- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.521
canım yaa haftaya çıkacaksan neden listeye giriyorsun anlamadım ki, eğer şu sıralama listesindeyse aklın o ayda bir yapılıyor aklinialirimsmile ben bugünde almıyım seni madem gelemiyecekmişsinkallisim 61,5 la beni listeye alır mısın bu hafta? sonraki hafta yine çıkarım. mezun olmicam daha çünkü yine geçen yılki gibi şeyler olabilir.. biraz ilerlesin ondan sonra bakarız..
ben bugüne kadar burdaki özel bir hastaneye gidiyodum doktora. ama belirginleşince iyice kendi dr uma gidicem artık. bugün sabah randevum var yokum yani, herkese boool bolll erimeler :)
eğer diğer konudan korkuların varsa mezun olmak istemiyorsan olmazsın canım sorun yok, mezun olsanda geri gelebilirsin bunu da yaz aklına.. allah göstermesin diyelimde sağlıcakla kal bebişinleopuyorumnanaktan
görürüm gördüm hattabuyrunnnnnnnnngünaydınnnn..
bu günde çok iyi değilim sanırım iyce kansız kaldım ayakta duramıyorum.şimdi kalkıp yatacam o yüzden bu günde yürüyüşümü yapamadım.
1 kilo vermişim yine kallisim görürsün burda dimi canım.
maşallah diyelim şekercikimGünayyydın hayatım ne oldu bize böyle ben dün bütün gün baygın yatmışım.Yetmedi akşamda erken yattım.Ancak biraz kendimi iyi hissediyorum.
Bu arada:lepi:helal 1 kilo daha gitmiş.

sanada maşallah takalım 1 cmbayanssulusmilebayanssulusmileKallistem daldım eskileri okuyup cevap yazmaya hemen kilomu yazayım 200gr daha gitmiş 74,600 olmuşum.AMaaa Sıkı durun belden 1cm incelmişim.:teytey:zemuszemus Daha ne olsun yağ eritiyorummm.Oh be olsun kilo kilo değil gr gr vereyimde yağlar gitsin razıyım.Hele geri gelmezlerse daha mutlu olacağııım.

seide bu kiloyla kaydettik bakalımopuyorumnanaktan hayırlı olsun..105,5 benim.. Listeye 105,5 la girişimi yapıyorum.. ama 2 gündür tuvalete çıkamadım.. + olarak etkisinin olduğunu düşünüyorum.. geçen hafta 104,6 ydım çünkü mafoldumben