Selam millet
Bijoux canııım inşallah iyisindir.Ben ancak bugün okuyabildim.
Hilalim saolsun haber vermiş iyi olduğunu bir problem olmadığını belirtmiş.Ammma ben senden iyi olduğunu ve eve sağsalim iki kişi olarak gittiğini ve gerçekten herşeyin normal ve iyi gittiğini okumak istiyorum.Çabuuuk toparlanıp aramıza dön canım özletme kendini.
Pia kızıyla kayakta bakalım ne etti geçen hafta kaçak!.......
Mersammmmm canım eşim moral dopingim.Saolasın hayatım şimdi daha iyiyim.
Kalliste Veee Reyhan ABLAAAAA sizi unutum sanmayın sizi gidi sizi kaçaklar teee ağustosa kadar resim nasıııı yok yaaaa.Biz bu hafta gene birinciyiz.(Mersa saolsun.)İsterizde isterizzzzzz boydan önden arkadan soldan sağdan totodan
resimleriiiiiiiiiiii !....
Candy'im bir hız başladın ,hadi bakalım.Ajandaya yazdıklarına ne kadar uyabileceksin.Merak içinde ve dört gözle izleyeceğim seni Kolay gelsin.......
Merviş(PERİSaatim) veeAliş'iiim grubumuzun tazeleri canlarım.Sizi çok daha sıkı takipteyim.
Mervişim kilo veremedim diye dertlenmişsin.Aşkıııım hiç dert etme vallaha sen bir haftada 1,5 cm incelmek nedemek biliyor musun?1,5 kilo YAĞIN------>KASA dönmesi demek!.....Yani bizim isteyipte yapamadığımız şey.Kasının çoğalmasıdaaaa senin daha çok ve çabuk kilo vermen demek.Çünkü kaslar yağları daha çabuk eritiyor.İşte böyle garip bir dengesi var vücudumuzun.
Alişşşş senide unutmadım.Sende gayet güzel 1 kiloyu vermişsin.Hayatım sende ölçülerini bir yere kayıt et aradaki farkları gördükçe insanın morali yerine geliyor.
dediğim gibi kilo vermek esas amaç kızlaaaaar hepinize diyorum Bazen kilo gitmiyor.Ama vucut sıkılaşıyorrr.Yani haiiin yağlaaar alsanaalsanasmilelülülülülülü kasa dönüşü veriiiizemuszemus hihoyyyt
citooool canımsın yaaa ilk başladığın günkü sayfayı bul ve yediklerine bak.Şimdi ki listelerine bak.Hayatım bayağı değiştin.Sakın ödün verme gayet iyi gidiyorrrsuun.
Çikolaaattttaaam hayatım sana kallistem gibi bende ilgi ve alakayı burdan elimden geldiği kadar göstereceğim.Canımsın yaa kocanın yerini alamayız ama ooosuuun biz burdayız.Geçmişte bir yerlerde canın sıkıldığını ve sankinim diyetin ucunu kaçıracakmışsın gibi yazmışsın.Sen yapmazsın öyle şey.Kaldığın yerden gayet güzel devam edersin.Geçen hafta bazı olumsuzluklar oldu diye geleceği kötü düşünmeylim.Heyyyyt hain yağlar:tomato:

süprizzzzzÇok üzgünüm çoook sizi yakmaya geldiiik.Yaza bikinileri dizi dizi giyip poz poz resim çekip buradan size nispet edeceğiz.
ayyy kocişim geldi yazamadığım varsa özür dilerim.yarın muhakkak devam edeceğim.Çıkmaam lazım sağlıcakla huzurla kalınn.Öpppptümmm iyi akşamlar......