Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnnnnn.. tombisim tebrikler nihayet 7lere indin.. ne harika bir duygu degilmi?
aman 8lerden mümkün oldugu kadar uzaklas bir dahada ugrama sakin. ben 7lere bir inersem burda parti yapacagim. sazli cazli ..zemuszemus
gecmis olsun bijom iyisin insallah bugün?
candy diyetinde basarilar canim . dün bütün aksam o sarmisakli cevizli linki okudum aman allah iki senelik yazilarin hepsini nasil okuyayim 35. sayfada vazgectim. en son sayfaya baktim. ama iki yil sonra bile hala herkes kararsizdi iki kilo verdim diyenler birdaha gelmemisti sonucta 16 kilo veren kimse yoktu..demekki mucize ilac yada yöntem yok kilo vermek icin tek sihir bogazimizi tutmak

hem de nasıl harika anlatamam şaşırıyorum bile alışamadım daha kaç oldum diyorum içimden 97 yok be saçmalama 87 şaştım kaldım anlayacağın ama hemen uzuyorum 8lerden merak etme zannedersem bu haftayı kaçamaksız atlatabilirsem hemen uzaklaşmış olurum oralardan
hadi o zaman az gayret et de bi kurtlarımızı dökelim sazla sözle

kallisim kaan bir büyümüs kocaman delikanli olmus. benide bir özlemis cenemi geveledi durdu saclarima sarila sarila.zemuszemus
babaannesinide cok sevmis. onlarda torunlarina bayilmislar. cok güzel vakit gecirmisler
anneside bir süslemis askili bir kot pantolon icinede mavi cizgili bir gömlek giydirmis. saclarinida babaannesi kesmis zaten berberdir o hanim. ya inanmazsin nekadar cok özlemisim.. cok yorgundu uyku saatide gelmisti ama inanki özledigi cok belli oluyordu ellerini bileklerinden cevire cevire beni istiyordu. canim yavrum benim cok tatli allah cümlesininkini bagislasin bizimkilerinide..:Saruboceq:

13.TAKIM 150. ETAP [/COLOR]
ad1 ( 55.7 / 55,7 /0,0 /0,0 % )
Nachtigall ( 61.9/61.8 /0.1 /0.16 % )
Nur_84 (73.5 /70,5 / 3,0/4,08 %)
CheGuevera ( 66.7 /66,2 /0,5 /0,75 % )
taylor ( 67.6 / 67.4 /0,2 /0,30 % )
ethos ( 77.2 /76,2 /1,0 /1,30 % )
Ela ( 63.0 /63,5 /-0,5 /-0,80 % )
13.TAKIM TOPLAM KİLO (465.6 /461,3 /4,3 /0,92 %)

kalisciğim listemiz hazır kontrol edersen sevinirim canımmm ablam

ne güzel bir aksam gecirmissiniz kallisim... benim aksamimda cok güzeldi kaydirigubbakcemile2
ama erken gittiler kücük bey cok yorgundu.. yaya simdi bende gülüyorum hatta o hanimlarla ertesi günü yine bulustugumuzda gülmekten ölmüstük ama ormanin icinde o karanlikta hic komik degildi..delikafadulden

1430.jpg

tombilim mutfağı jpg olarak yollamışsı diğerlerini bmp olarak o yüzden yükleyebilirmiyim bilmiyorum şimdi deneyeceğim

nasıl yapmam gerekiyor söylersen yollarım tekrar

bmp lerde sağ tıklayıp düzenle deyip paint sayfası da açılınca farklı kaydet de canım oradan da uzantıyı jpeg olarak değiştir

kallistecim ses çıkmamış senden diyet konusunda yapıyor musun benimlen aklinialirimsmile

allahim mersacigim ne güldüm . bir bilsen.
benimde basima geldide o geldi aklima. heidelberge gitmistim 5 haftalik rehabilitasyon merkezine. bilmedigim tanimadigim yer. ve kalp ameliyati falan gecirmis insanlar var genelde orda. neyse bir türk hanim 3hafta önce agir bir kalp ameliyati gecirmis birde italyan hanim oda kalpten ameliyatli biz kaiserstuhla ciktik aksam yemeginden sonra ilk defa gittim ben ama o türk arkadas daha önce gelmis oraya. ben biliyorum dedi takti bizi pesine.
gittik kaiserstuhlde heidelberg manzarasi izledik günes batana kadar paraglieding
yapanlara baktik eglendik günesi batirdik hadi dönelim dedik.. bu defa arkadas dedi baska yoldan dönelim orasi daha güzel dedi. e iyi biz düstük pesine hava sogudu kararmaya basladi.
ve kadin yolu kaybetti biz saatlerce yürüdük yolu bulamadik simsiyah ormanin ortasinda üc kadin ikisi ameliyatli. bir ise yarar ben varim ama bende yolu bilmiyorum.
türk arkadas aldi eline bir sopa ne olacak dedim belki bir hayvan cikar karsimiza dedi. bu defa bende korktum.
italyan kadincagiz agliyor agzimizi bicak acmiyor. kimseler yok ne isaret ne iz.
ne telefon almisiz yanimiza ne birsey. yürüdük yürüdük allahim hava karardi sogudu ve gök gürlemeye basladi. ve ince bir yagmur. eyvah dedim bu gece sokakta kalsak birde islanirsak zatürree oluruz düsünmek bile istemiyorum ben hizli hizli gidiyorum bunlar bana yetisemiyor. gözüm hicbirsey görmüyor nasil hizli gidiyorum.
ne dualar ettim bilmiyorum. hangi duam kabul oldu bilmiyorum birden bir inek sesi duydum o inege baska ineklerde ses verdiler. ben deli gibi birde geri kostum bunlari buldum kurtulduk dedim allahima bin sükür kaldigimiz yerin arkasindayiz. orda var cünkü inekler.. bunlar elleri kalplerinde ben ikisinin arasinda ikisine sarildim yavaslayin yakiniz dedim birde birsey olsa bunlara ben ne yaparim . neyse geldik arka kapidan girdik kilitlenmemisti daha cok sükür. iceri girdim saat 21.40 olmustu.. saat 22.00 de herkes icerde olmali diye bir kural vardi orda. . islandim üsümüsüm .dayanabilecegim kadar sicak suyla dus aldim bornozu giyip yattim. ondan sonra nasil bir bosandim aglaya aglaya sükürler dualar ede ede uyumusum.
gece saat 21..00 de orman nasil karanliktir imkani yok tahmin edemezsiniz temmuz ayida olsa.
sizinki biraz komik olmus birde senin anlatiminla birlesince güldüm ama bizimki korkunctu canim. ben yön tayin etme arizaliyim zaten gittigim yeri b ile tekrar bulamam. biz hastanenin etrafinda kimbilir ne kadar döndük o gece..

ayy ablam sizinki korku filmi gibi olmuş.allah korumuş ta başınıza bişey gelmemiş.bende orman maceraları bol aklıma geldikçe anlatırım.bide bir arkadaşımın korkudan altına işediği orman maceramız var sonrada onu yazarım.

iyiym reyhan ablacığım,hayat devam ediyor ve hangimize ne kadar ömür biçildiğini bilmiyoruz. kimse için üzülmeye,yıpranmaya gerek yok. Hepimizi yaratan bir Allah..Onun için ağlamayıp,onun yarattığı için ağlayamam... Eşimi seviyorum ama bana uygun değil, ben de ona. Birbirimizin sinirlerini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz.
zaten hataydı bu evlilik. insan düğüne 1 ay kalana kadar sürekli ayrılıp barıştığı insanla evlenir mi... hata tamamen bende.kaçınılmaz bir sondu bizimksi...
kilo konusunda haklısın ablacığım,sanırım bu süreçte beni en mutlu eden şey kg vermem olurdu..uğraşıyorum

sağol mersam ... yanımda olduğunuz,arkadaşım olduğunz için çok şanslıyım

canım benim bende çok şanslıyım sizleri tanıdığım için .her şey yoluna girecek inan buna sen kendine olan güvenini yitirme yeter.

ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım ben resimlerini de gönderirsen daha rahat fikir verebiliriz sen de mutfak falan yenileyeceksen çizimlerini bile yapar yollarım

canım çok saol bir gün resimlerini çekip gönderim sana .benim mutfak değilde ayakkabılık bide mutfakla salon arası kapanacak.yardımcı olursan çok sevinirim.

bugün cuma değil mi kararsız kaldım kimse kilosunu yazmamış ben mi şaşırdım ben yazıyım kilomu bari valla hala emin olamadım aaaa dur ama dur dün gece kurtlar vadisi vardı tamam bugün cuma o zaman benim kilom da 79.3 sonunda 7lere geldim ama hızla kaçmak zorundayım buralardan 8lerin çok yakınındayım çünkü ne olur ne olmaz

tombili harikasın son zamanların en iyi kilo verenisin takımda.azmini hiç bozma.sen takımın yüz akısın.

ablacım hoşgeldin... geldimi misafirlerin nasıllar neler yaptınız..

biz akşam eşim yemek yerken hadi hazırlan dedi telefonu bozulmuştu telefon almaya gidelim dedi iyi dedim çıktık ikimiz sonra alışveriş merkezine gittik aldık telefonunu saat erken gel sinemaya gidelim dedi eyvah eyvaha gittik gülmekte öldük çok hoşuma gitti gecenin bir yarısı çıktık otoparkta tek bizim araba kalmıştı çok komik halimiz vardı ..

komik deyince mersanında reyhan ablanında orman maceraları süpermiş okudumda gülmekte öldüm akşam...

hangi filme gittiniz kalistem onuda yazsaydınya.gerçi biz burda komedi korku filimleri çeviriyoruz bedavadan.hemde başrollerde oynuyoruz.reyhan ablamla ikimiz.iddia ediyorum dünki halimizi kameraya çekme şansımız olsaydı o filimden daha çok eğlenirdin.heleki siteye girdiğimde bizim görevlilerin bana bakışlarını görseydin .aman allahım dün çok rezildimmm.

tamam canımcımmmm..
ya merveden ne haber hiç verdimi benim aliş yine ateşlendi başladı bakalım bu hafta ne yapacak..

merviş bu hafta bir atılım yaptı her akşam beraber yürüyoruz.benim arkadaşımla iddiaya girdiler.bakalım fayadası olursa her yöntemi deniyoruz.bide polis kolejine müracat ettik.sınavlara girecek biliyosunuz orda kiloda önemli onun içinde biraz daha çaba gösteriyor ve yarım kilo kadar vermiş.

tombilim sen dene canım ben hesaplamalara bakıyım ... olursa yolla bana bi daha..

candycim bırakırmıyım seni bugün gidip lahana alıcam bide enginar enginarda koyuyorum lahana çorbasına özellikle yapraklarını sonra alıyoırum içinden tabiki çok sert oluyor ama kilo vermeye yardımcı oluyor tavsiye ederim...

wayy wayyy wayyyyy reyhan ablaaa resim yükledin:roflol::roflol:farkındamısın:roflol:

ay yerim ben onu allahım nazarlardan korusun inşallah çok tatlı maşallah...

heh reyhan abla benim glör soğanlarım soğuk ve güneşsiz havaya rağmen dün çıktı seninkilerde çıkar yakında hihoyyyt

mersam yazdım da kaçırmışsın ata demirerin filmine gittik eyvah eyvah çok cidi bir adam olan eşim gülmekten yerlere yıkıldı tüm salonu inlettik diyebilirim çok beğendik...

hehehe mersam valla biz daha komiğiz filmlerden doğru diyorsun dün gece biz çıktık polisler stand kurmuş oraya buraya geçirmiyorlar dedik otoparka gidicez otoparkta araba kalmadı dediler bizimki orda dedim :)) asansöre bindik arabayıda nereye bıraktığımızı unuttuk her katta eşim tek ayağını uzatıp bakıyo burdamı araba diye sonra bir kata indik en son ihtimal gez gez araba yok karanlıkta zor bulduk :))

wayy wayyy wayyyyy reyhan ablaaa resim yükledin:roflol::roflol:farkındamısın:roflol:

ay yerim ben onu allahım nazarlardan korusun inşallah çok tatlı maşallah...

heh reyhan abla benim glör soğanlarım soğuk ve güneşsiz havaya rağmen dün çıktı seninkilerde çıkar yakında hihoyyyt

evettttttttttttt becerdim nihayetttttttttttt. hadiya kallisim ciktilarmi gercektennnnnnnnnnnnn nekadar sevindim. ben dün aksam karanliginda diz cöküp tek tek aradim ama birsey yoktu az sonra tekrar bakarim.. evet iki gündür bizdede günes yok. hayirlisi bakalim

tombilim sen dene canım ben hesaplamalara bakıyım ... olursa yolla bana bi daha..

candycim bırakırmıyım seni bugün gidip lahana alıcam bide enginar enginarda koyuyorum lahana çorbasına özellikle yapraklarını sonra alıyoırum içinden tabiki çok sert oluyor ama kilo vermeye yardımcı oluyor tavsiye ederim...

jpeg e çevirdim msn adresine yolladım canım müsait olunca eklersin

oy oy maşallah reyhan ablacım o nasıl bir güzelliktir öyle haklısın valla bunun hasretine dayanılmaz her gün yanı başında oplsun ister insan

aranızda kahveyi seven reyhan abladan başka kimse varmı ayın 21 inde ayçayı istanbula kursa yolluyorum :)) barista (kahve sanatı) kursu otelde yazın faydalı olurum anne gideyim diye çok istedi bende pek merak ettim şu köpürterek yapılan kahveler varya üzerlerine resim filan yapıyorlar onlardan yapacaklarmış buzlu kahvelerin tariflerini vereceklermiş yapımını göstereceklermiş :)) ben bile heveslendim...

Back
X