Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim 61,5 la beni listeye alır mısın bu hafta? sonraki hafta yine çıkarım. mezun olmicam daha çünkü yine geçen yılki gibi şeyler olabilir.. biraz ilerlesin ondan sonra bakarız..

ben bugüne kadar burdaki özel bir hastaneye gidiyodum doktora. ama belirginleşince iyice kendi dr uma gidicem artık. bugün sabah randevum var yokum yani, herkese boool bolll erimeler :)
canım yaa haftaya çıkacaksan neden listeye giriyorsun anlamadım ki, eğer şu sıralama listesindeyse aklın o ayda bir yapılıyor aklinialirimsmile ben bugünde almıyım seni madem gelemiyecekmişsin
eğer diğer konudan korkuların varsa mezun olmak istemiyorsan olmazsın canım sorun yok, mezun olsanda geri gelebilirsin bunu da yaz aklına.. allah göstermesin diyelimde sağlıcakla kal bebişinleopuyorumnanaktan

günaydınnnn..
bu günde çok iyi değilim sanırım iyce kansız kaldım ayakta duramıyorum.şimdi kalkıp yatacam o yüzden bu günde yürüyüşümü yapamadım.
1 kilo vermişim yine kallisim görürsün burda dimi canım.
görürüm gördüm hattabuyrunnnnnnnnn

Günayyydın hayatım ne oldu bize böyle ben dün bütün gün baygın yatmışım.Yetmedi akşamda erken yattım.Ancak biraz kendimi iyi hissediyorum.
Bu arada :nazar::nazar::lepi:helal 1 kilo daha gitmiş.
maşallah diyelim şekercikim :nazar:

Kallistem daldım eskileri okuyup cevap yazmaya hemen kilomu yazayım 200gr daha gitmiş 74,600 olmuşum.AMaaa Sıkı durun belden 1cm incelmişim.:teytey:zemuszemus Daha ne olsun yağ eritiyorummm.Oh be olsun kilo kilo değil gr gr vereyimde yağlar gitsin razıyım.Hele geri gelmezlerse daha mutlu olacağııım.
sanada maşallah takalım 1 cmbayanssulusmilebayanssulusmile:nazar:

105,5 benim.. Listeye 105,5 la girişimi yapıyorum.. ama 2 gündür tuvalete çıkamadım.. + olarak etkisinin olduğunu düşünüyorum.. geçen hafta 104,6 ydım çünkü mafoldumben
seide bu kiloyla kaydettik bakalımopuyorumnanaktan hayırlı olsun..

5.Takım 147.etap

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )
tombili ( 82.3 / 82.5 /
mersa ( 78.6 / 77.6 /
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 /
Ocean ( 80.3 /

5.Takım Toplam Kilo (

Son düzenleme:
başaramıyorum olmuyorrr
ne yapmam lazım
neden bu kadar iradeszim yoruldum
bi verip 2 almaktann
tartıldım ve sonuç: dipteyim sondayım depsyondayım !

başaramıyorum olmuyorrr
ne yapmam lazım
neden bu kadar iradeszim yoruldum
bi verip 2 almaktann
tartıldım ve sonuç: dipteyim sondayım depsyondayım !

benim de kötü çok 105,5.. sen kaç çıktın :çok üzgünüm:

canım benim bunu yapmam mümkün değil işte ben ancak koruyucu annesi olabilirim eve gelir karını doyururum bahçemi açarım sıcak ve şevkatli uyumasını sağlarım o kadar.. onu eve kapatamam bahçeme bağlayamam dışarı çıkmasını engelleyemem bana bağımlı olmasını isteyemem çünküğ bu öyle bir sorumluluk ki reyhan ablam bilir onunda vardı paşası, tatile gideceksin onu bırakmak istemezsin onuda götürmek istersin otel bulamazsın yolda istediğin yerde yemek yiyemezsin gezip eğlenemezsin yani bir tane köpeğim zaten var biliyorsunuz o yüzden bir ikinciyi alamam... evden bir kaç saat ayrılmam gerekse aklım evde kalıyor .. bak ben 15 günde bir ablama gidrdim istanbula şimdi yılda bir yada iki kez gidebiliyorum.. pansiyona bıraksam stres oluyor haftalarca tüy döküyor.. yani kısacası bir köpeğin sorumluluğu zaten yetip artıyor hee maddi durumum çok iyi olur geniş bahçem olur bir yere giderken tutarım bir adam yemeğini verir temizliği görür öyle 10 tane köpek bakarım allah gösterir inşallah o günlerikaydirigubbakcemile3

ama bu ufaklığı alamam... kızımın arkadaşı almak istiyor şimdi onu iyice düşün dedim aynen bu anlattıklarımı söyledim onuda bakalım artık... ben zaten ilk bulduğumda barınağa verecektim zaten ama iyi bakmazlar diye veremedim şimdi bu sabahta aradım çok güzel ilgileniyorlar her sorduğuma uzunca cevap veriyorlar yani içimde rahat umarım iyi bir yuva bulunur bebişime..

aynen öyleee bir diğerini kıskandı beraber doğuracaklarmışkaydirigubbakcemile3

ay kıyamam ben ona ya tüy döküyor demek aman allahım bu da can işte bu da strese giriyor bizim de bahçeli evimiz vardı köğeklerimiz vardı 2 tane ama komşuluklar çok iyiydi hiç aklımızdaq kalmazdı bir yere gitsek bilirdik ki birileri yemek verecek bakımını yapacak çünkü herkesin köpeği vardı herkes de böyle güzel güzel geçinirdi özel olarak tembihlemezdik aman unutma bizim dinoyla yumoşu diye onlar da bize tembihlemezdi tabi ki ama dünya değişti haklısın o zaman inşallah güzel bir yuva bulur kendine şimdilik kurtulduğuna sevinelim yuva bulunca da onun için seviniriz.

günaydın takımcığım,
kallisim ben 3 hafta önce 80.500 ile tekrar başlamıştım.geçtiğimiz hafta 78 kiloya kadar indim.fakat bu hafta aldığım bir ilaçtan dolayı zannediyorum şişim.79.300 çıkıyorum. çok sinirlerim bozuk. beni de bu son yazdığım kiloyla alabilirsin listeye. takım içi listeye de,normal listemize de.

rezaletime bakın,hala bu kilolarda cebelleşiyorum. çekip vuracağım en sonunda kendimi!

tombilim,sen de gelmiş yazmışsın birşeyler ama bana yazmamışsın hiç. Allah Allaaaaah neden benimle kimse ilgilenmiyor.depresyona girdim sanırım eyvahedigeldismile

çikolatam sana özel mesaj atacaktım ondan bekliyorum diğer mesajları bitirmeyi bi kilo bildirimimi yapıyım yazıcam şimdi sana

tartıldım kilom 82,5 geçen hafta tartılamamıştım ve cumartesi tartıldığımda 83.5 olduğumu görmüştüm bu hafta hatalarımı temizledim sayılır artı 200 gram da üstüne koymuşum neyse hemen düştüm ya o da kardır

bu arada ofisteyim. buraya da net bağlandı. bir süre gelip gideceğim,eşim istediği gibi bir eleman bulana kadar...aldım gazetelerimi,önce onları okuyacağım. sonra da ders çalışacağım,notlar yanımda. arada buraya da uğrarım,canım sıkıldıkça. bu arada öğlene simit ve ayran aldım,aceleyle çıktım yoksa nohutlu salata filan hazırlayacaktım,olmadı.

ya ben bu sabaha karşı bir rüya gördüm,seda ölmüştü (Allah korusun!) güya yüksek bir yereden düşmüş. öyle ağladım öyle ağladım ki rüyamda... tam da fethiyeye uçtu bu sabah ,tam da o havadayken gördüm bu rüyayı. uyandım telefona sarıldım,kapalı..eyvah dedim uçak mı düşecek(rüyanın etkisindeyim ya,hala ağlıyordum.) neyse 8.30 da açtı tel i,sesini duyunca öyl mutlu oldum ki...anlatamam...Allah kimseyi yakınıyla sınav etmesin.

bu arada bizim grubun minik üyeleri nerde...aleyna ve merveee... kilocukları napmışlar bakalım???

çikolatam sana özel mesaj atacaktım ondan bekliyorum diğer mesajları bitirmeyi bi kilo bildirimimi yapıyım yazıcam şimdi sana

tamam canım bekliyorum öyleyse...

tartıldım kilom 82,5 geçen hafta tartılamamıştım ve cumartesi tartıldığımda 83.5 olduğumu görmüştüm bu hafta hatalarımı temizledim sayılır artı 200 gram da üstüne koymuşum neyse hemen düştüm ya o da kardır

.maşallah canım benim,ben de diyete aylar önce 85 le başlamıştım.75 e kadar düşmüştüm.ama bırakınca tekrar 80 e kadar çıktım.3 hafta önce başladım,78 e düştüm,ama bu hafta ne oldu bilmiyorum,79.300 çıktım .... yaaaa aslında kaçamaklar oldu,misafirler filan.ama çok yemedim ki..anlamıyorum,yediğim sayılır yani,öyle midemi zararlı şeylrle doldurmadım.ama yaramıyor işte. az da ysem fazla da yesem,kilo aldıran şeyler bana yaramıyor,hemen kilo yapıyor.
bu ay garip bir şekilde 2.kez regl oldum. 20 şubatta olmuştum,10 martta tekrar oldum. bana birşeyler oluyor

Allah iyiliğini versin bu yoldan çıkmış halin mi?Ekmekle salata yemişsin veya kahvaltetmişsin gibi birşey olmuş.Öyle abartı birşey yememişsinki.Hergünde çorba salata yiyecek halin yokya.Zaten dr.hep diyor az yağ tüketmeniz lazım.Sonracığıma vücudu açlığa alıştırıyoruz az biraz fazla yemeğe başladığımızda hooooop verdiklerimizi olduğu gibi misliyle alıyoruz.Mühim olan tamam belki karbonhidrat biraz kaçmışsa 2.gün dengelersin.Bunu yapabileceğini zaten biliyorum.Ama sen hiç meyve yemiyorsuuun.Biraz meyve yemeğe ve su içmeye çalışsana.

canım bana noldu bilmiyorum .çok fazlada yiyemiyorum zaten dünki halimi görsen aç gezdim.acım ama bişey yiyemiyorum ama gelip geçicidir eminim.dediğin gibi meyve yiyemiyorum bijomun dediği gibi meyve beni acıktırıyor.dün telafi ettim önceki günü aç gezerek.

Kallistem daldım eskileri okuyup cevap yazmaya hemen kilomu yazayım 200gr daha gitmiş 74,600 olmuşum.AMaaa Sıkı durun belden 1cm incelmişim.:teytey:zemuszemus Daha ne olsun yağ eritiyorummm.Oh be olsun kilo kilo değil gr gr vereyimde yağlar gitsin razıyım.Hele geri gelmezlerse daha mutlu olacağııım.

oburcum sakın moralini bozma bak geçen haftada gitmişti o kadar .ben kış boyunca kaça çıktım biliyormusun hiç birinize söyleyemedim utandığım için.84 e kadar çıktım .sen gram gram olsada veriyorsun sakın moralini bozma.geç olsun güç olmasın.ben birden kestim sanırım yine çok kansız kaldım bide moralim hep bozuk sanırım bağışıklık sistemim düştü.hala toparlanamadım.

günaydın takımcığım,
kallisim ben 3 hafta önce 80.500 ile tekrar başlamıştım.geçtiğimiz hafta 78 kiloya kadar indim.fakat bu hafta aldığım bir ilaçtan dolayı zannediyorum şişim.79.300 çıkıyorum. çok sinirlerim bozuk. beni de bu son yazdığım kiloyla alabilirsin listeye. takım içi listeye de,normal listemize de.

rezaletime bakın,hala bu kilolarda cebelleşiyorum. çekip vuracağım en sonunda kendimi!

tombilim,sen de gelmiş yazmışsın birşeyler ama bana yazmamışsın hiç. Allah Allaaaaah neden benimle kimse ilgilenmiyor.depresyona girdim sanırım eyvahedigeldismile

canım benim sen niye bu kadar moralini bozuyorsun.sağlığın yerinde olsunda kiloyu verirsin bak sporada başladın.yavaş yavaş bak yukardada yazdım ben kışın ne kadar aldım kimseye söyleyemedim .şimdi havalarda güzelleşti çık boş kaldığında yürüyüş yap sporuna git .hepsi yoluna girer.bak ben tombiliyle senden hırs yaptım ilk hafta nasıl güzel kilo verdiniz o zaman verebildiğine göre şimdide verebilirsin.canım benim sanırım bu aralar depresyonda olmayan kimse yok .benim halim zaten içler acısı.ama hayat devam ediyor..

bu arada ofisteyim. buraya da net bağlandı. bir süre gelip gideceğim,eşim istediği gibi bir eleman bulana kadar...aldım gazetelerimi,önce onları okuyacağım. sonra da ders çalışacağım,notlar yanımda. arada buraya da uğrarım,canım sıkıldıkça. bu arada öğlene simit ve ayran aldım,aceleyle çıktım yoksa nohutlu salata filan hazırlayacaktım,olmadı.

ya ben bu sabaha karşı bir rüya gördüm,seda ölmüştü (Allah korusun!) güya yüksek bir yereden düşmüş. öyle ağladım öyle ağladım ki rüyamda... tam da fethiyeye uçtu bu sabah ,tam da o havadayken gördüm bu rüyayı. uyandım telefona sarıldım,kapalı..eyvah dedim uçak mı düşecek(rüyanın etkisindeyim ya,hala ağlıyordum.) neyse 8.30 da açtı tel i,sesini duyunca öyl mutlu oldum ki...anlatamam...Allah kimseyi yakınıyla sınav etmesin.

bu arada bizim grubun minik üyeleri nerde...aleyna ve merveee... kilocukları napmışlar bakalım???

hayırdır inşallah çikolatam ben rüya yorumlarından hiç anlamam reyhan abla iyi biliyor bu işi.bence sen yatmadan kafana takmışsın o da rüyana girmiş allah korusun .bunu reyhan ablaya soralım ne demek.bak demin dediğimi söylüyosun allah yakınımızla sınav etmesin evet allahım beni abimle sınav ediyor .

ablası bu gün diyetisyen günümüz.bu gün ben götürmiycem babasıyla gidecek oda başlıyor diyetisyene bu gün.iki tombik beraber gidecekler .ama tahminim merve bu hafta verdi gibi bakalım öğleden sonra yazarım.

dünki yaptıklarımıda yaziyim tekrar yatacam.
sabah:1 dilim ekmek 1yumurtadan omlet.yeşillik.biraz peynir.
ara:yok
öğlen:5 tane kuru kayısı ve 2-3 tane ceviz.
aara:1 tane elma.
akşam:1 dilim diyet kek.yarım dilimde normal kek.
ben böyle düzensiz yiyorum baksanıza rezil bir liste.ama hiç bişey canım istemiyor.dün bunlarıda zorla yedim.
spor:sabah 2 saat yürüyüş.

tombilim,sen de gelmiş yazmışsın birşeyler ama bana yazmamışsın hiç. Allah Allaaaaah neden benimle kimse ilgilenmiyor.depresyona girdim sanırım [/B][/COLOR]
çikolatım rezalet değilde canım çok disiplinli değiliz bu yüzden cezamızı çekiyoruz.. bende sabah tartıldım hiç öyle şok olacak bir sonuç almamışım canım sıkıldı ve yeni kararlar aldım her gün düzenli spor yapmam gerek demekki yürüyüş yeterli gelmiyor bana, ayrıca akşam yemeklerine bijom gibi elveda diyorum bu günden sonra sadece yoğurt çorba ve salatayla akşamları geçiştiricem herkese ve kendime söz verdim şu andaopuyorumnanaktan

minik üyelerden biri sempatiksalakcinni şu anda sevinçte deli oluyor okula gitmek için hazırlandı ve şortlu etek giyiyorlar beli sımsıkıydı şimdi geçmiş karşıam gösteriyor 3 parmak bolluk oluşmuşdelikafadulden pzartesiye tartılacak bakalım ne sonuç alacak.. mervişi bende merak ediyorumşakkıdı aliş 2 gün köpüş için üzüntüden uğramadı dün de ablalardan fırsat bulamadı... bu akşam yediklerini yazacakmış mutlaka öyle diyor guclubacismile

hee çikolatım rüyanda hayırlara çıksın inşallah, az önce unuttum yazmayı, ben de çok görürüm o tür rüyalar ve ağlayarak uyanırım allah sağlıklarından ayırmasın sevdiklerimizi...

canım benim sen niye bu kadar moralini bozuyorsun.sağlığın yerinde olsunda kiloyu verirsin bak sporada başladın.yavaş yavaş bak yukardada yazdım ben kışın ne kadar aldım kimseye söyleyemedim .şimdi havalarda güzelleşti çık boş kaldığında yürüyüş yap sporuna git .hepsi yoluna girer.bak ben tombiliyle senden hırs yaptım ilk hafta nasıl güzel kilo verdiniz o zaman verebildiğine göre şimdide verebilirsin.canım benim sanırım bu aralar depresyonda olmayan kimse yok .benim halim zaten içler acısı.ama hayat devam ediyor..

hayırdır inşallah çikolatam ben rüya yorumlarından hiç anlamam reyhan abla iyi biliyor bu işi.bence sen yatmadan kafana takmışsın o da rüyana girmiş allah korusun .bunu reyhan ablaya soralım ne demek.bak demin dediğimi söylüyosun allah yakınımızla sınav etmesin evet allahım beni abimle sınav ediyor .

ablası bu gün diyetisyen günümüz.bu gün ben götürmiycem babasıyla gidecek oda başlıyor diyetisyene bu gün.iki tombik beraber gidecekler .ama tahminim merve bu hafta verdi gibi bakalım öğleden sonra yazarım.

ya mersam çok kızgınım kendime...bir insan birşeyi çok ister de niye yıllarca üstsinden gelemez. "o zaman yetrince istmiyordur" diyenlr oluyor bu soruya bazen cevap olarak.hayır ben zayıflamayı çok istiyorum,ama kaç yıl oldu kiloma kilo kattım,veremiyorum.nedir yani,niye bu kadar zor oldu bu iş. yapan nasıl yapıyor,nasıl veriyor....en ufak bir yanlış beslenmemde hemen kilo alıyorum bu da şevkimi kırıyor. bırakmadım,yine dikkatliyim ama artık bezdim... az yemekten değil,dikkat dip sonuca ulaşamamaktan.
bunun yanında,spordan dolayı sıkılaşma da var vucudumda.annem zayıfladın diyor.sanırım sabırsızlık yapıyorum :oklava:

merviş inşallah kilo vermiştir. inş o da ilerde bizim gibi sorunlar yaşamaz,şimdiden çözer bu işi...

hee çikolatım rüyanda hayırlara çıksın inşallah, az önce unuttum yazmayı, ben de çok görürüm o tür rüyalar ve ağlayarak uyanırım allah sağlıklarından ayırmasın sevdiklerimizi...

amin kallisim amin..çok fenaydı gerçekten!

çikolatım rezalet değilde canım çok disiplinli değiliz bu yüzden cezamızı çekiyoruz.. bende sabah tartıldım hiç öyle şok olacak bir sonuç almamışım canım sıkıldı ve yeni kararlar aldım her gün düzenli spor yapmam gerek demekki yürüyüş yeterli gelmiyor bana, ayrıca akşam yemeklerine bijom gibi elveda diyorum bu günden sonra sadece yoğurt çorba ve salatayla akşamları geçiştiricem herkese ve kendime söz verdim şu andaopuyorumnanaktan

minik üyelerden biri sempatiksalakcinni şu anda sevinçte deli oluyor okula gitmek için hazırlandı ve şortlu etek giyiyorlar beli sımsıkıydı şimdi geçmiş karşıam gösteriyor 3 parmak bolluk oluşmuşdelikafadulden pzartesiye tartılacak bakalım ne sonuç alacak.. mervişi bende merak ediyorumşakkıdı aliş 2 gün köpüş için üzüntüden uğramadı dün de ablalardan fırsat bulamadı... bu akşam yediklerini yazacakmış mutlaka öyle diyor guclubacismile

öncelikle alişe çok sevindim,aferin ona.bunu ilet lütfen :)

kallisim kızdığım şey şu ki,tamam dikkat li bslenmeli ve spor yapmalıyız. burda hemfikiriz...ama arada kaçınca o hafta hoooop geri mi alacağız. bu nasıl bir işkence.dediğim gibi devam ediyorum ama şevkim kırılıyor. vrmek zorundayım,sadecee vermek istemek de değil benimki..bn bu kiloyu vermek zorundayım.ama bu kadar zor mu olacak...
bugünen sonra ben de akşam çorba,yoğurt ve salata dışında ymeyeceğim.tamam ben de sana katılıyorum.sözünü bozan da yazsın buraya... nedir bu kilodan çektiğimiz Yarabbiiiiii

5.Takım 147.etap

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )
Ocean ( 80.3 /
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% )
5.Takım Toplam Kilo (

Son düzenleme:
amin kallisim amin..çok fenaydı gerçekten!

öncelikle alişe çok sevindim,aferin ona.bunu ilet lütfen :)

kallisim kızdığım şey şu ki,tamam dikkat li bslenmeli ve spor yapmalıyız. burda hemfikiriz...ama arada kaçınca o hafta hoooop geri mi alacağız. bu nasıl bir işkence.dediğim gibi devam ediyorum ama şevkim kırılıyor. vrmek zorundayım,sadecee vermek istemek de değil benimki..bn bu kiloyu vermek zorundayım.ama bu kadar zor mu olacak...
bugünen sonra ben de akşam çorba,yoğurt ve salata dışında ymeyeceğim.tamam ben de sana katılıyorum.sözünü bozan da yazsın buraya... nedir bu kilodan çektiğimiz Yarabbiiiiii
yok çikolatım aslında bir rayına oturtsak şöyle şakır şakır 10 kiloyu atsak üzerimizde sonrası denge bulunacak ve almayacağız ama yinede dikkat edeceğiz tabiki bende yaz tatilinden sonra aldım 10 küsür ohaoldumsmile ama artık geri dönmeyeceğim...
evet söz değil yemin ediyorum bir hafta deneyeceğim bakalım hata nerde eğer yinede verememiş olursam hemen doktora gideceğim çünkü ilaçta alıyorum ben biliyorunuz..

bu gün akşam yemeğimi çok erken yiyeceğim bir hafta boyunca saat 6 dan sonra ağzıma bir şey sokmayacağım çok acıkırsam 2 grissini bu işi çözer daha önce işe yarıyordu... salata-yoğurt ve çorbadan başka bir şey yemiyoruz çikolatım tamammı tam bir hafta ve ben inanıyorum 2 şer kilo vereceğiz:lepi: bozanı takımdan atayım mı kaydirigubbakcemile3 kendimi veya senikaydirigubbakcemile3

Back
X