Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrrr.
bu haftasonu burada tatil yani cuma ve pazartesi günü tatil. paskalya tatili yani..
yumurta bayramida denebilir. yumurtalari boyarlar cimenler arasinda saklarlar yada yumurta seklinde cikolata ve sekerleri cocuklar arar bulanin olur.. cocuklar eglenir güzel bir bayram. sembolleri ise koyun tavsan ve yumurta. bahar karsilaniyor birde dini anlami varda.. simdi pek hatirliyamadim.
eeeeeeeee sizde ne var ne yok?
bu hafta kimler sürpriz yapacak bakalim?
mersacigim hic bilmiyorum canim bu yil kallisim benide heveslendirdi .en saglami sogandir dedim cicek soganlari ektim. insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi..aklinialirimsmile
hadi kallisim sanada kolay gelsin. burdada hava güzel olsaydida kalan soganlarimi bitirseydim. yagmur yagiyor belkide sonra düzelir insallah

benimde burda hristiyan komşularım var onlarda şimdi yumurta boyuyorlar .hafta sonu burda alman misafirlerimiz olacak tamda onların bayramı .onlardan öğrenirim bende detaylarını.valla ablam bende çiçek işinden pek anlamazdım ama bu aralar çiçekten başka bişeyle uğraşamıyorum.tam mevsimi baharlık çiçeklerin.
bide kedilere barınak yaptırdım herkes evinin önünde besliyor kedilerde çoğaldıkça çağalıyorlar.çoğu şikayetçi bu durumdan bunarı atın yok edin diyolar bende kıyamadım onları atmaya az önce başlandı barınak yapımına kedileri oraya koyacaz isteyende orda besliycek.başka çözüm bulamadım.herkesi memnun etmek zor.

haa bu arada hep kaçamak yazacak değilim ya sabah 1 saat yürüyşümü yaptım ardındanda hafif bir kahvaltı sonrada bahçeye indim.pazara gittim saksı aldım maydonoz ektim.önceki günde nane ekmiştim.aşağıdada süsbiberi fidesi yetişiyor onlardanda ekecem yeter bana.

hımm bugün ne sessiz burası.. boshayallersmile uykum geldi benim de çok.. mirmirmirmir

insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi
ben bir dahaki sene için vize işlemlerine başlasam mı ne:roflol: aklım sende kalıyor ablam olmuyor böyle :roflol: binin beşyüzünü ben dikmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

reyhan abla nasıl güldüm biliyormusun glayöller ters değildirde lilyumları filan bilmiyorum soğanları şekilsizdi galibaohaoldumsmile inşallah düzdür hepsi.

birde şey unutmadan.. gladolius ay bunlarada senin dilinde yazacam diye aklinialirimsmile glör glör onların adı kısacaa.s işte onları kış başlarken topraktan soğanlarını almalısın yoksa donuyorlarmış annem hiç bir soğanlı çiçeği çıkarmaz onları çıkartır bez torbalara asardı kış boyunca... yavrularıda oluyor bi sürü bi sürühihoyyyt

ablacım farmville ye de paskalya geldi biz de yumurta toplayıp duruyoruz kırıp yiyemedikten sonra ne yapacaksak? kaydirigubbakcemile3
ay ordadamı varbenneyaptımki ben toptan kapadım farmvilleyi alişte oyalanıyordu kızlarda büyük filan yani çok zaman harcıyorlardı bende örnek oldum kapadım sonra psikolojik baskı yapıp onlarada kapattırdım:jeyyar:

canım her yerin iklimine göre değişiyormuş .burası yazın çok nemli ve sıcak olduğu için gölge ve serin yerlere ekin dedi çiçekçi.bahçıvanlarda aynı şeyi söylediler .1 ay sonra yenileri ekilecek başka çiçek tabiki.
dışarı çıkınca benimde aklıma geldi aşırı sıcaktan öyledir diye çünkü sizin gölgeniz soğuğuuz bizim güneşli yer gibidir:roflol:
işte petunyaların birazını çektim az önce .
ay çok çirkinlerrrrr:utangac::utangac::utangac::dilcikar::dilcikar: hiç kıskanmadık:dilcikar:

mersam fidesini toptan kaça aldınız bende eşim izne çıkınca ablama giderken yalovaya uğrayalım diyorum otelin açılmasına yakın.. geçen yıl 40 fideli kasalarda almıştık 10 liraydı yalovadan.....

önünde besliyor kedilerde çoğaldıkça çağalıyorlar.çoğu şikayetçi bu durumdan bunarı atın yok edin diyolar bende kıyamadım onları atmaya az önce başlandı barınak yapımına kedileri oraya koyacaz isteyende orda besliycek.başka çözüm bulamadım.herkesi memnun etmek zor.

kediler için herkesin hoşlanacağı bir çzüm olur inşallah, tamda mart ayındayız :roflol: barınağı ona göre büyük tutsaydın hepsinin göbüşü doludur şimdi onların....:çok üzgünüm:

gidip doktordan ilaçlarımı yazdırdım, sonra pazara gittim giderken çok ama çok yürüdüm hatta yolum daha kısayken ben uzattım... pazar çok güzeldi ama aşırı pahalıydı... kızlara biraz meyve aldım kuzu ıspanağı vardı bahçeden gelmiş börek yapıp dondurucuya atacağım çıkarıp pişirir yerler yaprak aldım akşama dolma sarıp yine buzluğa atarım gerisinide onlar hallederler bir makarna pişirseler kardır gerçi aliş olsa güzel yemek yapar onlara ayçanın yemeklerini yırtık bile beğenmiyor :)) çıkıp dışarda yesinler daha olmazsa ne yapimmm 4 gün idare edecekler artık...

bakıyorum gözlerin yollarda kalmış:roflol:yokum diye uykun gelmiş:roflol:

valla ya.. sessiz sakin.. hata yapan yok fırça kayan yok.. rapor veren de yok.. herkes sustu.. bilmiyorumkismile bi de bugün beni çok çalıştırdılar kaptanım iş yerinde.. ama hep oturdum ayakta bi iş değildi yani.. öyle olsa amenna.. sıkıldım oturmaktan.. Neysse Allah tarafından internet sistemimiz çöktü de rahat ettim bir iki saat :hulya:

gidip doktordan ilaçlarımı yazdırdım, sonra pazara gittim giderken çok ama çok yürüdüm hatta yolum daha kısayken ben uzattım... pazar çok güzeldi ama aşırı pahalıydı... kızlara biraz meyve aldım kuzu ıspanağı vardı bahçeden gelmiş börek yapıp dondurucuya atacağım çıkarıp pişirir yerler yaprak aldım akşama dolma sarıp yine buzluğa atarım gerisinide onlar hallederler bir makarna pişirseler kardır gerçi aliş olsa güzel yemek yapar onlara ayçanın yemeklerini yırtık bile beğenmiyor :)) çıkıp dışarda yesinler daha olmazsa ne yapimmm 4 gün idare edecekler artık...

aynı teyzeme benziyorsun.. kaydirigubbakcemile3 o da ne zaman bize gelecek olsa üç gün boyunca yemek yapmaktan bi hal oluyo..sonra dondurucuya atıyo onları kuzenler eniştem falan yiyolar 10 gün.. kaydirigubbakcemile3 tabi onda 3 oğlan bi de koca var.. 4 erkek kolay değil yani o da haklı.. a.s

aman candycim yaa kız erkek farketmiyorki benim büyük kızım çocuk 3 yıldır evi otel gibi kullanıyo... 2 yıl hazırlandı üniversiteye, okuldan çıktı atölyeye gitti güzel sanatlar olduğu için atölye çalışması vardı her gün bu böyle 2 yıl devam etti gece 11 lerde eve geliyordu ancak şimdi bu yılda okula başladı ama çocuk ödevlerden sabahlara dek uyumuyor nasıl zayıfladı, kemikleri sayılıyor artık her gece kalkıyorum saat 3 yada 4 o hala çizim yapıyor... değil yemek yapmaya yemeye vakti olmuyor..
ortanca desen beceriksizin en başında gelir bolca elma al be elma yerim evde kimse yokken dedi :)) aç kalmaya razı..

eşim desen allahlık mahmut ağa yumurta pişirmeyi bilmez ancak mangal yapar saç kavurma yapar çocuklarda et sevmez yani mecbur kaldım yapmaya ama iki çeşit yapıp bırakıcam ne yapıyım uğraşamam ...

senide çok çalıştırmışlar kıyamammmmm :((
arada böyle sessiz günlerimiz oluyor canım bende yadırgıyorum ama iş güç herkeste bir koşturmaca işte...

ortanca desen beceriksizin en başında gelir bolca elma al be elma yerim evde kimse yokken dedi :)) aç kalmaya razı..
kalpazanlığın böylesi..kaydirigubbakcemile3

ben de yemek yapmaya bayılırım.. annemle yaşıyorum fakat annem yemek yapmaz evde.. bu açıdan annem rahat yani boshayallersmile

gidip işlerimi halledeyim pazarpoşetlerim duruyor ortada...

kolay gele canım..

bende alisverise gittim. cicek tohumlari aldim süs kabagi aldim.ama inanin dolu yagiyor bugün cikamadim bahceye.. canim kallisim cok isin var bugün. alisin yanindaysa yardim eder. ah ah kiz evladi baska ya..
bende yemek yapiyorum benimde oglusum gelir az sonra..haaaa
senin bir elmaci kiz varya kallisim aynisi bendede var sabah gözünü elmayla acar elmayla kapatir. sabah kalkar ise gidene kadar en az 3 elma yer. gün icinde bilmem ama en az 10 elma olur mutlaka. bir iki taneyle kanmaz cünkü. esimde cok yer ama bu kiz bir acaip. oysa ben elmayi meyveden bile saymazdim son zamanda yiyorum iste biraz biraz. ama en fazla bir tane günde.
kallisim vize islemlerine basla evet basedemem ben ya inan hicbirimiz anlamiyoruz bahce isinden.. damatin eline verdim beliya aninda kirdi. oda beceriksiz. ikinci belle tamamladi neyseki. ama daha cok yer var yapilacak. bu isi benim elime almam gerek . esim cok sever cicegi ama kesinlikle anlamaz.. ben bu isi sora sora ögrenirim ya. guclubacismile

mrblarr
öğrencilerim vardı yenice gittiler
bende size dünkü listemi yaziim dedim

sabah: 1.5 dilim tam tahıllı ekmek- domates,salatalık- yumurta
ara: 1 elma
öğlen : tam tah. ekmeğe yağsız tost - ayran
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası - 2 kaşık et - 4kaşık pilav -salata

cumaya biter demi oceanımaklinialirimsmile artık koşmaya başlamanın zamanı geldisempatiksalakcinni çizelgen için diyorum yoksa hiçç umrumda değil ayy yaaaaa helecan yapıyorum seni düşündükçekaydirigubbakcemile4
[/COLOR]

evet biter ablacım..
havalar da düzeldi artık koşmanın vaktidir..
güzel güzel sebzeler de çıkar..
bu hafta da ümidim yok ama diğer hafta çok iddialıyımguclubacismile

amanin kimseler gelmemis bugün yav. bende oyuna daldim oyunlarda skor yapmaya calisiyorum candy bir iki oyun getirdi bende bir bakayim dedim hosuma gitti saatlerdir oynuyorum.. :)))

yediklerin cok güzel olmus zazez insallah büyük bir atlama yapacaksin ilk haftadan. saniyorum girdin listeye degilmi?

ocean evet seker yaz geldi güzel sebzeler cikiyor. 3 ayin kaldi. dügün resimlerini isteriz.. fistik gibi bir gelin olacaksin insallah.yada simdiki resminide koysan. ay ne olur koyun resimlerinizi ya kimseyi tanimiyorum. görmedim yani. lütfennnnn

kallisim vize islemlerine basla evet basedemem ben ya inan hicbirimiz anlamiyoruz bahce isinden.. damatin eline verdim beliya aninda kirdi. oda beceriksiz. ikinci belle tamamladi neyseki. ama daha cok yer var yapilacak. bu isi benim elime almam gerek . esim cok sever cicegi ama kesinlikle anlamaz.. ben bu isi sora sora ögrenirim ya. guclubacismile
ablacım damat hiç yapmamışsa nerden bilecek yazık onada bellemekte zordur herkes doğru yapamaz ki..
bugünde almışsın kabaklar filan çiçekler ohh ohh .... süs kabağı bende ekmiştim geçen yıl ama hastalandı yaprakları sarardı soldu yapmadı kabak.. ablam dikmişti 2 tane aman allahım yüzlerce kabak doldu her yer çok güzeldiler...
mrblarr
öğrencilerim vardı yenice gittiler
bende size dünkü listemi yaziim dedim

sabah: 1.5 dilim tam tahıllı ekmek- domates,salatalık- yumurta
öğlen : tam tah. ekmeğe yağsız tost - ayran
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası - 2 kaşık et - 4kaşık pilav -salata
canım bugün toparlamışsın durumu bak maşallah diyelim :lepi:

evet biter ablacım..
havalar da düzeldi artık koşmanın vaktidir..
güzel güzel sebzeler de çıkar..
bu hafta da ümidim yok ama diğer hafta çok iddialıyımguclubacismile
olsun canım benim yeter ki niyetlen haftaya gümbür gümbür gelirsin stres yapma haftaya odaklan ...

ocean evet seker yaz geldi güzel sebzeler cikiyor. 3 ayin kaldi. dügün resimlerini isteriz.. fistik gibi bir gelin olacaksin insallah.yada simdiki resminide koysan. ay ne olur koyun resimlerinizi ya kimseyi tanimiyorum. görmedim yani. lütfennnnn

ablam yaaa senin canın sıkılmış yinekaydirigubbakcemile3

çok yoruldum hemde çok bir taraftanda söyleniyorum millet giderken montunu alıp gidiyor kimse sana sanki börek çörek yapıp bırakıyor diyorum eşimde dinliyor tv izlerken gülüyor halime... bir sürü çanta hazırladım götürmem gereken çok şey var neyse ki sabah trenine yer bulduk eşim işe giderken bırakacak öğlen yarım gibi istanbuldayız kısmetse...
reyhan abla söz bak sana.. denize karşı kahvemi içmemi istersin yoksa başka bişeymi ne istersen içeceğim sözdelikafadulden eniştem kahveyle bırakmaz onu diyimdenaniknanik sen yaz ben uygulayacağım..

hadi hoşkalın canlarım yarın uğrayamamda cuma gelirim, uslu durun kaydirigubbakcemile3 yeniler iyice kaynaşınkaydirigubbakcemile3 güzel anlaşın ben gelene dek benide özleyinbuyrunnnnnnnnn

güle güle kallisim. hayirli git hayirli gel gülüm allaha emanet olun.
nerden bildiun canimin sikildigini kameran acik galiba :))))
evet hüzün gibi birsey bendeki. bosver birsey olmaz vuslatta güzeldir özlemekte

kahve ic kallisim sende seviyorsun bende ortak icecegimiz zaten.. sütlü türk kahvesi.. enistenede selamlar istanbulada selamlar kocaman kocaman öptüm seni yani

Back
X