Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar malesef oğlum iyileşmemiş daha dün eltimin kızının doğum günü vardı dar etti bize orayı anni eve dit eve dit diye tutturdu neren ağrıyor diyorum kulaaam diyor neyse zor verdik hediyesini elifin hemen eve gittik çok güzel bir elbise almıştım dün dolaşmaya çıktığımda herkes bayıldı ben de bayıldım bi kız gerekiyor valla annelere eve gittik o kalabalıktan çıkınca rahatladı biraz sütünü içti uyudu hemen ama gece hiç durmadı devamlı ağladı kalktık ilaç verdim kulaaam da kulaaaam diyor gece boyunca böyle uyandı bikaç sefer sonra sızdı en sonuncusunda saat 3de artık durduramıyoruz kendini ordan oraya atıyor aldık hemen gittik hastaneye kulak iltihabı tabi ki.nöbetçi eczane de bulduk ilaçlarını aldık eve dönerken bizim burda top havuzu olan bi market var orayı gördü hobaaa diye tutturdu bu seferde hoba da top demek zor ikna ettik eve geldiğimizde saat 5.30 du sabah anca kalkıp işe gelebildik ilaçlarını çince düzelir inşallah geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim

bijom kızmaz kızmaz iradeni kullanabildiğin için sevinir hattakaydirigubbakcemile5

candycim sınırsız salata yediğinde bile açlık hissetmiyorsun bak ben bir kaç hafta üst üste sık sık salata yedim ya şimdi istemiyor canım hiç bir şey zaten sende dayan bir kaç gün sonra her şey düzene girecek inan.. ayrıca senin adınada çok sevindim :teytey: sadece iradeni bozma nolursun ve devam ette hep beraber böyle sevinelimhihoyyyt

bozmicam bozmicam.. hiç sıkıntı çekmiyorum zaten.. çok mutluyum yaa :sm_cool:

günaydın kızlar malesef oğlum iyileşmemiş daha dün eltimin kızının doğum günü vardı dar etti bize orayı anni eve dit eve dit diye tutturdu neren ağrıyor diyorum kulaaam diyor neyse zor verdik hediyesini elifin hemen eve gittik çok güzel bir elbise almıştım dün dolaşmaya çıktığımda herkes bayıldı ben de bayıldım bi kız gerekiyor valla annelere eve gittik o kalabalıktan çıkınca rahatladı biraz sütünü içti uyudu hemen ama gece hiç durmadı devamlı ağladı kalktık ilaç verdim kulaaam da kulaaaam diyor gece boyunca böyle uyandı bikaç sefer sonra sızdı en sonuncusunda saat 3de artık durduramıyoruz kendini ordan oraya atıyor aldık hemen gittik hastaneye kulak iltihabı tabi ki.nöbetçi eczane de bulduk ilaçlarını aldık eve dönerken bizim burda top havuzu olan bi market var orayı gördü hobaaa diye tutturdu bu seferde hoba da top demek zor ikna ettik eve geldiğimizde saat 5.30 du sabah anca kalkıp işe gelebildik ilaçlarını çince düzelir inşallah geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim

geçmiş olsun canım.. annelik zor :1no2:

kırmızı armutuma güldünüz demek ki çikolatamın dikkatini çeksin dediydim herkesin çekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de demez mi günde 2 meyve görmek istiyorum diye dur hele bakalım çikom 1 meyve iyice yerleşsin listeye ondan sonra 2.sini sokarız merak etme sen beni dürtüklemeyi bırakmazsan kolay olur

candycim ne diyeti ayrıntılı anlatırmısın ya da link verirmisin benim de hoşuma gitti zira bu sabah tartıldım aman allahım ohaoldumsmile hemen pirinç lapası yaptım yarın hesap günü çünkü belki 1 günde toparlarım hemen seninki de bana uyarsa pazartesi de ona başlarım valla bıktım bi ivme gösteremiyorum bi türlü

bijo nasılsın bakalım az kaldı hele sabır biraz ben hamileyken meyve olarak armuta bayılıyordum kirazı çok sevmeme rağmen hamilelikte hiç yemedim ve o günden beri de yemiyorum sonra annem bana çok balık yedirmişti çocuğa yarar diye şimdi balık canavarı doruk sen neyi çok yersen onu seviyor bebek de doğunca bulantıların geçsin inşallah hem kendin için hem de bebeğin için güzel güzel mamalar yersin

tombilim canım zaten en ufak bir soğuk algınlığı bile bir hafta ilaç kullanmadan geçmiyor çocuklarda ben ateşi bitti diye düşünmüştüm oda kulağa yansımış geçmiş olsun canım geçer kısa zamanda inşallah ama ilacı aksatmasın kim veriyorsa..

gecmis olsun canim benim.. böyle zor büyüyorlar iste. allahim güzel günlerini gösterir insallah.emeklerin zayi olmaz hayirli evlat olur bu günlerini cabucak unutursun.:nazar:

dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara: 1 kutu süt 1 armut
öğle: inegöl köfte şu incelerden 5 tane yanında bol salata köfteyi salataya attım daha doğrusu
ara: biskot
akşam: 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata
su dün içemedim nedense 1 litre net içtiğimi biliyorum ama toplam kaç olmuştur bilmiyorum şişemi doldurmadım yürüyüş yaptım dün 45 dakika sabah akşam da 25 dakika ağır tempo ama yürüüş yürüyüştür

tombilim canım zaten en ufak bir soğuk algınlığı bile bir hafta ilaç kullanmadan geçmiyor çocuklarda ben ateşi bitti diye düşünmüştüm oda kulağa yansımış geçmiş olsun canım geçer kısa zamanda inşallah ama ilacı aksatmasın kim veriyorsa..

saol kallisim babannesi veriyor ilacı tabi ki akşam ben veririm herhalde ama o da hiç atlamaz saolsun kulağına geçmiş evet tutup duruyor kulaam kulaaam

kallisim sorma canim bende zorla hicbirisi yapamam sevmem nefret ederim. mesela dikis dikmek .. benim annem rahmetli mahallenin terzisiydi.. evde hep dikis isi olurdu. ben öyle bir usandimki görmek bile istemem. her isi biriktirip trde terziye götürüyorum elim tutmaz inanki halbuki elimden gelir. dügme bile dikmek istemem mecbur kalmazsam. ayni seyden iki tane yapamam bende. allah kolaylik versin canim

candycim ne diyeti ayrıntılı anlatırmısın ya da link verirmisin benim de hoşuma gitti zira bu sabah tartıldım aman allahım ohaoldumsmile hemen pirinç lapası yaptım yarın hesap günü çünkü belki 1 günde toparlarım hemen seninki de bana uyarsa pazartesi de ona başlarım valla bıktım bi ivme gösteremiyorum bi türlü

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html

5 günde beş kilo dediğine bakma sağlıksız bi diyet değil.. en azından bi bakarsın.. pazartesi ben de baştan başlayıp bir hafta daha yapıcam.. bugün 3. günüm yani pazar günü bitiyor pazar günü serbestim pazartesi başlıyorum tekrar.. beğenirsen eğer yoldaş olursun bana kaydirigubbakcemile

ben yine müsadenizi isteyeyim hoşkalın ... biraz daha işimi yapıp sonra yemek filan hazırlıyayım zaten hemen akşam oluyor ... hadi öptüm hepinizi..

alkışlamak istiyorum hatta yürekten alkışlamak istiyorum bu yazını alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nasıl kırıcı olabilirsin ablacım bu yazıyla çok hoşuma gitti okuduklarım aksine.. benzetmen çok güzel.. çok iç açıcı.. inşallah ben de zayıflayıp gül fidan gelin olacağım.. sositososito inşallah hepimiz yaza daha hafif bayanlar olarak gireriz.. önemli olan kendinle savaşmak değil kendinle omuz omuza savaşmak.. ben bunu anladım valla.. kendine işkence etmeden senden yana olanı bulmak..

inşallah sağlıklı sağlıklı kilo veririz.. :1hug:

insallah canim insallah..Şeniz

beğendim ben bunu ya neden dikkatimi çekmemiş daha önce şimdi sen kaç kilo vermiş oldun ama sen daha güzel verebilirsin benim kilo daha az olduğu için daha az veririm herhalde peki tuz da mı yok ben tuzsuz nasıl yapıcam asıl sorun o patateslere mesela azcık tuz atsam olmaz mı ama beğendim haftaya destek olurum sana 5 vermiyim de 2.5 veriyim ben de razıyım peki ne kadar devam ediliyor buna 2 hafta 3 hafta?

Back
X