Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn kaydirigubbakcemile2
kallisim filmde çok gülmedim ama çok keyif aldımmm değdi yani kaydirigubbakcemile5 köpek sahnesi de hemen flmin başıymış boş bir anımdaydı ama korkup zıplamadımmm kaydirigubbakcemile3

ayrıca kallisim spor yapmadan demişsin ama ben haftanın enn az 4 günü burdaki stadda tempolu bir şekilde yürüdüm tam 1 saat.. hiç aksatmadım.. staddan sıkıldığım günlerde çarşılara çıtkım yürüdüm. sabahtan hariç bir işim olursa hep yürüdüm.. özellikle sabah yürüdüğüm için kolay attım kilolarımı... inşallah doğumdan birkaç ay sonra da aynı şekilde vericem..

dün diyeti mi bozmadım ve fakat hiç çorba da içmedim.. o yüzden bugün yine meyve yicem kallistecim.. yarın sebzeye geçicem.. hem cuma tam sonuna geliyor..

ilk üç gün önemli çorbayı aksatmamak lazım..

bugün kahvaltıda çorba içtim.. peynir attım içine biraz..

birazdan da elma hüpletirim..

sonrası Allah Kerim..

aperim sana bozmamışsın ben bir gün mangal planlarken iki gün oldu fazla geldi tabiki mide artık almıyor ağır geldi bu gün çorbayı daha fazla içeceğim hafta arası kimse yokken ben daha rahat oluyorum... birazdan yeni çorbamı pişireceğim..

yahu aslında ben bu diyeti hiç bozmam da.. haftasonu o gün teyzemlere yemeğe gittik akşam.. mecburen ben meyce yicem sadece diyemedim.. daha sonra biz brucha misafir davet ettik.. orada da yiyemedim meyve falan.. e ben meyve gününü erteleye erteleye bugünlere geldik.. bugün yine 1.günüm.. meyve günüm.. sabah lahana çorbamı içtim.. yarım elma yedim.. şimdi de form çayımı içicem.. öğlen de elma yerim.. bu akşam başbaşayız sanırım.. valla bu sefer de bi misafir olayı olursa naparım bilmiyorum sinirden sopayla mı kovalarım artık :)

neyse şu meyveyi atlatsam.. sebze de falan sofrada bulurum yicek bişey de..

çorbayı da yenilemek lazım a.s

günaydinlarrrrrr..
misafir diye diye milleti ayaklandirdiniz. kaydirigubbakcemile3 bu aksam bende davet var.. ne corbasi yapacagima karar veremedim sadece.bütün gün telasim var. bakalim ben bugünü en az hasarla nasil atlatirim.. bildiginiz tüyolari verin valla istemiyorum yemeyi helede icmeyi.akannehir

iki adim atmadan uyuyor zaten arabada cocuk kallisim. biraz serindi hatta baya serindi. ama dolastik yinede.
birde ne oldu biliyormusunuz??????? dün koca gün kar yagdi önce dolu sonrada kar. artik isyan edecegim valla ya paskalya gecti hala kar yagiyor okadar soguktuki dün ve gece. bugünde cok soguk..

günaydinlarrrrrr..
misafir diye diye milleti ayaklandirdiniz. kaydirigubbakcemile3 bu aksam bende davet var.. ne corbasi yapacagima karar veremedim sadece.bütün gün telasim var. bakalim ben bugünü en az hasarla nasil atlatirim.. bildiginiz tüyolari verin valla istemiyorum yemeyi helede icmeyi.akannehir

lahana çorbası yap ablacım hepsine içir görsünler ne çektiğimizi kaydirigubbakcemile3

bol su içersen sanırım az yersin.. yani sofrada içecek olarak suyu kullan sadece.. iki yudumda bir iç biraz.. mideni doldur..

iki adim atmadan uyuyor zaten arabada cocuk kallisim. biraz serindi hatta baya serindi. ama dolastik yinede.
birde ne oldu biliyormusunuz??????? dün koca gün kar yagdi önce dolu sonrada kar. artik isyan edecegim valla ya paskalya gecti hala kar yagiyor okadar soguktuki dün ve gece. bugünde cok soguk..

ah reyhan abla burası da buz buzzz :çok üzgünüm:

ayrıca kallisim spor yapmadan demişsin ama ben haftanın enn az 4 günü burdaki stadda tempolu bir şekilde yürüdüm tam 1 saat.. hiç aksatmadım.. staddan sıkıldığım günlerde çarşılara çıtkım yürüdüm. sabahtan hariç bir işim olursa hep yürüdüm.. özellikle sabah yürüdüğüm için kolay attım kilolarımı... inşallah doğumdan birkaç ay sonra da aynı şekilde vericem..
bijom ben eksik yazmışım geçen yıl ne kadar yürüdüğünü biliyorum elbett ama son aylarında kilo vermeni en zor dönemi olmasına rağmen spor yapmadan yinede verdin kiloları...

günaydinlarrrrrr..
ablacım ben tam yazacaktım ki lahana çorbası yap diye candy yazmış benden önce..
ama değişik bir çorba yapmıyorum ki bende fikir vereyim sana çorba sevilmiyor bizim evde çeşit yapmıyorum... sadece geçen yıl ablamlar geliyor diye patates çorbası yapmıştım çokta güzel olmuştu sütlü filandı tarifini hatırlamıyorum...

ablacım bende anlamadım bu nasıl bir hava zaten...demek kar yağdı yazık yaa o kadar yeşilliğe filan ekildi dikildi..
ah reyhan abla burası da buz buzzz :çok üzgünüm:

bijom geçen yazda kaç ay boyunca şöyle çok sıcak oldu diye kapımın önünde bile oturamadım sadece öğlen çıkabiliyorduk akşam hep eve kapanmıştık yinemi öyle olacak nedir ısınamadı bir türlü..

selamlarrrr..

umutum gelmiş hoşgeldin canım anneni yazsaydın bari nasıl durumu diye umarım iyidir..

çikolatım, reyhan ablam, tombilim, oceanımŞenizŞeniz

öğlenden beri dışardaydın eşimle bahçeye döşemek için taş baktık gönlüme göre bulamadım bir tane gördüm ama m2 fiyatı bizi aşıyor bakalım ne yapacağız bir kaç hafta sürer başlamamız zaten, ön bahçeye yırtık rahat etsin diye taş döşeyelim dedik toprak olunca yazın eve her an gir çık olmuyor elimde bez bir halde kalıyorum.... bir de aleynaya eşofman aldık eşim aliş ve be gitmiştik zaten diğerleri evdeydi, aliş aldığımız ürünü denerken bir bayan vardı kabinlerden çıktı şöyle ufak tefek 1,50 boylarında ve 36 beden diyebilirim tahminen, pantalon giymişti deniyordu görevliye dediki olmuşmu yoksa çokmu kötü duruyor görevlide kötü bir tarafı yok dedi yoktu gerçekten hoş durmuştu... bayan durdu ve derin bir nefes aldı ne bileyim dedi bir buçuk aydır aç geziyorum 15 kilo verdim dedi :kedi::kedi: ben o an şaşkınlıktan şok oldum vallahi:kedi: öyle hoştu ki :kedi:

bilgisayar sıra bekliyor sabaha gelirim kısmetse yazarım yazılanlarada cevap veririm öpüyorum hepinizi..

aman kallisim ne yapmış ne etmiş öğreniverseydin hemen ben 3 ayda verdim o kadar nasıl vermiş o 1.5 ayda meraklandım şimdi ama aç geziyorum demiş işte ipucunu vermiş ben tok geziyorum valla rejime başladım başlayalı açlık hisetmiyorum çünkü ara öğünlerim var

lahana çorbası yap ablacım hepsine içir görsünler ne çektiğimizi kaydirigubbakcemile3

bol su içersen sanırım az yersin.. yani sofrada içecek olarak suyu kullan sadece.. iki yudumda bir iç biraz.. mideni doldur..

hahahahah ay güldürdün beni candycigim. sen lahana corbasindan baska sey görmüyorsun bu ara aklin fikrin onda delikafadulden
isin kötüsü ne biliyormusun diyetteyim falan demiyorum ben gelen hanim 184 boyunda ve sadece 70 kilo yasida 68.. ben kücük yuvarlak top gibi birsey kaliyorum yaninda. bu yasta sophia loren gibi kadin ya. masallah. dügünde sabaha kadar tepindi oynadi dansetti gencleri sasirtti.
yani caktirmadan nasil az yesem diyorum.

aman kallisim ne yapmış ne etmiş öğreniverseydin hemen ben 3 ayda verdim o kadar nasıl vermiş o 1.5 ayda meraklandım şimdi ama aç geziyorum demiş işte ipucunu vermiş ben tok geziyorum valla rejime başladım başlayalı açlık hisetmiyorum çünkü ara öğünlerim var

valla tombilim kalabalıktı soramadım yoksa sorardım... ama seinde dediğin gibi biz aç gezmiyoruz ben şimdi sabah yarım dilim esmer ekmek yedim yanında bir parça peyniri zor yedim ama öğlen oldu hala acıkmadım yok aslada acıkmıyorum zaten sorun burda metabolizmanın az çalışmasında..
tüm gün kahve çay içeyim ağzıma birlokma yemek koymayayım acıkmam ancak çok düzenli diyet yaparsam ancak acıkma öyle oluyor...

kallisim yayla corbasi yaparim saniyorum. yürüyüsüm yarim kalmasin diye 45 dakikada yürüdüm..
ya ortalikta dolasir dururum yemem tabaklarimi dolu mutfaga götürürüm atarim kimse farketmez

sabah erken kalktim dolapta ne varsa giydim hicbirsey yakismadi.:kedi:

ay kıyamam ablam yaaaopuyorumnanaktan anlayabiliyorum kıyafet konunu ve kafana nasıl takıldığını...sen düşünme misafirini psikolojini bozmuş eyvahedigeldismile ama maşallah diyelim o bayanada değil mi ne güzel korumuş sağlığını..

günaydın güzel kızlar
dün biz de pazara gittik yengemle ve annemle. ikisinin ilişkisine hayranım valla bi be nböyle ilişki kuramadım kaynuşla neyse bakalım sosyete pazarına gittik 3 ü 5 liraya ihraç fazlası çok kaliteli ciciler aldık paşama. annem yengeme ve bana birer gömlek aldı hediye.ben de kendime bir elbise aldım pembeli siyahlı tam dizin üstünde eşim bayıldı ama altından tayt giyersem güzel oluyormuş nedense taytsız pek hoş durmamış kaydirigubbakcemile3 elbiseye taktım bu aralar mutlaka yaza kadar bir kaç tane daha almam lazım hem de XL beden aldım sositososito diyete girmeden önce aldıklarım XXXL idiler yani bi de kot aldım o da 32 beden ama pişman oldum 31 olurmuş bana kot bedenim de 36 falandı ayrıntılı ayrıntılı yazdım ki hem ben daha çok gaza geliyim hem de okuyanlar gaza gelirler belki diye. biz pazardayken de eşim doruku almış arka götürmüş pazarımız bitince de bizi almaya geldiler beyler yemek yemeye gittik nasıl ateşlendi kuzum nasıl anlatamam zehir oldu yemek benim dizime yattı uyudu kaldı ama sışraya sıçraya ateşten kendinden geçti demek daha doğru herhalde eve gittik ne yediğimizi anlamadan gece de ateşlendi sabah da az önce konuştum ama iyiymiş şimdi inşallah hemen atlatır babası da artık pazarları dışarı çıkarmaya tövbe etti ne zaman babasıyla dışarı çıksa bi işi geliyor başlarına geçen hafta da kuşlara ekmek vermeye gittiler ben kahvaltıyı toplarken düştüydü ağzı dudakları kan içinde kaldı parkta da telediğine falan dikkat etmedi herhalde babası neyse işte böyle bizden havadisler abimler dün akşam çıktılar gittiler yine biz de kaynuşun evine bu ara doruk hiçbir yere sığamıyor zaten anni eve dit eve dit diye ağlanıp duruyor eve gitmek istiyormuş bakalım ne oolacak sonumuz arabamızı çok sevdi anni düzel abara baba düt diyip duruyor habire gezmeye çıkmak istiyor
bu mesaj da mektup tadında oldu galiba herşeyi anlatmışım

kallistecim ve reyhan ablacım gerçekten değişik bi tadı var bu yeer kirazının ekşimsi tatlımsı ama hoş reyhan abla dikmiş zaten bi de hemen meyve veriyormuş böyle ağaç gibi olmuyormuş bi de arsızmış ablanlar için güzel olabilir gerçekten sürüp gidiyormuş herşeye de iyi geliyormuş yazıyordu sitede ayrıntılı ayrıntılı bi gut hastalığı kamış aklımda onun için özel yetiştiriyorlarmış

çikolatam merak etme bak ben de pazardaydım dün eskiden alamadığım deneyemediğim gözümün ucuyla bile bakamadığım şeyleri aldım ben de ama tabi bi çoğuna hala bakamadım ama biliyorum ki onları giyebileceğim günler de gelecek yeterki azmimizden bişey kaybetmeyelim sen kaç kiloyla başladın bu yolculuğa bilmiyorum ama uzun bir yol katettiğini biliyorum en azından yaza kalmadan bitecek bu iş merak etme bak geçen hafta bir çok gün akşamı salata ve çorbayla geçirdim karnım da doydu yani ve kıpırdadı terazinin ibresi o da etkili olabilir sen de onu da deneyebilirsin
armutlar alındı evet para olsaydı yanımda daha neler alacaktım ama gününü öğrendim nasılsa haftaya daha hazırlıklı çıkarım yürüyüşe bu yürüyüşler de iyi oluyor bana eşim gelince benim işim olmazsa hemen atıyorum kendimi dışarı 1 saat yürüyüp geliyorum iyi oluyor valla senin sporun da var zaten aksatmadıktan sonra vücudun tepki verecek yaptıklarına merak etme sen

tombilicim evet yer kirazı gut hastalığına okudum iyi geldiğini ve ablamın eşinde o rahatsızlık var onlar pek sevinecekler :))

eşinede çok güldüm demek elbisenin altına tayt güzel olurmuş allah allahhhh :)) nede çok biliyorlar, yakıştığı için bozmaya çalışmış işte müşteriler halime güler sonra istersen haşema giyip çıkayım karşılarına dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abinler çabuk gitmişler bilmiyorumkismile allah kavuştursun diyeyim canımcım..

oğluşunu sen anlattıkça ben büyük kızımı düşünüyorum öyle çok düşerdiki şu an çenesinde dikiş izi gibi iz var sonra lazerle düzelttirirsin dedim , ufakken 4 yaşında filandı anne kuzulara bak dedi bir eve yeni taşınmıştık yakında bir bahçede kuzular vardı arkası dönük yürüyor benimde elimde ortanca yeni doğmuştu bir anda oldu tutamadım hızla arkasına doğru ters yürüdü ve 3 metrelik duvardan betona düştüohaoldumsmile her yer kan revan hiç unutmuyorum... ama bunun haricindede sürekli düşerdi halada öyle sakarlığı vardır üzerinde düşez ama düşürür kırar elinde ne varsananiknanik

tombilicim evet yer kirazı gut hastalığına okudum iyi geldiğini ve ablamın eşinde o rahatsızlık var onlar pek sevinecekler :))

eşinede çok güldüm demek elbisenin altına tayt güzel olurmuş allah allahhhh :)) nede çok biliyorlar, yakıştığı için bozmaya çalışmış işte müşteriler halime güler sonra istersen haşema giyip çıkayım karşılarına dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abinler çabuk gitmişler bilmiyorumkismile allah kavuştursun diyeyim canımcım..

oğluşunu sen anlattıkça ben büyük kızımı düşünüyorum öyle çok düşerdiki şu an çenesinde dikiş izi gibi iz var sonra lazerle düzelttirirsin dedim , ufakken 4 yaşında filandı anne kuzulara bak dedi bir eve yeni taşınmıştık yakında bir bahçede kuzular vardı arkası dönük yürüyor benimde elimde ortanca yeni doğmuştu bir anda oldu tutamadım hızla arkasına doğru ters yürüdü ve 3 metrelik duvardan betona düştüohaoldumsmile her yer kan revan hiç unutmuyorum... ama bunun haricindede sürekli düşerdi halada öyle sakarlığı vardır üzerinde düşez ama düşürür kırar elinde ne varsananiknanik

içim acıdı kallisim ya allah korumuş valla okurken hiii falan demişim geçmiş olsun nasıl telaşlandığını anlayabiliyorum artık daha az düşüyor oğlum neyseki bir ara hastanelerde saqbahlıyorduk 2 günün biri hiçbir yerine bişey olmuyordu sadece kafasını vuruyordu aklımız çıkıyordu neyse ki geçti o günler. izi de çok takmasın ya ben de lise 3 te su çiçeği çıkardım geç çıkarınca daha ağır olurmuş tüm yoldum yaraları yüzümde izleri var 4-5 yerde önceden çok takardım ama şimdi umursamıyorum değişik bi hava katıyor karakter katıyor öyle göze çok aşırı batacak şekişlde değil zaten o da önemsememeyi öğrenir ya da dediğin gibi lazer yaptırabilir büyüyünce
hehehehe yaaa benim eşim öyle bir stilisttir ki sorma gitsin ama hakkını yiyemem bugüne kadar öyle kıyafetime falan karıştığı olmamıştır. o yüzden dinleyecem sözünü ben de zaten tunik gibi de düşünebilirsin elbiseyi artık mecbur tunik diyecem zaten kaydirigubbakcemile3
abim çalışıyor yengem çalışıyor büyük kızın okulu var onlar arada böyle kaçar gelirler 2 günlük görür giderler allah razı olsun hiç boş bırakmazlar

çok iş yaptım bu gün oturmaktan yoruldum ama el işlerimi bayağı ilerlettim bu gece geç vakite dek yaparım yoksa bitmeyecek az kaldı diyorumda ince ince zaman alıyor anlamıyorum...
mahalle pazarına gittim salatalık aldım cacık istedi canım bu akşam lahana çorbamın yanına cacık yiyecepğim birde çocuklara tavukla patates pişiriyorum onunda tavuklarından alırım et ihtiyacıda karşılanmış olur yiyeceklerim bu kadar yediklerim ise öğlen çorbamı yedim ama halen daha hiç acıkmadım bu nasıl iş anlamıyorum hareket yapmayınca açlık hissini tatmıyorum ben :((

herkesinde yoğun işleri var galiba candycik sen buralarda olurdun sen nerelerdesin..
mersa iyice kayboldu işlerin içinde....yine obur desen hiç uğramıyor kaçan bir daha gelmiyor zaten .....

mrb arkadaşlar
uzun süre uğrayamadım (belirtmiştim sebebini)

dünkü menümü yaziim
SABAH(10:00): yarımdan biraz fazla simit- yumurta-peynir-zeytin
ÖĞLEN (15:00): kalan simidim -peynir
ARA (17:00) : 1 elma
AKŞAM (20:00) : yağsız döner (sadece etini yedim en fazla 2-3 parça pideden yedim)

Back
X