- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.221
ay çok mutlu oldum.. kaydirigubbakcemile5
takım ya takım bu işte :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bu pazartesi hep bereber bu beş günlük diyete hayırlısıyla başlayalım..
gazamız mübarek ola! guclubacismile
candycim sen anlattıkça daha da güzel geldi bu diyet bana şu anda pirinç lapası biraz zorluyor beni ama bozmuyorum kararlıyım bakalım yarın ne olacak bu pirinç lapasını 2 gün yapabilirsem herhalde artık ilav yemem bir daha kaydirigubbakcemile3 ama gün boyu patates veya et veya ne biliyim yeşillik yenmeyecek gibi bişey değil hem 3 gün boyunca patates yenmeyecek bi gün o bi gün bu hadi bakalım ayın 19unda ilk startımızı verelim o zamana kadar belki daha katılan olur aramıza çikolatım da bunaldı bu aralar kilo derdinden belki bi sürpriz yapar
4 degil 5 olduk tombisim. kallis ben mersa cikolata ve sen
bak yine tekrarliyorum candy 8 verecek hic duymazliktan gelme candylmaz: 6 kisiyiz yani ve katilmak isteyen herkesi bekliyoruz.. ocean özellikle sendende 8 bekliyoruz oceanim. biz ince gelinleri gelin yapiyoruz yoksa evde kalirsiniz ha.guclubacismile
bak yine tekrarliyorum candy 8 verecek hic duymazliktan gelme candylmaz: 6 kisiyiz yani ve katilmak isteyen herkesi bekliyoruz.. ocean özellikle sendende 8 bekliyoruz oceanim. biz ince gelinleri gelin yapiyoruz yoksa evde kalirsiniz ha.guclubacismile
canım çekti valla ben de geliyim :1ninca:
valla heyecanlandım hemen yarın başlayasım geldi ama olmaz pazartesi başlıycamö yoksa pazar çöpe gider kaynuşu da dükkanda yedim diye oyalayabilirim inşallah
hala eşimi geçemedim sinir oluyorum ya yakın takipte adam 78 olmuş sinir oldum sabah ben de onunla kafayı bozdum yapıyım şu beş günü de nasıl yakalıyorsa yakalasın bakalım beni ondan sonra :jeyyar:
yaparız tabiki bir şeyimizi kaybetmedik ki azimse azim sağlıksa sağlık şişkoluktan başka problemimiz yok sorun çıkartacak engel olacak o halde yapıyoruz ve yarım bıraktım yok ben veremedim yaptımda olmadı senin metabolizman hızlı benimki yavaş bu bahaneler yok tamammı pazartesiden cumaya dek yapmayana küsücem hiç yazdıklarını görmicem cevap vermicem şimdiden söliyim... bir haftada kimse ölmez alsanaalsanasmile
yine yapalım kaptanım yaaaa opuyorumnanaktan
sen oraya uğramakaydirigubbakcemile390 ve üzeri topiğinde bu diyeti yapanları topa tutuyorlar :tomato:
tamam ablam söz söz ne istersen ben varım biliyorsun yeter ki hareketlenin....kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:
kaydirigubbakcemile5o zaman bu pazartesi hep bereber bu beş günlük diyete hayırlısıyla başlayalım..
gazamız mübarek ola! guclubacismile
hadi bakalım 3ledik yok mu artıran?
kaydirigubbakcemile5:lepi:takımların takımı ... bu hafta rekor kıracağız sözmü benden sözkaydirigubbakcemile5ay çok mutlu oldum.. kaydirigubbakcemile5
tombilim ben lapa diyetini 2 kez yaptım bir keresinde bir buçuk kilo aldım bir keresindede yarım kilo aldım hani şu intoleransmı ne diyolarya benim pirinç sanırım o yiyeceklerden biri:umursamaz: o yüzden pilav yemeyide bıraktım çocuklarada yapmadım tam 2 haftadır olurda kazayla yerim diyemafoldumbencandycim sen anlattıkça daha da güzel geldi bu diyet bana şu anda pirinç lapası biraz zorluyor beni ama bozmuyorum kararlıyım bakalım yarın ne olacak bu pirinç lapasını 2 gün yapabilirsem herhalde artık ilav yemem bir daha kaydirigubbakcemile3 ama gün boyu patates veya et veya ne biliyim yeşillik yenmeyecek gibi bişey değil hem 3 gün boyunca patates yenmeyecek bi gün o bi gün bu hadi bakalım ayın 19unda ilk startımızı verelim o zamana kadar belki daha katılan olur aramıza çikolatım da bunaldı bu aralar kilo derdinden belki bi sürpriz yapar
canım benim şart değildir tabikide ben nasıl yedin demeye getirdim yani sen yiyebilmişsin ama ben asla yiyemem demek istedim...
ablacım bakla ve mantar şart değilki taze fasulye pişirebilirsin sende.. yeşil salata yiyebilirsin.. brokoli karnabahar lahana.. ne istersen.. istediğin her sebzeyi.. tek şart güne başlaayınca yemiş olmak..
mesela taze fasulye yiceksin di mi.. sabah kahvaltı da git dolabı aç al bi tane taze fasulye içinden bi tanesini ye.. akşama da pişirir yersin :jeyyar:
karpuz çıktımı yahuusempatiksalakcinni
evet diyetin beni zorlayacağını düşündüğüm tek gün meyve idi.. ama artık onda da zorlanmayacağım.. çilek var karpuz var artık.. çok çok rahat yapacağız bu diyeti..
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama listeye dikkatli bakarsak yediğimiz sadece patates sebze et meyve yumurta süt yoğurt.. yani.. yağ yok.. ekmek yok.. şeker yok.. un yok.. pilav makarna bulgur yok.. çok sağlıklı bi program geneline bakıldığında.. sadece bir haftada yenebilecek şeyleri günlere tasnif etmiş..
herkes katılsın takımca haftaya tüm zamanların rekorunu kıralım bayanssulusmile
ablacım sen hedeften olarsa bu beş günlük diyetten bahsetmişler ama bana kalırsa sende bu diyete bir haftalıkta olsa katılmalısın hareketlenmek için opuyorumnanaktan4 degil 5 olduk tombisim. kallis ben mersa cikolata ve sen
naniknaniknaniknanikcanım çekti valla ben de geliyim :1ninca:
istiyorsa gelsin tabiki
Citol ü de çağıralım :kedi: boshayallersmile
yok tombilim ya bende dedim ama pazarları mutlaka kahvaltı ve mangalımız var bu yüzden yapmamaya karar verdim... herkes pazartesi...valla heyecanlandım hemen yarın başlayasım geldi ama olmaz pazartesi başlıycamö yoksa pazar çöpe gider kaynuşu da dükkanda yedim diye oyalayabilirim inşallah
hala eşimi geçemedim sinir oluyorum ya yakın takipte adam 78 olmuş sinir oldum sabah ben de onunla kafayı bozdum yapıyım şu beş günü de nasıl yakalıyorsa yakalasın bakalım beni ondan sonra :jeyyar:
:1hug::sm_cool:
ben de çok heyecanlandım.. acaip gaza geldik.. takıma can geldi resmen..çok durgunduk bu bizi ayıltır zemuszemus
elbette basaracagiz cikolatam. ben sizden ümidimi hic kesmedimki. hanginizin hakkini inkar edebilirim..
gönül hepimizi hareketlendirmeyi ümit ederdi ama itelemeyle kakalamayla olmuyor cani gönülden istemek gerek caba ve vakit sarfetmek gerek. yoktan var olmaz. biz kendimizden vaktimizden fedakarlik etmezsek hicbir karsilik alamayiz. bende senin gibi ramazan basina kadar 15 kilo diyorum cikolatam. sevindim kendine bir hedef koymana.. al iste bende koydum kendime bir hedef..zemuszemus
kırmızı armutuma güldünüz demek ki çikolatamın dikkatini çeksin dediydim herkesin çekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de demez mi günde 2 meyve görmek istiyorum diye dur hele bakalım çikom 1 meyve iyice yerleşsin listeye ondan sonra 2.sini sokarız merak etme sen beni dürtüklemeyi bırakmazsan kolay olur
dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara: 1 kutu süt 1 armut
öğle: inegöl köfte şu incelerden 5 tane yanında bol salata köfteyi salataya attım daha doğrusu
ara: biskot
akşam: 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata
su dün içemedim nedense 1 litre net içtiğimi biliyorum ama toplam kaç olmuştur bilmiyorum şişemi doldurmadım yürüyüş yaptım dün 45 dakika sabah akşam da 25 dakika ağır tempo ama yürüüş yürüyüştür
kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:
yaparız tabiki bir şeyimizi kaybetmedik ki azimse azim sağlıksa sağlık şişkoluktan başka problemimiz yok sorun çıkartacak engel olacak o halde yapıyoruz ve yarım bıraktım yok ben veremedim yaptımda olmadı senin metabolizman hızlı benimki yavaş bu bahaneler yok tamammı pazartesiden cumaya dek yapmayana küsücem hiç yazdıklarını görmicem cevap vermicem şimdiden söliyim... bir haftada kimse ölmez alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3sen oraya uğramakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5:lepi:takımların takımı ... bu hafta rekor kıracağız sözmü benden sözkaydirigubbakcemile5
canım benim şart değildir tabikide ben nasıl yedin demeye getirdim yani sen yiyebilmişsin ama ben asla yiyemem demek istedim...
karpuz çıktımı yahuusempatiksalakcinni
candycim senden bir ricam var ama ben buraya geldiğimde inan diyetle ilgili tüm konuları kontrol ediyorum bijomda biliyor oda aynı çünkü ve büyük zamanını alıyor insanın senin bu diyetin linkini okuyup kendim için anlayabileceğimi sanmıyorum rica etsem ilk iki gün için ne yapılacak alternatifler nelerdir tek bir mesaj halinde yazarmısın ne yapmamız neleri yapmamamız gerekiyor...Şeniz
ablacım sen hedeften olarsa bu beş günlük diyetten bahsetmişler ama bana kalırsa sende bu diyete bir haftalıkta olsa katılmalısın hareketlenmek için opuyorumnanaktan
zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...
her kese iyi günler naılsınız ben bu gün neden se çok kötüyüm kaç saattir sayfam açık bir türlü yazamadım yine ağrılarım başladı o yüzden moralim çok bozuk
sabah 1 dilim ekmek peynir yedim canım bir şey istemedi
öğlen 2 kaşık bulgur pialvı yedim
zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...