Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chokooo seni görüyorum asagida ŞenizŞeniz demek kirmizi renk ha..hayir hayir cok atesli olur

tombili kilonu gördüm süpppersin arkadasim resmen neselendim
kalliste ve reyhan ablacim öpüyoruum sizlerideŞenizŞeniz

günaydinnnnnn
allahim nihayet günesi görüyorum.. icim acildi güzellesti hava. insallah ben disari cikana kadar bozulmaz
candy insallah dedigin olur güzelim.. ama basaracaksin ben eminim. bütün is kafada basliyor. bitirmekte yine kafaya düsüyor..
pia gelmis.. hosgeldin piacigim bende seni öpüyorum canim.. sen neler yapiyorsun anlatsaydin keske biraz

cikolatam kocaman bir kilo vermissin tebrikler canimmmmm.. zaten bir tek sen ve tombis verdiniz galiba bu hafta cok güzel bir eslesme oldunuz

chokooo seni görüyorum asagida ŞenizŞeniz demek kirmizi renk ha..hayir hayir cok atesli olur

piam hoşgeldin a.s.

cikolatam kocaman bir kilo vermissin tebrikler canimmmmm.. zaten bir tek sen ve tombis verdiniz galiba bu hafta cok güzel bir eslesme oldunuz

reyhan ablammmmohaoldumsmileohaoldumsmile yaaaa sinirliyim hemde çokmafoldumben yaptığım işleri ayça dışarı çıkıyordu diye aceleyle topladım verdim ona gitti ayça sokak başına gelincede aklıma foto çekmediğim geldi off yaaaa mafoldumben bir sürü iş bir arada ütülenincede çok güzel olmuştu ya neyse sağlık olsun napalım bijomun bebişine yaptıklarımızı çekeriz :roflol:

selamsız sabahsız daldım yine ben... kahve içiyorum ben şu anda ancak açıldım birazdan işime başlıyacağım evi boşladık kaç gündür evimi toplayıp sonra ablamın resimlere girişicem hadi bana kolay gelsin :))

canım benim bak buradaki cilt bakım bölümüne göz atarım arada sırada benim kızlarda meraklı çünkü otlu çöplü şeylere bende... cildini sıkılaştırmak için süreceksen yosun yağı lahana yağından çok fayda gördüm ben ama lahanayı tercih et ilk başta derim.. eğer çatlaklarındanda dertliysen :)) hodan yağı ve kırmızı kantaron yağını sür derim deneyip bunlardan fayda görenler olmuş ben hala deniyeceğim çatlağa çutlağa kaydirigubbakcemile3aldım ikisinide denersem yazarım ama önce toparlanmak gerek demikaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar ben söylemedim kesinleşmedi diye halada kesin değil ama pazartesi yada salı eşim kırklareline gidecek görevli bende ablama gideyim dedim bir günlüğüne :kedi: tamam ben seni bırakayım ben akşamına döneceğim sonra iki üç gün geçer izine çıkacağım sen kal ben izne çıkınca gelirim bir kaç günde beraber kalır biraz yardım ederiz dediaklinialirimsmile bu önümüzde ki hafta arası benden hayır yok çok üzgünüm ama hafta sonuna dek döneriz cayır cayır gelirim biliyorsunuz delikafadulden ayrıca düşündüm ablama gitsemde şu diyeti bozmayacağım yani beraber yapacağımız diyeti, orda zaten ablamı mutfağa sokmuyorum bir aşçı abi var onunla beraber yapıyoruz yemekleri kendimede uydururum her gün ne varsa söz yani...

ay saolasın kallisim çatlak olmaz mı dorukumun ilk resim çalışmaları benim göbeğimde oluştu kaydirigubbakcemile3 şimdi benim sorum mesela lahanayı sürdüm üstüne de sürdüm kantaron yağını üstüne de giydim korsemi olur mu?

bak bozmak yok diyeti ben çok heyecanlıyım zor edecem pazartesiyi valla hep beraber yapacaz ya o yüzdden de heyecan ve motive var satma sakın bizi öyle bahane istemiyorum demiştin kendin karışmam bak kaydirigubbakcemile

haklısın ve bence böyle yapmalısın... en çok kilo vermemiz gereken haftalar bunlar,serenleri takımdan atmak lazım,bu kadar net konuşuyorum. belli bir kg belirlemeyelim,gerek yok.elinden geleni yapan yazılarından belli oluyor zaten, bir kere çok az insan hala yediklerini yazıyor.herkes yazsın.yediklerini ve yaptıklarını ısrarla herkesten bekleyelim.ben de eve net bağlatır bağlatmaz başlayacağm yazmaya yeniden
.
bu arada reyhan abla ve senin kilonu niye göremiyoruz biz? takıma girmenizi istiyorum!

nerde öyle koca var mı? hatunu şişman olsun isteyen? varsa hemen alabilirim,hazır boşanıyorken :))

inanmıyorum takım içi birincisi mi oldum ben şimdi ??
aşkolsun size..tebrik eden yok beni Çok üzgünüm çoook

ben de var valla çok şişman bi yengesi var hep ona dermiş ki senin gibi olsun hanımım yumuşak yumuşak sarılıyım şimdi kilo verdikçe aklı çıkıyor

tebrik ederim bitanem :enbuyukkk: :hooray: :teytey: :nazar: başarılarının devamını dilerim inşallah eve taşınınca daha da sıkı asılacaksın yaza fıstıklar gibi girecez

ben de sabah kilo bildirimini yaptıktan sonra evden çıktım,annemlere gittim. benim yeni evi temizledik bugün,zaten çok pis değilmiş,zorlanmadık.
daha orta halli bir evim var artık,birazcık üzülüyorum tabi... nerden nereye hesabı..hayır kocamla beraberken yaşasam bu düşüşü umrumda olmaz, fakat yalnız kalmak ve daha az özelliği olan bir eve geçmek üzücü. ama çok takılmıyorum,huzur olsun içinde.yalnızlığı göze aldım huzur için ben...
sonra annemleri eve bıraktım ve spora gittim. bir saat spor yaptım,çok komik ama spora başladığımdan beri sdc 3,5 kg verdim. halbuki tam 2 ay oldu başlayalı.en az 6 kg vermem gerekirdi.. çok dikkat etmedim yememe,bu bir gerçek. arada kaçırdığım günler oldu.artık minimuma indireceğim ki yaz sonu bu iş bitsin...

huzurdan daha önemlisi yok ben şimdi işime yakın 1 oda 1 salon ev bile bakıyorum buralar çok pahalı bi semt de o yüzden içi falan sadece temiz olsun bana yeter diyorum sadece huzurum mutluluğum olsun yani o ev nasıl güzel gözükür sana biraz da zevkine göre ufak şeylerle süslersin nasıl güzelleşir

yok kallisim o kadar da kötü değil,ama şuan bulunduğum evle kıyaslanamaz bile...benden önce çıkan kiracı evi lilaya boyamış. belki lila rengi seven vardır ,kusuruma bakmasın ama ben bu renkten nefret ederim. boyatmak istedim ama çok para istediler.yani en azından şuanda öyle bir harcama yapamam.eşimden hiçbirşey istemedim,sadece kendi kazanıp aldığım arabanın (onun üstüneydi) kendi adıma verilmesini ve imam nikahında söz verilen mihir bedelini (4 milyar bile değil) istedim.ama bu paranın 4 e 1 ini verebildi sadece,ben de onunla ev tuttum. boyası yeni yapılmış,temiz ama ,bu renkten nefret ediyorum...günlük kazanan biri olduğum için elimde yeterli para yok ama istediğim değişiklikleri yapabilirsem biraz güzelleştirebilirim. bazen de diyorum kendime ,geçindin de evi güzelleştirmen kaldı :)

aaa ne demek geçindin de evi güzelleştirmek kaldı boyayı başka bahara ertelersin ama yapabileceğin ufak değişiklikler olabilir kallisimin evine baksana bayıldım ben öyle ufak şeylerden bahsediyorum ben mis gibi mesleğin yeteneğin var herkesde olmayan hiç umutsuzluğa kapılma derim ben

canım çok özleedim ben seni sohbetlerini sen nasılsın nasıl gidiyor koruyorsun dimi kilonu kuzuların nasıl yaa bu hafta süper olacaz en az 2-3 gidecek kilolardan

valla ben de selamsız daldım kallisim merhabalar hepinize
sabah güzelce kahvaltımı yaptım bir şişe suyumu içtim bir şişe de yanıma aldım çıktım sokağa 1 saat 15 dakika yürüdüm geldim hava çok güzel pazar vardı yine yeşillik aldım salata yapıcam öğleye içine de peynir koyacam hımmm mis gibi nane de aldım bayılıyorum nane ve peynir ikilisine ve haftayı çok merak ediyorum sen de hiç üzülme kallisim bu beş gün olayı iyi gelecek süper toparlanacaz ben çok inanıyorum ve valla sanki çocuk gibi sevinçliyim sanki ziyafet bekliyor bizi pazartesi öyle düşünüyorum süper olacak süper kimse telaşlanmasın haftaya gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracaz bütün takım

dün yediklerim
sabah: pirinç lapası yğurtlu
ara:yoktu galiba
öğle: pirinç lapası yğurtlu
ara: 2 elma 1 kutu süt
akşam: yarım kepçe çorba 2 kaşık makarna kıymalı ve karnıbahar brokoli salatası yoğurtlu
su 3-4 litre
yürüyüş yok

olsun kallisim be üzülme .elinden ne cevherler ciktigini biliyoruz bizimki merak iste. merakli tazeleriz ya.sempatiksalakcinni
evet bijonun cicilerini görürüz :))

yok kııızz kırmızıya boyar mıyım hiç,çok iddialı.aslında boyardım ama ben aydınlık renkler seviyorum duvarda... belki yatak odamı boyarım :jeyyar:

teşekkürler ablacığım,nasıl gitti anlamadım.çok özel birşey yapmadım ama spor işte...

ben de var valla çok şişman bi yengesi var hep ona dermiş ki senin gibi olsun hanımım yumuşak yumuşak sarılıyım şimdi kilo verdikçe aklı çıkıyor

tebrik ederim bitanem :enbuyukkk: :hooray: :teytey: :nazar: başarılarının devamını dilerim inşallah eve taşınınca daha da sıkı asılacaksın yaza fıstıklar gibi girecez

ayyy ben de böyle düşünen bir koca istiyorummmmmmmmm bilmiyorumkismile

evet cnm eve taşınınca daha iyi olacak ,süper olacağız süperrr!!

huzurdan daha önemlisi yok ben şimdi işime yakın 1 oda 1 salon ev bile bakıyorum buralar çok pahalı bi semt de o yüzden içi falan sadece temiz olsun bana yeter diyorum sadece huzurum mutluluğum olsun yani o ev nasıl güzel gözükür sana biraz da zevkine göre ufak şeylerle süslersin nasıl güzelleşir

aaa ne demek geçindin de evi güzelleştirmek kaldı boyayı başka bahara ertelersin ama yapabileceğin ufak değişiklikler olabilir kallisimin evine baksana bayıldım ben öyle ufak şeylerden bahsediyorum ben mis gibi mesleğin yeteneğin var herkesde olmayan hiç umutsuzluğa kapılma derim ben

tabi ki tombişim huzurdan ve sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok. herkes ister çok güzel evlerde otursun yediği önünde yemediği arkasında olsun...kim istemez ki? ama hayat herkese vermez bunları. Bugünümüze şükürler olsun...
ben de artık elimdeki imkanlarla elimden geleni yapacağım,şimdi tek düşüncem yarın şu eşyayı eve atayım da,gerisi yavaş yavaş olur.evde bir tek ben yok muyum sanki...hemen aceleden toparlanmam gerekmiyor..

valla ben de selamsız daldım kallisim merhabalar hepinize
sabah güzelce kahvaltımı yaptım bir şişe suyumu içtim bir şişe de yanıma aldım çıktım sokağa 1 saat 15 dakika yürüdüm geldim hava çok güzel pazar vardı yine yeşillik aldım salata yapıcam öğleye içine de peynir koyacam hımmm mis gibi nane de aldım bayılıyorum nane ve peynir ikilisine ve haftayı çok merak ediyorum sen de hiç üzülme kallisim bu beş gün olayı iyi gelecek süper toparlanacaz ben çok inanıyorum ve valla sanki çocuk gibi sevinçliyim sanki ziyafet bekliyor bizi pazartesi öyle düşünüyorum süper olacak süper kimse telaşlanmasın haftaya gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracaz bütün takım

dün yediklerim
sabah: pirinç lapası yğurtlu
ara:yoktu galiba
öğle: pirinç lapası yğurtlu
ara: 2 elma 1 kutu süt
akşam: yarım kepçe çorba 2 kaşık makarna kıymalı ve karnıbahar brokoli salatası yoğurtlu
su 3-4 litre
yürüyüş yok

ohh ne güzel yürümüşsün süpersin. yediklerin de iyi görünüyor. dediğim gibi lapa olduğu için yorum yapamıyorum canım ama 2 elma...! süpper...

arkadaşlar ben bugünden itibaren nete girsem bile fazla yazışamayacağım,evime net bağlatmadan yoğunlukla burda olamam. bu haftadan sonra daha çok aranızda olacağım inşallah... ben yine günde bir kere girerim mutlaka..5 gıda diyetini de bu yoğunlukta daha iyi yapabileceğimi düşündüğümden ,pzts yazamasam da ben de başlıyorum yani biliniz... hepinizi öpüyorum,bana dua edin ..

bugün yediklerimi de yazıyım yarın pazar uğrayamıycam pazartesi de unutuyorum
sabah: 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates biber menemen gibi ama sıfır yağ 2-3 çatal zaten
ara: yürüdüm geldim 1 saat 15 dakika ve işe gelince de 1 elma yedim nasıl koktu burnuma yürürken millet brunch yapıyordu poaçalar simitler neler neler ama almadım
öğle: pazardan yeşillik almıştım içine peynir kattım koca kase bir de bunu çavdar sandviç ekmeğinin arasına koydum
ara: 2 gofret daha fazla dayanamadım valla
akşam(plan): çorba içmiycem hem gofret hem sandviç ekmeği karbonhidrat fazla olur diye düşünüyorum salata yerim ekmeksiz olarak sebze yemeği yerim ama bozmuycam söz veriyorum

Back
X