Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hakkındır tatlım, güzel bir kahvaltı yap.. 3-4 dilim kepekli ekmek ye , bir de yağı az tutmaya bak, gerisi çok zorlamaz seni..

tamam cnm ben de yapacağım bu diyeti , azıcık sabır yani dimi..nolcak ki..

evet 5 gün sabrediyorsun iki gün dikkat edersen herşeyi yiyebiliyorsun.. haftada en az 3 kilo veriyorsun (kilosu düşük olanlar da 1,5 2 versin o da çok iyi)

inşallah durmaz birden kilo vermemiz :çok üzgünüm:

yazmadım bijom... dükkandan bağımı kopramadığım bir abla vardı onun arkadaşları önceden yaptığım bir takımı görüp istemişler şu an 4 ayrı kişiye çalışıyorum bohça havlu ve çamaşır torbası var bu takımlarda... ama aynı renk kumaşka binlerce parça çalışmış gibiyim akannehir hiç bana göre bişey değil ben doğaçlama yapmalıyımkaydirigubbakcemile3 neyse son havluyu işliyorum şu an elimde..
valla işini gücünü ayarla kallisim cinsiyet öğrenince benle işin var kaydirigubbakcemile3

valla işini gücünü ayarla kallisim cinsiyet öğrenince benle işin var kaydirigubbakcemile3

hayatım sen onu düşünme böyle söylendiğimede bakma... eskiden yapmışım bir iş onun üstüne neler geliştirmişim hala eski ve geri kalmışı yapmak zor geliyor aslında yoksa haytta en çok zevk aldığım şeylerden biri el işi...

valla benim bildiğim lapa diyetinde,başka hiçbirşey yenmez ama sen kilo verdiğine göre sorun yok tombilim.
bu arada 2 meyve yediğim için yazıcam demişsin ya,çok güldüm kaydirigubbakcemile3

gerçekten mi? allah allah benim de aklımda kalmış yenebileceği yemesem daha mı çok verirdim acaba? neyse bugün de kalan lapamı yiyip bittiği yerde normal beslenecem bakalım ne olacak
pazartesi başlıyoruz canım patates günüyle candycik ayırıntılı bahsetti kaçırdıysan yine anlatırız pazardan bol bol patates haşlıyoruz ona göre yap hazırlığını

eşime bahsettim bu diyetten pazartesi sadece patates yiycem ve başlıycam haftaya da beş kilo eksik gircem dedim o da hemen sana patates cipsi alıyım madem sırf papates yiyeceksin onu da yiyebilirsin dedi. eşim benim rejimimi sabote etmeye başladı kızlar :1ninca: ona yaklaştığımdan mıdır yoksa hiç zayıf hatunu olsun istememiş ondan mıdır bilmem ama sabote ediyor açıkça alsanaalsanasmile

**** 5.TAKIM 152 .ETAP ****

tombili ( 79.3 / 78.7 / 0.6 / 0.76% )
mersa ( 77.0 / 76.7 / 0.3 / 0.39% )
Ocean ( 79.7 / 80.5 / -0.8 / -1.00% )
chocolategirl ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
zazez ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 382.0 / 380.5 / 1.5 / 0.39% )

eşime bahsettim bu diyetten pazartesi sadece patates yiycem ve başlıycam haftaya da beş kilo eksik gircem dedim o da hemen sana patates cipsi alıyım madem sırf papates yiyeceksin onu da yiyebilirsin dedi. eşim benim rejimimi sabote etmeye başladı kızlar :1ninca: ona yaklaştığımdan mıdır yoksa hiç zayıf hatunu olsun istememiş ondan mıdır bilmem ama sabote ediyor açıkça alsanaalsanasmile

tombilim biz bu tür sabotajları çok gördük duyduk canım hafif bir kıskançlık ve çekememezlik var bunun içindesempatiksalakcinni

ay yoruldum yine.. bir taraftanda acıktım kahvaltı yapmadım akannehir ayaküstü atıştırmıştım şimdi kuru domatesli ve kaşarlı tost yaptım ilk kez denedim tavsiye ederim kuru domates tamek minicik bir kavanoz çıkarmış ondan alıyorum soslara kullanıyordum bugün tosta ekledim merak edip sositososito

mersacım aynen senin dediğin gibi çok yemek istiyorum ama benimki açlık değil çok bunalıp sıkıldım o yüzden sürekli yemek istiyorum... eğer kendime ayıracak zamanım olsaydı salata ile doyar başka bir şeyde aramazdım.. sende bu koşturmacanda evden çıkmadan site içinde çalışacaksan kocaman bir salata hazırlayabilirsin kendine ...

bide şey soracaktım size.. pazı yemeği yapan varmı hiç.. ben geçen hafta dolma yaparım diye pazı aldım normalde almam hiç çok tazeydi dayanamadım.. ama dolmaya vaktim olmadı bende soğan kavurup pazıları doğradım az pişirdim sonra bir yumurta ekledim çocuklar şimdi yalvarıyorlar yine yapsana diye çok güzel oldu..

annem çok yapar pazıyı abim de ben de bayılırız dolmasına ama şimdilerde doruk için yemeğini yapıyor bildiğin ıspanak gibi yapıyor ıspanaktan daha yararlı diye duymuş hem de ağızda o ıspanağın bıraktığı tadı bırakmıyor doruk da bayılıyor ıspanaktan daha rahat yiyor senin de ellerine sağlık kallistecim bi de bunu deneyelim bakalım küçük herife

haaa annem bi de senin yaptığın gibi yapar yumurtasını soğuyunca ekler ve peynir koyar içine bi de baharat koyar yufkayla börek yapar parmaklarımızı yeriz valla

dene tombilim tadı çok güzel oldu dorukta sevecektir soğanları kavurunca pazıları atıp kısık ateşte kapağını kapadım beş dakika sonra kapağı alıp saldığı suyu çekene dek pişmesini bekledim sonrada yumurtayı ekledim...

günaydinlarrrrrr..
amma uyumusum bugün.. ya bu havalarda insan kalkmak bile istemiyor. kapali yagmurlu sisli. poffffff
bugün son raporlu günüm.. kendimi pazartesiye alistirmam gerek.
asagi bir bakayim ne var ne yok. kahvaltimi edip gelirim.
hayirli cumalar..a.s.

13.TAKIM 152. ETAP

ad1 ( 55.7 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0,0 % )
Nur_84 (70.5 / 70,0/0,5 /0,71 %)
CheGuevera ( 66.2 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
taylor ( 67.4 /66,3 /1,1 / 1,63 % )
ethos ( 76.2 /76,2 /0,0 /0,0 % )
Ela ( 63.5 / 61,8 / 1,7 /2,68 % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (339,4 / 336,1/3,3/ 0,97%)

kalisteciğim sizin liste tam tamına doğru bizimkinede bakarmısın benim elektriklerim kesiliyor ara ara sen mesja at ben listeye ekleyim

kızlar size bişey danışıcam biz bugünlerde eve uğramayı düşünüyoruz da yazlık kıyafetlerimizi almak için hem bana hiçbişey olmuyor dolaptaki küçüklerden çıkarcam bikaç parça olurlarsa neyse işte evde bi korsem vardı onu da alıyım diyorum şimdi büyük mü gelir bilmem ama bi deniycem diyorum ki -öyle yapanları duydum çünkü daha doğrusu okudum ama nerdeydi bulamadım tekrar-korseyi giymeden inceltici yağlar sürsem kalliste sen ne demiştin yosun yağı ve lahana yağımıydı onlar? üstüne de korseyi giysem sabahtan akşama kadar faydası olur mu hangi yağları sürmeliyim bi de bileniniz var mı?

kızlar size bişey danışıcam biz bugünlerde eve uğramayı düşünüyoruz da yazlık kıyafetlerimizi almak için hem bana hiçbişey olmuyor dolaptaki küçüklerden çıkarcam bikaç parça olurlarsa neyse işte evde bi korsem vardı onu da alıyım diyorum şimdi büyük mü gelir bilmem ama bi deniycem diyorum ki -öyle yapanları duydum çünkü daha doğrusu okudum ama nerdeydi bulamadım tekrar-korseyi giymeden inceltici yağlar sürsem kalliste sen ne demiştin yosun yağı ve lahana yağımıydı onlar? üstüne de korseyi giysem sabahtan akşama kadar faydası olur mu hangi yağları sürmeliyim bi de bileniniz var mı?

canım benim bak buradaki cilt bakım bölümüne göz atarım arada sırada benim kızlarda meraklı çünkü otlu çöplü şeylere bende... cildini sıkılaştırmak için süreceksen yosun yağı lahana yağından çok fayda gördüm ben ama lahanayı tercih et ilk başta derim.. eğer çatlaklarındanda dertliysen :)) hodan yağı ve kırmızı kantaron yağını sür derim deneyip bunlardan fayda görenler olmuş ben hala deniyeceğim çatlağa çutlağa kaydirigubbakcemile3aldım ikisinide denersem yazarım ama önce toparlanmak gerek demikaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar ben söylemedim kesinleşmedi diye halada kesin değil ama pazartesi yada salı eşim kırklareline gidecek görevli bende ablama gideyim dedim bir günlüğüne :kedi: tamam ben seni bırakayım ben akşamına döneceğim sonra iki üç gün geçer izine çıkacağım sen kal ben izne çıkınca gelirim bir kaç günde beraber kalır biraz yardım ederiz dediaklinialirimsmile bu önümüzde ki hafta arası benden hayır yok çok üzgünüm ama hafta sonuna dek döneriz cayır cayır gelirim biliyorsunuz delikafadulden ayrıca düşündüm ablama gitsemde şu diyeti bozmayacağım yani beraber yapacağımız diyeti, orda zaten ablamı mutfağa sokmuyorum bir aşçı abi var onunla beraber yapıyoruz yemekleri kendimede uydururum her gün ne varsa söz yani...

uykum geldi çok mirmirmirmir

senin uykun gelmiş :gitme:ben bunaldım neyse ki bitti işim sadece ütüleri kaldı yarın istediler bu gün yapmadım bıraktım :1no2: şimdi mutfağa giricem çocuklara börek yapıcam kaç gündür uyduruk yemek yapmaktan bir halde kaldım allahtan şikayet eden yokkaydirigubbakcemile3

eşim diyor ki ne iş yapıyorsun öyle kalkmadan hiç bir şeye bakmıyorsun filan kimin bu işler diyorsengözlerimebaksanab eski müşterilerimin bazılarını tanır, bende dedim şudur budur diye sonra dedim yarın bitecek paramı alınca istanbul dönüşü yalovadan geliriz eve hihoyyyt sen delisin diyo:utangac: doğru diyo millet üstüne başına almak için delirir bede 3 çiçek daha alayım diye kaydirigubbakcemile3

demek bitirdin kallisim cok sükür gözün aydin canim benim bayagi bunalttilar seni..
ay biten isler beni cok mutlu eder.
bende haftaya öglenci calisiyorum kismetse. isyerine telefon edip bildirdim gelecegimi.
aslinda doktora gitsem raporumu devam ettirebilirim. ama yok gidip calisayim pasa pasa..

demek bitirdin kallisim cok sükür gözün aydin canim benim bayagi bunalttilar seni..
ay biten isler beni cok mutlu eder.
bende haftaya öglenci calisiyorum kismetse. isyerine telefon edip bildirdim gelecegimi.
aslinda doktora gitsem raporumu devam ettirebilirim. ama yok gidip calisayim pasa pasa..

sağol ablacım bitti şükür birazda benim suçumdu başlamak istemedim bir gün daha bir gün daha derken biriktirdim sonra bunaldım neyseki attım başımdan... yarın ütüleyip foto çekeyim yola çıkartmadan bakalım neler çıkmış ortaya :))

ablacım alıştırdınmı kendini pazartesiye kaydirigubbakcemile3 bir önceki mesajında öyle yazmıştın yaaklinialirimsmile yaa dediğin gibi uzatabilirsin ablacım ama bayağı oldu kaç gün oldu sen evde vakit geçirelisempatiksalakcinni bence daha sonraya sakla hakkını belki bunalırsın filan yaz aylarında kullanırsın kaanıda alırsın salıncakta raporlanırsınız:roflol:

Back
X