemeden yattım..

günaydınlarr
gece yedimde yedim bennn akannehir
bana bi halleyyy oluyorrrr
sabahh giyinirken aynada şölee bi inceledimde kendimii
göbegim kendinden geçmişş napıcam ben yaa ohaoldumsmile

günaydınlarr

of çitol ya sana kızmaya başladım.canım sen kendini hiçmi sevmiyorsun.bak ben niye burdan hiç çıkıyorum biliyomusun akşamda açıkoluyorum genelde sürekli burayı takip ediyorum elim yiyceklere uzansa gelip buralardan bişeyler okuyorum sürekli motivasyonumu arttırmaya çalışıyorum.bu aralar kafayı sıyırmış durumdayım nerde zayıflamayla ilgili bir haber çıksa onu izliyorum kitaplar okuyorum interneti nerdeyse sadece bu iş için kullanıyorum çünki motivasyona ihtiyacım var ve bunu bu şekilde alıyorum.akşamları spor yapmayı dene hem spor yapınca iştahın kesilir.eğer bir site içinde oturyorsan akşamları in yürü ve geç yatmaki çok acıkıp yeme.akşamlarını bir şekilde doldur yani boşta kalırsan bende öyle olurum sürekli aklım mutfakta oluyor bişeylerle ilgilen...

ya aslında sadece akşam ağır,haşlama sebzeyle geçmiyor. ben de öğle ve akşama 1 er dilim ekmek koyacağım. canım en azından cumaya kadar yapmam lazım,kilo vermek için değil.verdiğim sözü yerine getirmek için.yoksa güvenimi yitiriyorum...

anlıyorum canım çok haklısın..
güven yitimi çok kötü bir şey hakkaten de..

off arkadaşlar çok kötüyüm yaa hani minik bir köpeğe bakıyordum karda bulmuştuk, mahallede bir kaç köpekle beraber onuda zehirlemişler belediyeden veterinerle konuştum aldılar ama kurtulma ümidi olurmu bilmiyorum, ağlamaktan yazamıyorum off yaaa...sabahta sokak başından aldık ölmüştü bir tane dediler... allah kahretsin bu insanları nalet olsun....

hayret bişey yaa kuduz muymuş, insanlara mı saldırmış???
suçu neymiş ki böyle bi vicdansızlık yapmışlar...
ne diyim Allaha havale ediyorum bunları...

sabah çok mu erken kalkıyorsun ki?

[B ahh mersam ahh
ne edcem
nasıl adam olcam yola gelcem bilmemm
gidişatım hiç iyi deyil
irade sıfırrrr

sabahları eşimi işe gönderiyorum o saatte kalkıyorum ocean [/B]

günaydınlarr

[B ahh mersam ahh
ne edcem
nasıl adam olcam yola gelcem bilmemm
gidişatım hiç iyi deyil
irade sıfırrrr

sabahları eşimi işe gönderiyorum o saatte kalkıyorum ocean [/B]

çitol yine bana taktın fazla inceliyorsun diyeceksin ama böyle olmayacak..

sen zaten diyete ne kadar zamandır başladın daha şurda üç beş gün oldu ve tam oturtamadın hala her gününde hamur işleri hala her gününde tatlılar vs illaki bir kaçamak var yani bunun üzerine bir de hafta sonu eşimle şehir dışına çıktık özlediğim herşeyi yedim hatta ne bulsam yedim bir çok şey yedim gii cümleler kullanmıştın ben bunu görünce zaten şok oldum yorum yapmamıştım hemen kendini toparlarsın diye ama toparlamamak adına ne varsa yapıyorsun..

bende geçen hafta doğum günümdü pasta yedim biliyorsun ama o pastayı yedikten sonra ertesi gün akşama dek soda su içmekten bir halde kaldım kendimi o kadar rahatsız hissettim ki anlatamam...

11 yaşında kızım yazıyor fırsat buldukça bunuda gördün değilmi çitol 11 yaşında bir çocuk kadar irademiz yoksa hiç yapmayalım bu sözüm herkese inanın ben bile çocuğumdan utandım 2 gündür, saati saatine yemeye çabalıyor, kaşık hesabı yapıyor fazlasını yemiyor ekmeğini ölçülü kesiyor fazlasına el sürmüyor meyve saatini kaçırmadan yiyor gece zor geldiği halde yoğurt yiyerek gününü sonlandırıyor filan filan... bugün çıkıp ona salata malzemesi alacağım pazardan, dün çok kötü bir gün geçirdim akşama dek ağladım baş ağrısıyla yattım çünkü, yemek yapmadım akşam bir makarna yaptım onu yedik ama makara yediği için bu gün çorba ve salata yiyeceğiz kızımın isteği bu.. irade... irade... irade.... bir çocuk kadar olamıyorsak yapmayalım diyorum ısrarla yazıyorum çünkü benim kafama dank etti kızımı gördükçe, belki sizede fayda eder diye yazıyorum...

bana geçmiş olsun dileği yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
hiç umudum olmadığı halde minişim bugünede merhaba dedi ama hala durumu aynı dün kü gibi kötü yani düzelme yok fakat bu kadar süre yaşama tutunduğuna göre biraz daha gayret edebilir inşallah diye dua ediyorum.... tedavisi sürüyor.... inşallah allah bağışlar onun hayatını..
çok üzgünüm dünden beri ailece perişan olduk...

kalliste 5 parmagın 5 de bir deyil maleseff
keşke bende kızın kadar kendime hakim olabisem ama
olmuyor işte her zaman
bir yerde patlak veriyor
bende istiyorum kendimi toparlayım
kilo vereyim
ayna baktıgımda mutlu olayım ...
diyecek bir şey bulamıyorum

Back
X