- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.241
Çikolatım keşke seninle karşılıklı sohbet imkanımız olsaydı inan daha iyi anlayabilir daha iyi anlatabilirdik birbirimizi....sizin yaşadığınızın içinde elbette aşk var ama sevgi yok vede en büyük sorun olan saygı yok canım... eşinin yaşadığı büyük bir dengesizlik sen kendini suçlama yani duyguların değiştiği için suçlama demek istiyorum, bir şeye karar verdiniz ya öyle yada böyle olacak ama ayda 3 kez boşanalım diyerek sonra pişman olunuyorsa bu pişmanlık değil sadece insanın kendisi için yaşadığı alışkanlıktan vazgeçme korkusudur, eşin yeterince çabalamadı değil mi hani 2 kez çabalamadı desek 5 kez çabalamadı desek yine belki bir affı olur ama sizin yaşadığınız kaç kez oldu, sadece bir keresinde yeterince çaba olsaydı geri dönüşü olurdu ama malesef ki yok... eşinde seni sevdiğini düşünüyordur elbette ama şimdiye kadar olan saygısızlıklarına ne demeli, onca sözler onca davranış bozuklukları, her zaman olduğu gibi ortalık sakinleşince geri dönme çabaları...ortada bir pişmanlık ve seni kaybetme korkusu olsaydı ya bunu konuşarak yada davranışlarınızla çözebilirdiniz ama ortada olan dediğim gibi bir alışkanlığı terketme korkusu....
sen geleceğinden korkuyorsun elbette çokta haklısın ama şimdiye dek yaşadıklarının hangisini hakettinde bir pişmanlık olsun... sen kötü değilsin eşinde değildir eminim ama uygun değilsiniz birbirinizi anlamıyorsunuz sorununuzda bu zaten... şimdi korkularından kurtulmak için geri adım atmayı düşünürsen sende biliyorsun ki çok yakın bir zamanda yaşayacağın yine aynı durum olacak ve önümüzdeki ay yine boşanmaya karar vereceksiniz birbirinizi yine çok kıracaksınız ve bu böyle bir ömür sürecek düzeleceksede artık siz yaşlanmış olacaksınız.... şimdi tüm korkularını bir yana bırak, yaşayacağın hiç bir olay ve sıkıntı şu ana kadar yaşayacaklarından büyük olmayacak seni daha fazla üzmeyi başaramıyacaktır...
insan çok şeyler söylemek istiyor yazmak istiyorda içimdekileri doğru anlatamıyorum...
yanyana olmasak da,ben herşeyi anlatamasam da,anlattıklarımdan çok doğru çıkarımlarda bulunmuşsun kallisim. ve haklısın da,diyecek birşey yok. dünyaya bir kere daha gelme şansım olsaydı,duygusal bir insan olmamayı dilerdim. sadece duygusallık bu yaşananlar,başka birşey değil! teşekkür ederim..
aşk canım ya.. ne denilebilir ki.. ben durumu ayrıntılı bilmediğim için bişey diyemicem ama duygulandım çok :gitme:
canım teşekkür ederim,boşver bilmemen daha hayırlı :)