Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay çok mutlu oldum.. kaydirigubbakcemile5

takım ya takım bu işte :lepi:

o zaman bu pazartesi hep bereber bu beş günlük diyete hayırlısıyla başlayalım..

gazamız mübarek ola! guclubacismile

candycim sen anlattıkça daha da güzel geldi bu diyet bana şu anda pirinç lapası biraz zorluyor beni ama bozmuyorum kararlıyım bakalım yarın ne olacak bu pirinç lapasını 2 gün yapabilirsem herhalde artık ilav yemem bir daha kaydirigubbakcemile3 ama gün boyu patates veya et veya ne biliyim yeşillik yenmeyecek gibi bişey değil hem 3 gün boyunca patates yenmeyecek bi gün o bi gün bu hadi bakalım ayın 19unda ilk startımızı verelim o zamana kadar belki daha katılan olur aramıza çikolatım da bunaldı bu aralar kilo derdinden belki bi sürpriz yapar

candycim sen anlattıkça daha da güzel geldi bu diyet bana şu anda pirinç lapası biraz zorluyor beni ama bozmuyorum kararlıyım bakalım yarın ne olacak bu pirinç lapasını 2 gün yapabilirsem herhalde artık ilav yemem bir daha kaydirigubbakcemile3 ama gün boyu patates veya et veya ne biliyim yeşillik yenmeyecek gibi bişey değil hem 3 gün boyunca patates yenmeyecek bi gün o bi gün bu hadi bakalım ayın 19unda ilk startımızı verelim o zamana kadar belki daha katılan olur aramıza çikolatım da bunaldı bu aralar kilo derdinden belki bi sürpriz yapar

evet diyetin beni zorlayacağını düşündüğüm tek gün meyve idi.. ama artık onda da zorlanmayacağım.. çilek var karpuz var artık.. çok çok rahat yapacağız bu diyeti..

daha önce yazdım mı bilmiyorum ama listeye dikkatli bakarsak yediğimiz sadece patates sebze et meyve yumurta süt yoğurt.. yani.. yağ yok.. ekmek yok.. şeker yok.. un yok.. pilav makarna bulgur yok.. çok sağlıklı bi program geneline bakıldığında.. sadece bir haftada yenebilecek şeyleri günlere tasnif etmiş..

herkes katılsın takımca haftaya tüm zamanların rekorunu kıralım bayanssulusmile

4 degil 5 olduk tombisim. kallis ben mersa cikolata ve sen
bak yine tekrarliyorum candy 8 verecek hic duymazliktan gelme candy :olmaz: 6 kisiyiz yani ve katilmak isteyen herkesi bekliyoruz.. ocean özellikle sendende 8 bekliyoruz oceanim. biz ince gelinleri gelin yapiyoruz yoksa evde kalirsiniz ha.guclubacismile

bak yine tekrarliyorum candy 8 verecek hic duymazliktan gelme candy :olmaz: 6 kisiyiz yani ve katilmak isteyen herkesi bekliyoruz.. ocean özellikle sendende 8 bekliyoruz oceanim. biz ince gelinleri gelin yapiyoruz yoksa evde kalirsiniz ha.guclubacismile

canım çekti valla ben de geliyim :1ninca:

tamam reyhan ablacığım 8 vereceğim.. hatta ben mayısa 95 le gireceğim opuyorumnanaktan

giremezsem bu mesajımı alıntılayıp ne derseniz deyin başım gözüm üstüne :jeyyar:

Citol ü de çağıralım :kedi: boshayallersmile

valla heyecanlandım hemen yarın başlayasım geldi ama olmaz pazartesi başlıycamö yoksa pazar çöpe gider kaynuşu da dükkanda yedim diye oyalayabilirim inşallah
hala eşimi geçemedim sinir oluyorum ya yakın takipte adam 78 olmuş sinir oldum sabah ben de onunla kafayı bozdum yapıyım şu beş günü de nasıl yakalıyorsa yakalasın bakalım beni ondan sonra :jeyyar:

valla heyecanlandım hemen yarın başlayasım geldi ama olmaz pazartesi başlıycamö yoksa pazar çöpe gider kaynuşu da dükkanda yedim diye oyalayabilirim inşallah
hala eşimi geçemedim sinir oluyorum ya yakın takipte adam 78 olmuş sinir oldum sabah ben de onunla kafayı bozdum yapıyım şu beş günü de nasıl yakalıyorsa yakalasın bakalım beni ondan sonra :jeyyar:

ben de çok heyecanlandım.. acaip gaza geldik.. takıma can geldi resmen.. :utangac: çok durgunduk bu bizi ayıltır zemuszemus

yine yapalım kaptanım yaaaa opuyorumnanaktan
yaparız tabiki bir şeyimizi kaybetmedik ki azimse azim sağlıksa sağlık şişkoluktan başka problemimiz yok sorun çıkartacak engel olacak o halde yapıyoruz ve yarım bıraktım yok ben veremedim yaptımda olmadı senin metabolizman hızlı benimki yavaş bu bahaneler yok tamammı pazartesiden cumaya dek yapmayana küsücem hiç yazdıklarını görmicem cevap vermicem şimdiden söliyim... bir haftada kimse ölmez alsanaalsanasmile

90 ve üzeri topiğinde bu diyeti yapanları topa tutuyorlar :tomato:
sen oraya uğramakaydirigubbakcemile3

kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:
tamam ablam söz söz ne istersen ben varım biliyorsun yeter ki hareketlenin....

o zaman bu pazartesi hep bereber bu beş günlük diyete hayırlısıyla başlayalım..

gazamız mübarek ola! guclubacismile
kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım 3ledik yok mu artıran?

ay çok mutlu oldum.. kaydirigubbakcemile5

takım ya takım bu işte :lepi:
kaydirigubbakcemile5:lepi:takımların takımı ... bu hafta rekor kıracağız sözmü benden sözkaydirigubbakcemile5

tombilim ben lapa diyetini 2 kez yaptım bir keresinde bir buçuk kilo aldım bir keresindede yarım kilo aldım hani şu intoleransmı ne diyolarya benim pirinç sanırım o yiyeceklerden biri:umursamaz: o yüzden pilav yemeyide bıraktım çocuklarada yapmadım tam 2 haftadır olurda kazayla yerim diyemafoldumben

ablacım bakla ve mantar şart değilki taze fasulye pişirebilirsin sende.. yeşil salata yiyebilirsin.. brokoli karnabahar lahana.. ne istersen.. istediğin her sebzeyi.. tek şart güne başlaayınca yemiş olmak..

mesela taze fasulye yiceksin di mi.. sabah kahvaltı da git dolabı aç al bi tane taze fasulye içinden bi tanesini ye.. akşama da pişirir yersin :jeyyar:
canım benim şart değildir tabikide ben nasıl yedin demeye getirdim yani sen yiyebilmişsin ama ben asla yiyemem demek istedim...

evet diyetin beni zorlayacağını düşündüğüm tek gün meyve idi.. ama artık onda da zorlanmayacağım.. çilek var karpuz var artık.. çok çok rahat yapacağız bu diyeti..

daha önce yazdım mı bilmiyorum ama listeye dikkatli bakarsak yediğimiz sadece patates sebze et meyve yumurta süt yoğurt.. yani.. yağ yok.. ekmek yok.. şeker yok.. un yok.. pilav makarna bulgur yok.. çok sağlıklı bi program geneline bakıldığında.. sadece bir haftada yenebilecek şeyleri günlere tasnif etmiş..

herkes katılsın takımca haftaya tüm zamanların rekorunu kıralım bayanssulusmile
karpuz çıktımı yahuusempatiksalakcinni

candycim senden bir ricam var ama ben buraya geldiğimde inan diyetle ilgili tüm konuları kontrol ediyorum bijomda biliyor oda aynı çünkü ve büyük zamanını alıyor insanın senin bu diyetin linkini okuyup kendim için anlayabileceğimi sanmıyorum rica etsem ilk iki gün için ne yapılacak alternatifler nelerdir tek bir mesaj halinde yazarmısın ne yapmamız neleri yapmamamız gerekiyor...Şeniz
ablacım sen hedeften olarsa bu beş günlük diyetten bahsetmişler ama bana kalırsa sende bu diyete bir haftalıkta olsa katılmalısın hareketlenmek için opuyorumnanaktan

canım çekti valla ben de geliyim :1ninca:
naniknaniknaniknanik

Citol ü de çağıralım :kedi: boshayallersmile
istiyorsa gelsin tabiki

yok tombilim ya bende dedim ama pazarları mutlaka kahvaltı ve mangalımız var bu yüzden yapmamaya karar verdim... herkes pazartesi...

ben de çok heyecanlandım.. acaip gaza geldik.. takıma can geldi resmen.. :utangac: çok durgunduk bu bizi ayıltır zemuszemus
:1hug::sm_cool:

bende kalkıp bir saat çiçeklerle uğraştım yine otur otur çok bunaldım çünkü.. beş altı saksı petunya ektim iki saksıda sardunya nasıl rahatlattı anlatamam, benim çiftlik sahibi olmam gerekiyormuşkaydirigubbakcemile3 kocaman bir arazi, bir sürü kedi köpek çeşitli hayvanlar işte, gözünün alabildiğine çiçek delikafadulden ev işi yapmak içimden gelmiyor valla evimdede bir yardımcım olmalıydı yemek yapacak temizlik yapacaksositososito bende kahya gibi dolaşacağım çiçekle böcekle uğraşacağım ohh gel keyfim gel kaydirigubbakcemile3

elbette basaracagiz cikolatam. ben sizden ümidimi hic kesmedimki. hanginizin hakkini inkar edebilirim..
gönül hepimizi hareketlendirmeyi ümit ederdi ama itelemeyle kakalamayla olmuyor cani gönülden istemek gerek caba ve vakit sarfetmek gerek. yoktan var olmaz. biz kendimizden vaktimizden fedakarlik etmezsek hicbir karsilik alamayiz. bende senin gibi ramazan basina kadar 15 kilo diyorum cikolatam. sevindim kendine bir hedef koymana.. al iste bende koydum kendime bir hedef..zemuszemus

evet ablacığım hedef belli... ramazan ayına çok az kilosu olan biri olarak girmek istiyorum.belki kimilerine göre bu kilo çok olabilir,yani hızlı verilen bir kilo olabilir ama ben o kadar çok zamanı boş boş geçirdim ki,umrumda bile değil. nolursunuz,herkes ramazana kadar 15 kg vermiş olsun,gurur duyalım kendimizle. aynı muhabbetin ramazan ayında da döndüğünü düşünsenize! kendi adıma,iğrenç bir durum.güvenimiz gün geçtikçe kayboluyor. bu sefer olsun bu iş!

kırmızı armutuma güldünüz demek ki çikolatamın dikkatini çeksin dediydim herkesin çekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de demez mi günde 2 meyve görmek istiyorum diye dur hele bakalım çikom 1 meyve iyice yerleşsin listeye ondan sonra 2.sini sokarız merak etme sen beni dürtüklemeyi bırakmazsan kolay olur

ben anlamam alsanaalsanasmile günde 2 meyve..az bile işte.ama hadi sana kıyak yapıyorum 2 meyve olsun diyorum,yok 1 taneye alışsınmışmış !!! 5 gün 5 gıda diyetinde napıcan ayol,günde 5 meyve!!!!

dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara: 1 kutu süt 1 armut
öğle: inegöl köfte şu incelerden 5 tane yanında bol salata köfteyi salataya attım daha doğrusu
ara: biskot
akşam: 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata
su dün içemedim nedense 1 litre net içtiğimi biliyorum ama toplam kaç olmuştur bilmiyorum şişemi doldurmadım yürüyüş yaptım dün 45 dakika sabah akşam da 25 dakika ağır tempo ama yürüüş yürüyüştür

güzel tombilim,beğendim. dediğim gibi bir meyve daha ve suyu asla ihmal etme.süpersin Şeniz

kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:

ok... mayıs 20 ye kadar 5 kg!! ramazan ayı hedefimiz için bizi oldukça rahatlatır hem. benden ok....

akannehir hiç haberim yok bir takım diyetler yaptırılıyor bana imdaaaaaaaaattt :))
ayy siz yaparsınız da ben yapamaz mıyım ayol :1closedeyes: tabii ki ben de varım hihoyyyt

zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...

yaparız tabiki bir şeyimizi kaybetmedik ki azimse azim sağlıksa sağlık şişkoluktan başka problemimiz yok sorun çıkartacak engel olacak o halde yapıyoruz ve yarım bıraktım yok ben veremedim yaptımda olmadı senin metabolizman hızlı benimki yavaş bu bahaneler yok tamammı pazartesiden cumaya dek yapmayana küsücem hiç yazdıklarını görmicem cevap vermicem şimdiden söliyim... bir haftada kimse ölmez alsanaalsanasmile

sırf sen küsme diye bile yapılır kaptanım opuyorumnanaktan
sen oraya uğramakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5:lepi:takımların takımı ... bu hafta rekor kıracağız sözmü benden sözkaydirigubbakcemile5

benden de söz :kedi:

canım benim şart değildir tabikide ben nasıl yedin demeye getirdim yani sen yiyebilmişsin ama ben asla yiyemem demek istedim...

hımm mantar ve bakla benim en sevdiğim yiyeceklerden ablacım bi de börülce ama börülceyi zeytinyağsız yiyemediğim için bulaşmadım.. a.s
karpuz çıktımı yahuusempatiksalakcinni

çıktı valla kilosu da 1,29 a kadar düşmüş bizim markette şimdi eve giderken alıcam :sm_cool:
candycim senden bir ricam var ama ben buraya geldiğimde inan diyetle ilgili tüm konuları kontrol ediyorum bijomda biliyor oda aynı çünkü ve büyük zamanını alıyor insanın senin bu diyetin linkini okuyup kendim için anlayabileceğimi sanmıyorum rica etsem ilk iki gün için ne yapılacak alternatifler nelerdir tek bir mesaj halinde yazarmısın ne yapmamız neleri yapmamamız gerekiyor...Şeniz
ablacım sen hedeften olarsa bu beş günlük diyetten bahsetmişler ama bana kalırsa sende bu diyete bir haftalıkta olsa katılmalısın hareketlenmek için opuyorumnanaktan

tamam hemen yazayım..

birinci gün patates.. diyetin orijinali şu: haşlanmış veya fırında yağsız pişirilmiş patates yiyoruz.. içine tuz dahil hiçbirşey katmıyoruz.. sınırsız sayıda sabahtan akşama kadar tüketiyoruz.. zaman sınırlaması yok..

ben tuzu sıfıra indirmedim kimseye de tavsiye etmem.. azaltabilirsiniz tüketiminiz çoksa eğer..

sabah normal haşlanmış patates yedim 1,5 tane.. 2,5 tanesini de aliminyuma sarıp iş yerime getirdim.. hiç abartmıyorum acıktığımı her hissettiğimde attım ağzıma bi yudum.. üstüne tuz ekmedim çünkü kaynattığım suya tuz atmıştım patates malum tüm tuzu çekmiş içine zaten :) öğlene kadar o iki buçuk patatesin 1,5 u bitti.. ben yemeğe eve gittim.. evde kalan 1,5 patatesimi ezdim püre gibi ama o kadar kıvamlı değil pütürlü taneli yan.. içine dereotu kıydım baharat niyetine.. birazda limon sıktım yedim.. kalanı iş yerime getirdim buradaki patateslerimle karıştırıp yedim.. akşamda fırında patates pişirdim.. derotlu yedim yine..

ikinci gün sebze günü.. gün boyu yemeği planladığınız tüm sebzeleri kahvaltı tabağınızda bulunduruyorsunuz.. çiğ veya pişmiş yiyebiliyorsunuz ama yağsız pişecek..

her türlü aklınıza gelebilecek her sebzeyi yiyebilirsiniz.. ben sabah domates salatalık yedim ve günüm için planladığım sebzelerden attım ağzıma birer yudum.. iş yerime de 3 tane salatalığı jülyen kesip getirdim tuzsuz olarak her acıktığımda yedim öğlene kadar bitti o öğlende marul salatalık ve mısırlı sadece limon ve tuzla tatlandırılmış salata yedim.. akşamda haşlanmış bakladan salata ve fırında mantar..

çiğ de pişmiş de menü hazırlayabilirsiniz ama kesinlikle sabah kahvaltıda olacak gün boyu yiyeceğimiz sebze çeşitleri..

bu iki gün yoğurt süt ve peynir yasak.. light tüm içecekler serbest.. diet kola ve diet ice tea içtim ben.. bi de form çayı ve normal karadeniz çayı :ecrin_bebek:

böyle işte.. ilk iki günümüz böyle geçecek boshayallersmile

Son düzenleme:
her kese iyi günler naılsınız ben bu gün neden se çok kötüyüm kaç saattir sayfam açık bir türlü yazamadım yine ağrılarım başladı o yüzden moralim çok bozuk
sabah 1 dilim ekmek peynir yedim canım bir şey istemedi
öğlen 2 kaşık bulgur pialvı yedim

zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...

aşk canım ya.. ne denilebilir ki.. ben durumu ayrıntılı bilmediğim için bişey diyemicem ama duygulandım çok :gitme:

her kese iyi günler naılsınız ben bu gün neden se çok kötüyüm kaç saattir sayfam açık bir türlü yazamadım yine ağrılarım başladı o yüzden moralim çok bozuk
sabah 1 dilim ekmek peynir yedim canım bir şey istemedi
öğlen 2 kaşık bulgur pialvı yedim

canım sen 2. takımdasın karıştırmışsın neyse sorun yok.. geçmiş olsun...

zor günler...

Çikolatım keşke seninle karşılıklı sohbet imkanımız olsaydı inan daha iyi anlayabilir daha iyi anlatabilirdik birbirimizi....sizin yaşadığınızın içinde elbette aşk var ama sevgi yok vede en büyük sorun olan saygı yok canım... eşinin yaşadığı büyük bir dengesizlik sen kendini suçlama yani duyguların değiştiği için suçlama demek istiyorum, bir şeye karar verdiniz ya öyle yada böyle olacak ama ayda 3 kez boşanalım diyerek sonra pişman olunuyorsa bu pişmanlık değil sadece insanın kendisi için yaşadığı alışkanlıktan vazgeçme korkusudur, eşin yeterince çabalamadı değil mi hani 2 kez çabalamadı desek 5 kez çabalamadı desek yine belki bir affı olur ama sizin yaşadığınız kaç kez oldu, sadece bir keresinde yeterince çaba olsaydı geri dönüşü olurdu ama malesef ki yok... eşinde seni sevdiğini düşünüyordur elbette ama şimdiye kadar olan saygısızlıklarına ne demeli, onca sözler onca davranış bozuklukları, her zaman olduğu gibi ortalık sakinleşince geri dönme çabaları...ortada bir pişmanlık ve seni kaybetme korkusu olsaydı ya bunu konuşarak yada davranışlarınızla çözebilirdiniz ama ortada olan dediğim gibi bir alışkanlığı terketme korkusu....
sen geleceğinden korkuyorsun elbette çokta haklısın ama şimdiye dek yaşadıklarının hangisini hakettinde bir pişmanlık olsun... sen kötü değilsin eşinde değildir eminim ama uygun değilsiniz birbirinizi anlamıyorsunuz sorununuzda bu zaten... şimdi korkularından kurtulmak için geri adım atmayı düşünürsen sende biliyorsun ki çok yakın bir zamanda yaşayacağın yine aynı durum olacak ve önümüzdeki ay yine boşanmaya karar vereceksiniz birbirinizi yine çok kıracaksınız ve bu böyle bir ömür sürecek düzeleceksede artık siz yaşlanmış olacaksınız.... şimdi tüm korkularını bir yana bırak, yaşayacağın hiç bir olay ve sıkıntı şu ana kadar yaşayacaklarından büyük olmayacak seni daha fazla üzmeyi başaramıyacaktır...
insan çok şeyler söylemek istiyor yazmak istiyorda içimdekileri doğru anlatamıyorum...

valla ben de bi 8 kg versem çok iyi olur.
ama sabah ve öğle o kadar güzel yiyorum ki mümkün değil:sinifsinif:
akşam yemiyorum ama yine kilom değişmedi.
beni zaten çıkarın bir süreliğine takımdan.
iştahım çok açık ve kendimi tutamıyorum.
ben gelin olamicam anlaşılan:delphin:

Back
X