Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombisim ya güleyimmi kizayimmi sasirdim.
nasil müsteriymis öyle. allah beterinden saklasin.
demek uyuyakaldin sinavda. peki sonucu nasil olmustu acaba sinavin basardinmi?

sorma ablacım ya problem de büyütülecek bişey değil ama kıl adam dedim ya herşeyi büyütüyor ama bana ş...siz deme hakkı yoktu kapı dışarı edildi bu yüzden
sorma abla koca göbeğim önümde koşa koşa anca yetişmiştim ama sınavı veremedim ben işletmeyi okurken aynı anda açıköğretimden iktisat okuyordum işletmenin son senesinde önce bunu bitiriyim dedim o kaldı onda da 4. sınıftaydım ama evlilik çocuk derken geçen sene annem doruka baktı ben de ders çalıştım daha yeni bitirebildim 2. üniyi

bijocum inşallah güzel sonuçlar alırsın sınavlarından ben de hamile hamile akrnım burnumda ne sınavlara girdim bi seferinde de uyuyakaldım sınavda kaydirigubbakcemile3 benim sadece acayip uykum geliyordu hamileyken gözetmen geldi dürttü uyandırdı en öne pencere kenarına aldı beni camı da açtı öyle devam ettim sınava. herkes gülmüştü halime
canım valla ben de kpss ye karnım burnumda giricem hahahah bakalım o zaman ne olacak..
günaydinnnnnn.. yani bijom kutahyaya bile yaz geldi burasi hala sibirya..
valla reyhan abla burası ki çok soğuk bir yerdir cıvıl cıvıl her yer. dün eşim balkonu yıkadı, işlerimi bitirip ya (iki kız kardeş var ya eşimin akrabası yeni doğdu biri, birisi de 2 yaşında) onları alıp parka gidelim dicem annelerine ya da balkona masayı atıp ders çalışmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
:)))))) hayirlisi olsun bijom basarirsin sen. devamli ders calismaktan söz ediyorsun. demekki hazirsin
kizlar birsey soracagim ya kafama takildi iyice dünden beri..
dün esra erolun programini izilen varmi? orda bir hanim vardi ismi sems aslan. bir boza tarifi verdi . o tarifi aldimda zayiflamak icin demisti cok bilgilenemedim nettede bulamadim. sems aslan yazinca cilt bozukluklarina ilaclar tarifleri var zayiflamayla ilgili bir recete yada tarif bulamiyorum. acaba program daha cok yeni oldugu icinmi bulamadim. benim baktiklarim hep mart ayinin tekrari

ya sey pardon esra erol degilmis. simdi baktimda esra erol evlendiren program yapiyor tövbe yarabbim. kimdi benim baktigim acaba?bilmiyorumkismile

Tünaydın hayırlı haftalar olsun hepinize .....
Kalişim geliyormu bugün ......

Rayhan ablam bulmuşun programı tek başna .hehe . Kocaman öptüm ...

Tünaydın hayırlı haftalar olsun hepinize .....
Kalişim geliyormu bugün ......

Rayhan ablam bulmuşun programı tek başna .hehe . Kocaman öptüm ...

hehehehe aebenim programi buldumda ne bozasiydi onu bulamadim yaa.. aman neyse kizlar gelince bulurlar. bugünde bayram bizde yani isanin dirilip göge yükselecegi gün.
heeeeeeee kallis geliyor elinin sopasiyla.:oklava::oklava:

selamlarr..

melzeyitim aebenim bijom ellerinize sağlık nasıl teşekkür etsem size ben şimdi :)) hadi yarın hepinizin adına birer çiçek dikeyim dikili çiçeğiniz olsun istanbullarda heheheee :)

biz sabah ablamla çıktık siparişi verilmiş perde ve tülleri aldık döndük yemekti filandı derken bu saat oldu off daha çok işi var bu kadının çokkkkkkkk.. size foto çekeyim yarın aklımdan geçti toparlanmamış haliyle sonra birde yaz halini çekerim inşallah..
delikafaduldenNE GÜZEL BİR TEŞEKKÜR KALİŞİM ...a.s.
günaydın az önce sınavdan geldim bir bakayım dedim. aeben ve melzeyit canlarım çok teşekkür ederim. ben dün çok fenaydım gündüz hep uyudum akşam dayanamadım iğneye gittim falan filan. ama bugün iyiyim yani henüz bişey yok bakalım inşallah böyle gider bari bir gün rahat edeyim. yarın sabah da sınava gidicem hepinizi öpüyorum..
:1hug:
ösledinismiiiiiguclubacismileguclubacismile biras daha ösleyeceksinizkafamçokkarıştı kallisiniz şimdi ablasına dönüş yaptı bugün 3 saatte beykozdan haydarpaşaya gidemedik ablam trafikte kriz geçirdi:çok üzgünüm: trenimizi 2 dakikayla kaçırdık köprüden gara geçiyoruz trenimizde attan hareket etti gidiyor tekrar aynı trafiği dönüp geldik akşam trenleri doluydu yarın döneceğim...mafoldumbenmafoldumben... herkes hava güzel diye kendini dışarı atmştı çünkü 45 dakikalık yolu 3 saatte gidemedik off yaaaaa...

bende sizi çok ösledim ama çokta kızıyorum kaç günde 2 sayfa yazıp yol alamadınız:gitme: giriş yapamasamda sürekli kontrol ettim aslında neyse yarın eve dönünce rahatça konuşuruz öpüyorum hepinisiiiŞeniz
delikafadulden 2 DK KAÇIRDIN HA VAH AVAH NEYSE HAYIRLISI OLSUN VARDIR BUNDADA BİR HAYIR KALİŞ ...

selamlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan akşam 7 gii geldim evime kaydirigubbakcemile5 ama sinir oldum dün 2 dakikayla kaçırdığım saat 14 trenine aldım bugükü iletlerimizide alsanaalsanasmileaynı saat treni bugün tam 30 dakika rötarlı kalktı sinir harbi içindeyim sinirr:olmaz: hayır vardır dedim ne yapayım opuyorumnanaktan sağ salim geldik.... kızlara eşime bağırıp çağırdım çiçeklerime bakmamışlar:olmaz: sinirden ağladım onlarda üzüldüler.. siz bıraksaydınız ben gözüm gibi bakardım dedim ama çok çok üzüldüm telafisini yapamazlar yani ne kadar emek verdiğimi biliyorlar ama akıl edememişlermiş..

amcacığıma gittim :gitme: durumu çok kötü allah yardımcısı olsun bir şey diyemiyorum..
sonra 6 yıldır görmediğim abime gittim çok sevindi opuyorumnanaktan ablamla gittik hepimiz barıştık sanırım:utangac: ne olursa olsun değmez görmezden gelelim dedik ablamla çıkıp paldır küldür dün treni kaçırınca gittik akşama dek oturup sohbet ettik evimi gördüm çok kötü oldum içim bir tuhaf oldu mafoldumben neyse yarın anlatırım yine birazda sizin mesajlarınıza göz atarım yazarım şimdilik öpüyorum hepinize huzurlu geceler...

ay kallisim hosgeldin hayatim..:dance:
aman canim ya sag salim geldiniz ya. bosver ilersini gerisini cicekler ölmez iki günde sikma canini. sen iki günde kendine getirirsin onlari. seni özlemislerdir ondan boyunlari bükülmüstür.
hosgeldin hosgeldin..:teytey::teytey::teytey:

amcana gecmis olsun canim ya gercekten üzüldüm kallisim..
herkesi ziyaret etmissin. cok iyi olmus istanbula gittigin abinle aran düzelmis herseyden önce. degmiyor be tatlim bu kisa hayat degmiyor darginliga kalp kirmaya. hadi dinlen bugün sanada hayirli geceler kallisim

bellimi olur mersacigim bir bakarsin birgünde birlikte barbekü partisindeyiz. ama eminim hic sikilmazdik..
olsun ya degisiklik olmustur senin icinde..

inşallah ablacım ne güzel olur.bencede hiç sıkılmazdık.ama farklı insanlar tanıdım oda güzeldi.en az 10 tane alman vardı ve bir çoğu inanılmaz türkçe konuşuyor.tabi birbirlerini bulunca bizi fazla takmadılar .sen burda olacaktınki hepsini anlatırdın ne diyolar.gerçi benim alman arkadaşım çoğunu çevirdi bize.güzeldi yinede.

dünde brunch yaptık bahçede hava çok güzeldi.boyalı yumurtalar getirdiler paskalya bayramlarıymış ya.bizde din dil ırk ayrımı yok her milletten insan var burda ve onları tanımaktan çok mutluyum.bizde onlarla yumurta tokuşturduk.

kaliste sende hoş geldin canım.ne güzel stres attın akrabalarına doydun.oh sefan olsun.
benim bu günüm çok yoğundu .bilgisayarıda az önce açabildim.

bu gün toplam 2.5 saat yürüdüm.akşamda yemek yemedim.bu gün çok iyiydi.

günaydınlarr opuyorumnanaktan

anam çitol o nası avatar tısssssssss :roflol: :roflol:

kallisim hoşgeldinnn bana deseydin ya ben bi koşu bakardım çiçeklerine sen yokken kaydirigubbakcemile3

dün çok yoğun bir gündü hiçbişey yemedim çikolatacım sabah kahvaltısı yaptım normal olarak eve vardığımda saat 10.30 du sadece 1 kepçe çorba içtim yattım araymış öğleymiş boş geçtim.dün araba aldık biz krediyle falan küçük bişey aldık
tombilim allah kazasız belasız sağlıklı günlrde kullanmak nasip etsin inşallah canım.... opuyorumnanaktan

kusuru bakmayın kızlar geciktim ben yine..
kilom 80.3mafoldumben
oceanım sana telimi yazayım özelden böyle olmayacak ya bildiremiyorsun yada geç oluyorsempatiksalakcinni

günaydın az önce sınavdan geldim bir bakayım dedim. aeben ve melzeyit canlarım çok teşekkür ederim. ben dün çok fenaydım gündüz hep uyudum akşam dayanamadım iğneye gittim falan filan. ama bugün iyiyim yani henüz bişey yok bakalım inşallah böyle gider bari bir gün rahat edeyim. yarın sabah da sınava gidicem hepinizi öpüyorum..
bijom sınavın başarılı geçmiştir inşallah opuyorumnanaktan
kendini iyi hissetmenede sevindim artık böyle gider inşallah...

ben daha yeni görüyorum sonuçları bende haftaya yazıcam inşallah şimdilik 1 kg gitmiş görünüyorr ilk hafta genelde fazla veriliyor ama sonra gram gram gram...
canım listede olmamanı bijo açıklamış ama paylaşımı maximum düzeyde tutmazsan listeyede giremezsin bunuda bilmeni isterim...opuyorumnanaktan

ya sey pardon esra erol degilmis. simdi baktimda esra erol evlendiren program yapiyor tövbe yarabbim. kimdi benim baktigim acaba?bilmiyorumkismile
bozamııı:kedi: bende merak ettim nası bişeydi kiyerimseniben

ay kallisim hosgeldin hayatim..:dance:
aman canim ya sag salim geldiniz ya. bosver ilersini gerisini cicekler ölmez iki günde sikma canini. sen iki günde kendine getirirsin onlari. seni özlemislerdir ondan boyunlari bükülmüstür.
hosgeldin hosgeldin..:teytey::teytey::teytey:
yok ablacım yaaaa çok ağladım akşam ciddi ciddi hani tohum ektim ya balkonu doldurdum yüzlerce sardunya filan herşey işte çıkan minik fidelerimi sulamamışlar çıkmayanlarda hiç çıkamamış... evde herkese dargınım bu yüzden alsanaalsanasmile

kaliste sende hoş geldin canım.ne güzel stres attın akrabalarına doydun.oh sefan olsun.
benim bu günüm çok yoğundu .bilgisayarıda az önce açabildim.

bu gün toplam 2.5 saat yürüdüm.akşamda yemek yemedim.bu gün çok iyiydi.
stresi attım mı yoksa ablamı gördükçe dahada mı stres oldum bilemedim hiç bırakıp gelesim yoktu, yapılacak çok iş var orada olsam ablamın işlerini yarıya indirsem dedim tekrar gideceğim bakalım nasıl ayarlıyacağım alişin okul saati problem başka sorun yok...boshayallersmile

günaydınlarr opuyorumnanaktan

anam çitol o nası avatar tısssssssss :roflol: :roflol:

kallisim hoşgeldinnn bana deseydin ya ben bi koşu bakardım çiçeklerine sen yokken kaydirigubbakcemile3
yerimseniben bakardın şekerciğim biliyorum sağolasın mafoldumben neyse diyelim sağlık olsun ne yapayım...

günaydinlarrrrr.. erkenden kalktim bakayim kallisime diye. ama siniri inmemis kiyamam . havalar güzelmis orda düzelir belkide insallah . benim iki metrelik palmiye öldü phönik palme. hani sana resim göstermistimya canim bende önündeydim o iste. esim erkenden disari cikardi ilk gün firtina oldu devrildi saksisi kirildi saksisini degistirdik bir don oldu 4 gün eksi yirmilere cikti. ve benim palme sizlere ömür. bende cok üzüldüm atmadikta öyle duruyor orda sapsari.. bir hayat belirtisi bekliyoruz bir yesil yaprak nebileyim iste ama öldü ne yapalim saglik olsun.

Back
X