- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.741
Saol Ablaaam ya çok teşekkür ederim.İnanın burası olmasa ben herhalde hastanede falan olurdum.İnanın ki güzel ve geniş dünyamı daraltan ,öyle bir eşim varki anlatsam abartığımı ve saçmaladığımı düşünürsünüz.Ama inan , hani yatağınızdaki görünmeyen mikro organizmaları bile, size evinizi istila etmiş bir canavarlar ordusu gibi anlatıp, sanki evde boş boş durup bütün gün yan gelip yatığınızı ,bir işe yaramadığınızı herşeyle kendisinin ilgilendiğini tüm dertlere kendisinin çözüm getirdiğini.işlerinin arasında birde evle uğraştığını anlatıp sizi yerden yere vuran bir insanla yaşamak.Bir de bu insanın haftanın sadece 1 günü işe gittiğini düşünürseniz.Onun dışında akşamdan sabaha bilgisayar başında ya oyun oynar ya film indirir.Öğlen 2-3-4 kadar yatarsa ne hissedersiniz.Bir de her işin içinde çay demlememden,alış verişime,temizliğime ,çamaşırıma ,ütüme ...........
Ha bunalmışsın çık dolaş kafa dağıt diyeceksiniz.Onu da yapamıyorum çünkü müsade etmiyor.Komşuya gideyim.Tamam git ama 2 saate gel.Geç kalırsam telefon açar nerdesin eve gel.Yahu karşı kapı komşudayım.Kapıdan çıkıp karşı kapıyı dinlese yada duvara koysa kulağını duyacak. Bir hobi kursa gideyim dedim ona bile bir mani buldu göndermedi.evde puzzle yapayım dedim.Onada söylendi.Ben diyorum size balon gibiyim uçacaaaaağııııııım.
anmm bismillahh
benm herif te sneinkinin 3 beden küçügü
ben benimkine bile bazen dellenirken
allah sana ciddi anlamada sabırlar versin cnm
benim eşimde akşama kadar yatarsınız nasıl güzel hayatınız var der
herşeye muhakkak bir kulp bulur
kursa bende çok istekliyim ama
aynen benneyaptımki bizimkide aynı kafada .( daha çok ailesi)
hakkaten bu konular açıldımı insan şişiyo haa
aklıma getirmmemeye çalış zor biliyorum ama
benm herif te sneinkinin 3 beden küçügü
ben benimkine bile bazen dellenirken
allah sana ciddi anlamada sabırlar versin cnm
benim eşimde akşama kadar yatarsınız nasıl güzel hayatınız var der
herşeye muhakkak bir kulp bulur
kursa bende çok istekliyim ama
aynen benneyaptımki bizimkide aynı kafada .( daha çok ailesi)
hakkaten bu konular açıldımı insan şişiyo haa
aklıma getirmmemeye çalış zor biliyorum ama
çitol kızımın yaşını kilosunu sormuşsun.yaşını söylerim 14 ama kilosunu ondan izinsiz söyleyememmmm.devlet sırrı bu söylersem beni uçurur valla .oburumla ikimiz uçar gideriz.