- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.261
aa bugün cuma di mii kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar...
bijom candycim siz uğramışsınız günaydın sizede...candycim aldım notunu canım bu hafta girmeyeceksin listeye tamamdır...
ben biraz sonra gelirim yine kotrole işime döneyim, oturmaktan çok bunaldım ayağa kalktığım zaman sanki tüm kemiklerim hasta ve aşırı ağrıyor tutuldu he yanım oyyyyy neyseki azcık kaldı...
bak bi şarkı var çok güzel..
Her Defasında Kapıdan Döndüm..
Sen Sevindin Ben Bin Defa Öldüm..
Sen Mutlu Olasın Diye..
Ben Acılar Mı Çekeyim..
Sakın Uyanma Ne Olur ..
Bu Defa Vazgeçmeyeceğim..
Bildin mi bu şarkıyı? olumunekankayizsmile
günaydınlar dün gözucuyla gördüm kallisim pirinç lapasının sana kilo aldırdığını aklım çıktı sabah tartılana kadar kilom 78,7 hihoyyyt perşembe sabahı tartıldığımda 80.3 tüm yani ya verdirdi ya da şişlik midir nedir onları aldı bugün de azcık kaldı 3 çaybardağının tamamını yiyememiştim dün kalana devam edicem bakalım daha verebilecekmiyim
tombilim çok sevindim harikasın bitanem!! 2 şer 2 şer vere vere beni yakaladın kıııızz alkisalkisalkis
yazmadım bijom... dükkandan bağımı kopramadığım bir abla vardı onun arkadaşları önceden yaptığım bir takımı görüp istemişler şu an 4 ayrı kişiye çalışıyorum bohça havlu ve çamaşır torbası var bu takımlarda... ama aynı renk kumaşka binlerce parça çalışmış gibiyim akannehir hiç bana göre bişey değil ben doğaçlama yapmalıyımkaydirigubbakcemile3 neyse son havluyu işliyorum şu an elimde..ne yapıyosun ki kallisim merak ettim kaydirigubbakcemile3 yazdıysan da kaçırmış olabilirimmm..
olursun tabiki canım ve hatta o rakama indiğinde azmin 2 katına çıkacak çabucak ikili rakamları görmek isteyeceksin..opuyorumnanaktan
103,9 a 200 gr kaldı zaten.. son bildirdiğim kilo 104,9 olduğu için öyle bi karar aldım.. kimbilir belki de haftaya cuma 100 olurum :teytey:
günaydın çikolatımzemuszemusgünaydın takım !
kilom 77 bilginize...
tombilim çok önceden yarışma başlarında yani tahminen 32 yıl önce desem yeridir:roflol: püsküüt ile aynı takımdaydım bu o zamanlar lapayı keşfetmişti, her çarşamba başlayıp perşembe akşamına dek yapıyordu her hafta bıkmadan usanmadan 2 gün sürdürdü aylarca ve hedefine kısa sürede ulaştı yerimseniben yani kiminde çok işe yarıyor sein gibi demekki ödeminiz var:jeyyar:günaydınlar dün gözucuyla gördüm kallisim pirinç lapasının sana kilo aldırdığını aklım çıktı sabah tartılana kadar kilom 78,7 hihoyyyt perşembe sabahı tartıldığımda 80.3 tüm yani ya verdirdi ya da şişlik midir nedir onları aldı bugün de azcık kaldı 3 çaybardağının tamamını yiyememiştim dün kalana devam edicem bakalım daha verebilecekmiyim
çikolatam herkes söylenecekleri söylemişler benden önce zor bir durum ama aşılacak elbette ya mersanın dediği şekilde ya da kallistenin reyhan ablanın dediği gibi hakkında hayırlısı olsun ama benim gözüme çarpan bişey var yorumlarda ilk önce ailenin yanında kal demişler bence kalma git dimdik kendi başına kal ben senin yerinde olsaydım ilk ailemin yanına gitsem bir daha onlardan ayrılacak gücü kendi hayatımı kendim düzene koyacak gücü bulamayabilirdim ama önce kendime güçlü olduğumu kanıtlamam lazım diyip kafadan bitirip olayı beklemeden yalnız yaşardım yani sana tavsiye veriyor gibi değil de tombili böyle yaparmış gibi değerlendir istersen yazdıklarımı
Şeniz bundan sonra "beraber yürüdük biz bu yolarda " diyecez artık
haftaya beraberiz dimi yapıyorsun 5 gün 5 kiloyu
dünkü menümü yazmama gerek var mı bilmiyorum ama 2 meyve olduğu için yazıcam
sabah: yoğurtlu pirinç lapası
ara: 1 ısırık gofret yoğurtlu pirinç lapası
öğle: yoğurtlu pirinç lapası
ara: 2 elma
akşam: domatesli pirinç lapası
su 3 litre
yürüyüş yok malesef eşim hiç gelmedi dükkana ben de kaçamadım
akşam kaynuşla kızartma yaptık o kadar koktu ama ben YEMEDİM hihoyyyt erkenden yattım uyudum kuzumla
evet evet...zor olacak ama yapacağım. çünkü ben tek gıdayla beslenme konusunda daha önce zorluk çekip bırakmıştım,sıkıya gelemeyen bir yapım var.belki hep beraber yaparsak yapabilirm.hangi gün başlıyor?
bu pazartesi başlıyoruz hep beraber.. hihoyyyt
ben hiç zorlanmadım canım bu diyette.. 4. günüm şuan.. yarın bitirip pazartesi tekrar başlicem..
pazar serbest günüm.. istediğimi yicem ama çok bişey istemiyim yine de kaydirigubbakcemile3 sadece güzel bir pazar kahvaltısı özlemiyle yaşıyorum boshayallersmile