iyiym reyhan ablacığım,hayat devam ediyor ve hangimize ne kadar ömür biçildiğini bilmiyoruz. kimse için üzülmeye,yıpranmaya gerek yok. Hepimizi yaratan bir Allah..Onun için ağlamayıp,onun yarattığı için ağlayamam... Eşimi seviyorum ama bana uygun değil, ben de ona. Birbirimizin sinirlerini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz.
zaten hataydı bu evlilik. insan düğüne 1 ay kalana kadar sürekli ayrılıp barıştığı insanla evlenir mi... hata tamamen bende.kaçınılmaz bir sondu bizimksi...
kilo konusunda haklısın ablacığım,sanırım bu süreçte beni en mutlu eden şey kg vermem olurdu..uğraşıyorum
sağol mersam ... yanımda olduğunuz,arkadaşım olduğunz için çok şanslıyım
canım benim bende çok şanslıyım sizleri tanıdığım için .her şey yoluna girecek inan buna sen kendine olan güvenini yitirme yeter.
ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım ben resimlerini de gönderirsen daha rahat fikir verebiliriz sen de mutfak falan yenileyeceksen çizimlerini bile yapar yollarım
canım çok saol bir gün resimlerini çekip gönderim sana .benim mutfak değilde ayakkabılık bide mutfakla salon arası kapanacak.yardımcı olursan çok sevinirim.
bugün cuma değil mi kararsız kaldım kimse kilosunu yazmamış ben mi şaşırdım ben yazıyım kilomu bari valla hala emin olamadım aaaa dur ama dur dün gece kurtlar vadisi vardı tamam bugün cuma o zaman benim kilom da 79.3 sonunda 7lere geldim ama hızla kaçmak zorundayım buralardan 8lerin çok yakınındayım çünkü ne olur ne olmaz
tombili harikasın son zamanların en iyi kilo verenisin takımda.azmini hiç bozma.sen takımın yüz akısın.
ablacım hoşgeldin... geldimi misafirlerin nasıllar neler yaptınız..
biz akşam eşim yemek yerken hadi hazırlan dedi telefonu bozulmuştu telefon almaya gidelim dedi iyi dedim çıktık ikimiz sonra alışveriş merkezine gittik aldık telefonunu saat erken gel sinemaya gidelim dedi eyvah eyvaha gittik gülmekte öldük çok hoşuma gitti gecenin bir yarısı çıktık otoparkta tek bizim araba kalmıştı çok komik halimiz vardı ..
komik deyince mersanında reyhan ablanında orman maceraları süpermiş okudumda gülmekte öldüm akşam...
hangi filme gittiniz kalistem onuda yazsaydınya.gerçi biz burda komedi korku filimleri çeviriyoruz bedavadan.hemde başrollerde oynuyoruz.reyhan ablamla ikimiz.iddia ediyorum dünki halimizi kameraya çekme şansımız olsaydı o filimden daha çok eğlenirdin.heleki siteye girdiğimde bizim görevlilerin bana bakışlarını görseydin .aman allahım dün çok rezildimmm.
tamam canımcımmmm..
ya merveden ne haber hiç verdimi benim aliş yine ateşlendi başladı bakalım bu hafta ne yapacak..
merviş bu hafta bir atılım yaptı her akşam beraber yürüyoruz.benim arkadaşımla iddiaya girdiler.bakalım fayadası olursa her yöntemi deniyoruz.bide polis kolejine müracat ettik.sınavlara girecek biliyosunuz orda kiloda önemli onun içinde biraz daha çaba gösteriyor ve yarım kilo kadar vermiş.