- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.721
günaydinlarrrrrrr.
bu haftasonu burada tatil yani cuma ve pazartesi günü tatil. paskalya tatili yani..
yumurta bayramida denebilir. yumurtalari boyarlar cimenler arasinda saklarlar yada yumurta seklinde cikolata ve sekerleri cocuklar arar bulanin olur.. cocuklar eglenir güzel bir bayram. sembolleri ise koyun tavsan ve yumurta. bahar karsilaniyor birde dini anlami varda.. simdi pek hatirliyamadim.
eeeeeeeee sizde ne var ne yok?
bu hafta kimler sürpriz yapacak bakalim?
mersacigim hic bilmiyorum canim bu yil kallisim benide heveslendirdi .en saglami sogandir dedim cicek soganlari ektim. insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi..aklinialirimsmile
hadi kallisim sanada kolay gelsin. burdada hava güzel olsaydida kalan soganlarimi bitirseydim. yagmur yagiyor belkide sonra düzelir insallah
benimde burda hristiyan komşularım var onlarda şimdi yumurta boyuyorlar .hafta sonu burda alman misafirlerimiz olacak tamda onların bayramı .onlardan öğrenirim bende detaylarını.valla ablam bende çiçek işinden pek anlamazdım ama bu aralar çiçekten başka bişeyle uğraşamıyorum.tam mevsimi baharlık çiçeklerin.
bide kedilere barınak yaptırdım herkes evinin önünde besliyor kedilerde çoğaldıkça çağalıyorlar.çoğu şikayetçi bu durumdan bunarı atın yok edin diyolar bende kıyamadım onları atmaya az önce başlandı barınak yapımına kedileri oraya koyacaz isteyende orda besliycek.başka çözüm bulamadım.herkesi memnun etmek zor.