Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom maşallahj diyelim canım da nazar değmesin bebeişle sana yaza rahat gezersiniz inşallah böyle riskksiz sorunsuz geçirirsiniz...

reyhan ablam günaydın....
evde oturmak kaç gün iyi gelir ablacım yaa arada iyi hoş olurda sonrası bunaltır sende tam kararında tatil yapıyorsun işte..
bugün senin sonuçların için arayacaklardır bize heme yazmayı unutma sakın aklımız kalmasın gerçi bir şeyin yok yaaa...

bijom ne güzel haberler demek hersey normal ve olmasi gerektigi gibi.. cok sevindim canim sen yinede dikkatli ol.
opuyorumnanaktan

bijom maşallahj diyelim canım da nazar değmesin bebeişle sana yaza rahat gezersiniz inşallah böyle riskksiz sorunsuz geçirirsiniz...
Şeniz

ben ders çalışıyorum şimdi netten. kitaptan okumak zor geldi adam anlatıyor ohh kaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu sınavlarım var eyvahedigeldismile

insallah iyi haberler gelir kallisim. bende merak ediyorum.eyvahedigeldismile
bugün kaan gelir belki. dün cok az kaldilar özledim.. biraz isimi gücümü yapayim.. havalara kafam bozuk biraz. gecen hafta ne güzeldi bu hafta hem soguk hem yagmurlu..

buradada aynı ablacım kaloriferi yakıyoruz akşamdan beri çok soğuk .. düzelir inşallahta bende hafta sonuna doğru ablama gidince rahat edeyim çiçek ekeceğim dolaşacağımmmm güzel hava olsun nolurrr...

sen kaan için hazırlık yap ablam kolay gelsin bende sipariş işim var oturduğum yerden onu yapıyorum ara arada bakınıyorum buraya...

bende dün aksam incik boncuga takildim kallisim iki sira boncukta ismarladim onlara sey ismarliyacagim ebayden hani kapatma yeri miknatisli güzel birseyler bulursam sana linkini vereyim bana akil verirsin hangisi kullanisli falan diye. ama önce isimi yapayim . su tembelligi atayim üstümden :))

alın size incik boncukkkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
bulamadığım takılarımı buldum atmışım dolabın bir köşesine.. el emeklerimden bazıları bakalım begenecek misiniz kaydirigubbakcemile3

bu yaz kolyesi cıvıl cıvıl cam boncuklarlaa
1671.jpg

bu kütahya çinisi üzerine tel sarma
1679.jpg

bu da fimo hamuru ile yaptığım boncuklardan basit bir kolye
1681.jpg

bijom kardeşinmi buldu :))))

bende yaz takılarını çok seviyorum bende karıştırsam malzeme odasını neler çıkacak kimbilir... çok istiyorum takı yapmayı ama elden çıkarmayınca canım sıkılıyor hiç çevrem olmadığı için çok sinir bir durum bu tüm yeteneklerim heba oluyor :)) heheheee..

bijom seninkilerde çok hoşlar takıyormusun peki ben takmıyordum ama bu yaz çok yapıp takacağım inşallah...

ebayda bende geçen karıştırırken porselen boncuklar buldum hemde rusların matruşka bebekleri varya onlardan nasıl hoşuma gitti alacağım ama ilk fırsatta .... çok orjinaller çünkü zaten porselen boncuk hastasıyım...

bijom kardeşinmi buldu :))))

bende yaz takılarını çok seviyorum bende karıştırsam malzeme odasını neler çıkacak kimbilir... çok istiyorum takı yapmayı ama elden çıkarmayınca canım sıkılıyor hiç çevrem olmadığı için çok sinir bir durum bu tüm yeteneklerim heba oluyor :)) heheheee..

bijom seninkilerde çok hoşlar takıyormusun peki ben takmıyordum ama bu yaz çok yapıp takacağım inşallah...
yok ben buldum alakasız bişey ararken kaydirigubbakcemile3
ben de hiiiç takmıyorum ya bir sürü şey var. ama bakalım belki takarım artık kallisim zemuszemus

ebayda bende geçen karıştırırken porselen boncuklar buldum hemde rusların matruşka bebekleri varya onlardan nasıl hoşuma gitti alacağım ama ilk fırsatta .... çok orjinaller çünkü zaten porselen boncuk hastasıyım...
ben de cam boncuk hastasıyımm :1rolleyes:

Selam kızlarrrr
Ben hala sersem gibiyim.Kendime bir gelemedim.Kafam atıyor artık .Yemediğim halde kiloda veremiyorum.Gerçi harekette yok ayrı meselede!...Hareket edebilsem evi köşe bucak temizlemem lazım.aldı yürüdü ev.Ama kafam yerinden kalkmıyor.Anlamadım gitti.
Mersaammaa duyrulur listemi yazıyorum.Eminim çok kızacaksınız ÇÜNKÜ aşırı karbonhidratlı yedim.alsanaalsanasmileeyvahedigeldismile:oklava:
Hafta sonu ne yedim?Cumartesi günü sabah 1 dlm bol tahıllı ekmekle peynir biber
Öğlen gene kahvaltı+1/2 açma
akşam 2 kaşık salçalı makarna +4 adet tavuk köftesi+turşu
Gece 2portakal+ 1 greyfurt
pazar sabahı 2 dlm ekmek peynir +çay
öğlen akşamüstü birbirine girdi az ekmkle peynir+1 açma +1/2 pohaça+1 adet üstü şokellalı biskuvi+1 adet küçük akide şekeri
akşam ton balıklı yağsız bol limon sirkeli ve kırmızı biberli salata
Bugün sabah kepekli galetayla peynir ve az sütlü nescafe ,daha başka birşey yemedim.

alın size incik boncukkkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
bulamadığım takılarımı buldum atmışım dolabın bir köşesine.. el emeklerimden bazıları bakalım begenecek misiniz kaydirigubbakcemile3

bu yaz kolyesi cıvıl cıvıl cam boncuklarlaa
1671.jpg

bu kütahya çinisi üzerine tel sarma
1679.jpg

bu da fimo hamuru ile yaptığım boncuklardan basit bir kolye
1681.jpg

ellerine sağlık bijom ne güzel şeyler yapmışsın.Bende boncuk hastasıyım.bir dünya şey yaptım.Aynen senin gibi yapıp yapıp duruyorum.Ama aklıma takmak gelmiyor.Bir ara eve gelen kadın aracılığı ile satıyordum.Ama kadın evlenip gidince elimde kaldıılar.Bende resim bulursam koyayayım.

Selam kızlarrrr
Ben hala sersem gibiyim.Kendime bir gelemedim.Kafam atıyor artık .Yemediğim halde kiloda veremiyorum.Gerçi harekette yok ayrı meselede!...Hareket edebilsem evi köşe bucak temizlemem lazım.aldı yürüdü ev.Ama kafam yerinden kalkmıyor.Anlamadım gitti.
Mersaammaa duyrulur listemi yazıyorum.Eminim çok kızacaksınız ÇÜNKÜ aşırı karbonhidratlı yedim.alsanaalsanasmileeyvahedigeldismile:oklava:
Hafta sonu ne yedim?Cumartesi günü sabah 1 dlm bol tahıllı ekmekle peynir biber
Öğlen gene kahvaltı+1/2 açma
akşam 2 kaşık salçalı makarna +4 adet tavuk köftesi+turşu
Gece 2portakal+ 1 greyfurt
pazar sabahı 2 dlm ekmek peynir +çay
öğlen akşamüstü birbirine girdi az ekmkle peynir+1 açma +1/2 pohaça+1 adet üstü şokellalı biskuvi+1 adet küçük akide şekeri
akşam ton balıklı yağsız bol limon sirkeli ve kırmızı biberli salata
Bugün sabah kepekli galetayla peynir ve az sütlü nescafe ,daha başka birşey yemedim.
oburum sen bizim takıma katılalı ne kadar oldu 2 ay bitecek neredeyse ve sen halen 2 kilo vermiş durumdasın.. demekki ya çabalamıyorsun ya bir şeyleri yanlış yapıyorsun...

yediklerine hiç bakmayalım.... açma poğça turşu makarna.....şhokella bisküvi.....

kusura bakmayında bu bir diyet listesi olamaz.. hepimizin yardıma desteğe ihtiyacı var ama bir hafta yapıp 3 hafta böyle beslenecekseniz bizim desteklerimizide boşa çıkartmayın lütfen diyet yapmayan arkadaşlar artık kendilerinide bizide kandırmayı bıraksınlar.. sadece obur için söylemiyorum bunu ama ya artık adam gibi diyet yapılsın yada herkes gidip kendine özel başlık açıp orada ne yaptığını yazın böyle zaten takım olmaktan çıkıyoruz..diyeti sporu yapmayanlar diğerlerininde motivesini bozuyorlar farkında değiller...

oburcuğum sana bir iki gü önce bir mesaj yazdım ... lütfen okumalısın...

oburcum teşekkür ederimmm..

yalnız hakatten büyüteç göndermen lazım.. büyüt de model çalalım :1ninca:

merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
havalar berbat yağmur var burda da ve soğuk var tam yaz geliyor derken çok kötü oldu bu neyse geçecek elbet
biz de pazar sabahı kendi annemlere geçtik bir kaç gün burda kalıcaz ondan sonra yine kaynuşa geçicez hafta sonu yediklerim güzeldi fazla değildi hemen yazıyım
sabah: bol salata peynir yumurta süzme yoğurt üstüne biraz reçel çok değil ama
ara: geç yaptık kahvaltıyı ara yok
öğle: 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pazı yemeği
ara: öğle de geç olduğundan ara yok
akşam:1 kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı 5-6 kuşbaşı tavuk göğsü baharatlı yoğurtlu havuç salatası
ara yok tabi
reyhan ablacım taze zencefili aldım ama aradan zaman geçtiği için aklımda kalan kadar hazırlayıp içtim 2 bardak hoşuma gitti ama bana tekrar anlatırm ısın doğru mu diye bak ben şöyle yaptım ilk önce kurusunu almıştım sonra baktım markette tazesi de var ondan da aldım tazesini rendeledim biraz 1 diş sarımsak kadar bardağın içine üstüne yarım limon sıktım üstüne kaynar suyu boşalttım kapağını kapattım soğuyana kadar bekledim içilecek sıcaklığa gelince de kapağını kaldırdım koydum kenara içtim tadına da bayıldım azcık acımsı ekşimsi limondan dolayı biraz boğaz yakıcı ama harika

şimdi biri geliyor şhokella yedim biri pasta yedim biri milföy yazıyor bu yazılanlar ister istemez diyeti adam gibi yapmaya çalışanlarıda etkiliyor artık kaçamaklarınızı paylaşmayın arkadaşlar doğru düzgün yiyen varsa gelip yazsın yorum yapalım cidden üzülüyorum... bu tür tepki verdim yanlış anlaşılmasın ama sıkılıyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.. ya ciddiye alınıp yapılsın ya hiç yapılmasın daha doğrusu yapılıyormuş gibi davranılmasın...

ben bir hafta diyet yapıp aşırı istekli çocuğuma artık burayı okutmuyorum biliyormusunuz çünkü anne çitolün yedikleri neden böyle mersa teyze neden tatlı yemiş vs vs demeye başladı ve diyet yapamamaya başladı ciddiye almamaya desek daha doğru...

oburum sen bizim takıma katılalı ne kadar oldu 2 ay bitecek neredeyse ve sen halen 2 kilo vermiş durumdasın.. demekki ya çabalamıyorsun ya bir şeyleri yanlış yapıyorsun...

yediklerine hiç bakmayalım.... açma poğça turşu makarna.....şhokella bisküvi.....

kusura bakmayında bu bir diyet listesi olamaz.. hepimizin yardıma desteğe ihtiyacı var ama bir hafta yapıp 3 hafta böyle beslenecekseniz bizim desteklerimizide boşa çıkartmayın lütfen diyet yapmayan arkadaşlar artık kendilerinide bizide kandırmayı bıraksınlar.. sadece obur için söylemiyorum bunu ama ya artık adam gibi diyet yapılsın yada herkes gidip kendine özel başlık açıp orada ne yaptığını yazın böyle zaten takım olmaktan çıkıyoruz..diyeti sporu yapmayanlar diğerlerininde motivesini bozuyorlar farkında değiller...

oburcuğum sana bir iki gü önce bir mesaj yazdım ... lütfen okumalısın...

özele mi attın? hayatım eğr oraya attıysanherhangi birşey yok ama yok burya yazdıysan aramam lazım.Ne deseniz haklısınız.Ben bir türlü iflağ olamadım.Geçen sene burada sizin desteğinizle 7 kiloyu 3 ayda verdim.QAma 2 aydır tık yok.Çünkü düzenim yok.
Hemen yazını arayıp buluyorum.Okuyorum.

Back
X