Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrr.
yine cok güzel bir günes var cok sükür. soganlarim ciksin artik ciksinnnnnn
dün diplerini kurcaladim diktigim yerleri falan yok ya hicbirsey yok. sanki ben diktim biri aldi götürdü.
neyse sabirrrrrrr..
yarin is var heyecan doruktaohaoldumsmile

günaydınlar...

reyhan ablam çıkar yaa soğanların azıcık sabret soğuktu hava bir kaç güne deli gibi çıkarlar ayrıca kurcalama filizlerin uçlarını kırarsan çıksalarda açmazlar..

bu gün çikolatımın zor günü aklım hep onda bu yüzden, inşallah çok fazla üzülmeden bugünü atlatır ..

bu gün bir uyumuşuz tüm aile 10.30da uyandık çok uzun zamandır böyle uyumamıştık havada dünden beri yağmurlu onunda etkisi oldu sanırım.. ancak kahvaltıdan kalktık şimdi ayçayla resim yapıcaz o başladı bile bende biraz çamaşıra bulaşığa bakayım bende oturup yapayım kızımla teyzemize eli boş gitmeyelim :)) salı günü gidecekmişisz sanırım... şu havayollarının kapalı olması durumu varya o yüzden gidecekmiş eşim işiin başında olması gereken biri almanyada kalmış gelemiyormuş o kişinin atölyesine gidecek benide ablama bırakacak..

dün yazılanlarada sabah cevap yazayım hepinizi öpüyorum..

valla kurcaladim kurcaladim üc tane iris buldum üzerlerinde cok toprak yokmusta ondan görünüyorlar ay sevindim .tamam kurcalamam artik.. ama hava gercekten cok güzel..
cikolatamda mutlaka üzülecektir ama insallah cabucak toparlanir..
demek sali günü gidiyorsun ablana kallisim ne kadar kalacaksin?

demek sali günü gidiyorsun ablana kallisim ne kadar kalacaksin?

ablacım salı kısmetse bakalım eşim son anda süpriz yapıp ben yoldayım gidiyorum sen kal demezse kaydirigubbakcemile3 çünkü oda tam bilmiyor duruma göre söylyeceklermiş.. ama bugün yarın eli kulağında işte ... salı gitmeyi başarabilirsem aklinialirimsmile eşimde cuma filan izine çıkıp gelir iki günde öyle kalırız pazar akşamı döneriz inşallah..

az önce bihterle konuştum evdeki eşyalarını topluyor dolabını boşaltıyordu teyze sen geleceksin beraber bana oda yaparız diye heyecan yaptım diyor kaydirigubbakcemile3 ben ona demiştim ev ne kadar yakında olsa evden idare edemezsin toparlan oraya yerleş demiştim dinlemiş kızım beniopuyorumnanaktan bakalım neler yapıcaz son günler artık bir aydan az zaman kaldı aksilikler olmazsa...bu kez gittiğimde her gün gelirim yazarım geçen sefer gibi olmaz bihterde olacağına göre onunda bilgisayarı var bende kızımla takılırım daha rahatça girer bakarım buralara..

arkadaşlar ben bugünden itibaren nete girsem bile fazla yazışamayacağım,evime net bağlatmadan yoğunlukla burda olamam. bu haftadan sonra daha çok aranızda olacağım inşallah... ben yine günde bir kere girerim mutlaka..5 gıda diyetini de bu yoğunlukta daha iyi yapabileceğimi düşündüğümden ,pzts yazamasam da ben de başlıyorum yani biliniz... hepinizi öpüyorum,bana dua edin ..
canım yaa ne yaptın acaba şu anda nasılsın ne durumdasın çok merak ediyorum seni:gitme:

yaaa benimkini kilodan saymıyomusunuz 300 gramda olsa vermişim..çikolatam senide tebrik ederim canım tombiliyide .
saymazmıyız hiç ama ben kaç gün kendimi kaybettim gözüm bir şeyi görmedi valla kusura bakmayın ancak rahatladımzemuszemus

ay saolasın kallisim çatlak olmaz mı dorukumun ilk resim çalışmaları benim göbeğimde oluştu kaydirigubbakcemile3 şimdi benim sorum mesela lahanayı sürdüm üstüne de sürdüm kantaron yağını üstüne de giydim korsemi olur mu?

bak bozmak yok diyeti ben çok heyecanlıyım zor edecem pazartesiyi valla hep beraber yapacaz ya o yüzdden de heyecan ve motive var satma sakın bizi öyle bahane istemiyorum demiştin kendin karışmam bak kaydirigubbakcemile

ya canım ben sana yağ tavsiye ederken ne atladım şimdi okudukça aklım bastı:utangac: korse giyip yağıda sürünce tüm gün kalmayı becerebilecekmisin bunu bir kez dene cildin havasızlıktan tahriş filan olmasın birde gerçi ben yaptım bir şey olmadı ama cildi hassas olanlarda var okudum, az bir miktarla masaj yap sonra giy korseni bari vıcık vıcık olmasın.. birde önce birini dene hangisini istersen lülülülülülü ikisini birden üst üste kullanma eyvahedigeldismile lahanayı korseyle kullanırsan bir müddet sonrada kantarona başlarsın en mantıklısı bu ... kantoron yağı ile duş sonrası masaj yaparsın çok daha faydalı olur ...ay çok biliyomuşum gibi tavsiyelerde bulunuyorumkaydirigubbakcemile3 ama kendime mantıklı gelenleri yazdımopuyorumnanaktan

bu gün çikolatımın zor günü aklım hep onda bu yüzden, inşallah çok fazla üzülmeden bugünü atlatır ..

canım yaa ne yaptın acaba şu anda nasılsın ne durumdasın çok merak ediyorum seni:gitme:

zor gündü gerçekten...

evi boşalttım,her yeri de temizledim. herşeyden az az bıraktım ona..
sabah işe gitmeden önce yanıma geldi,ağladı...sarıldı..beni sevdiğini ama ayrılmamız gerektiğini söyledi.çok kötüydü..unutamam o anı.. mafoldumben
evden çıkarken çok zorlandım...defalarca dönüp arkamı baktım.çok ağladım...şimdi annemin evindeyim,eşyaları taşımayı yeni bitirdik bu saatten sonra düzenlenemzdi...kalkıp evime(eşimin evine) gitme isteğim var,geçer birkaç güne biliyorum.ama şuan çok zor.Allah kimseye yaşatmasın... mafoldumben

allah yardimcin olsun bülbülüm. gelecege ümitle ve iyiniyetle bak yeter. gelecek daha iyi olacak buna inan.Şeniz

sağol reyhan ablam Şeniz

bugün yediklerimi de yazıyım yarın pazar uğrayamıycam pazartesi de unutuyorum
sabah: 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates biber menemen gibi ama sıfır yağ 2-3 çatal zaten
ara: yürüdüm geldim 1 saat 15 dakika ve işe gelince de 1 elma yedim nasıl koktu burnuma yürürken millet brunch yapıyordu poaçalar simitler neler neler ama almadım
öğle: pazardan yeşillik almıştım içine peynir kattım koca kase bir de bunu çavdar sandviç ekmeğinin arasına koydum
ara: 2 gofret daha fazla dayanamadım valla
akşam(plan): çorba içmiycem hem gofret hem sandviç ekmeği karbonhidrat fazla olur diye düşünüyorum salata yerim ekmeksiz olarak sebze yemeği yerim ama bozmuycam söz veriyorum

tatlım bir pazar gününe göre gayet iyi görünüyor. ufak tefek kaçamağın olmuş ama problem yok bence...yürüyüş de iyi olmuş...

yaaa benimkini kilodan saymıyomusunuz 300 gramda olsa vermişim..çikolatam senide tebrik ederim canım tombiliyide .

teşekkür ederim mersam...

sık gelemem dedim ama annemin evi yakın bana oldukça ve net var... ben yine gelebilirim inşallah,yarın eve elktrik su doğalgaz aboneliklerini yaptırmak için dışarda olacağım. bir iki gün yoğun...hepinizi öpüyorum

çikolatım gelmeyeceğini düşündüğüm halde durmadan gelip kontrol ettim şimdide mesajını görünce kendimi çok kötü hissettim aylardır ne kadar söylesek yazsakta sonuç kadar etkilememişti tabiki bizi, şimdi içimden bir parça koptu sanki yazdıklarını okuyunca, allah ikinizinde hakkında hayırlısını versin her ne kadar evlilik normal bir eylemse ayrılmakta o kadar normal tabiki herkes yaşayabilir, allah sana inşallah bu günden sonra çektiğin sıkıntıları unutturacak günler yaşatır...

ah benim güzel kizim ya allah yardimcin olsun.ne kadar kötü oldum... kimbilir sen ne durumdasin.
inan bana 20 dakikadir bakiniyorum söylenecek hersöz etkisiz ve önemsiz kaldi.. yazacak bir sey bulamadim.allah büyük. nasil bu aciyi verdiyse sabrinida verecektir . gelecegin güzel olsun insallah canim benim mafoldumben

bu gün listeye başlayanlar el kaldırsın gelincede bilelim kimler ne yapıyor..

enim şu anda patateslerim pişiyor hafta sonu sapıttım bu yüzden acil toparlamalıyım durumu çok rahatsız oldum çünkü bunu yaptığım için..

reyhan abla sen öğlenciydin bu hafta değil mi, bu gün başlayınca nasıl yapmayı planladın gidene dek yiyecek iş yerinde yemeyecekmisin yoksa yanınamı alacaksın, kaç saat kalacaksın işte..

çikolatım bu gün sokaklarda yol su elektrik derdine gezecekmiş allah gayret kuvvet versin hiç sevmediğim olaylardan biri bu, bu gün aşırı yemesi zaten mümkün olmayacak tahminimce..

tombilim zaten sabırsızlanıyordu..
candycim zaten tecrübeli bu konuda o da başlamıştır bu gün..
mersamda yapacaktı ama yazmamış bir şey bakalım uygulayacakmı gelince söyler..

başka kimse varmı bundan yapan unuttuğum varsada kusura bakmasın..

bu gün listeye başlayanlar el kaldırsın gelincede bilelim kimler ne yapıyor..

enim şu anda patateslerim pişiyor hafta sonu sapıttım bu yüzden acil toparlamalıyım durumu çok rahatsız oldum çünkü bunu yaptığım için..

reyhan abla sen öğlenciydin bu hafta değil mi, bu gün başlayınca nasıl yapmayı planladın gidene dek yiyecek iş yerinde yemeyecekmisin yoksa yanınamı alacaksın, kaç saat kalacaksın işte..

çikolatım bu gün sokaklarda yol su elektrik derdine gezecekmiş allah gayret kuvvet versin hiç sevmediğim olaylardan biri bu, bu gün aşırı yemesi zaten mümkün olmayacak tahminimce..

tombilim zaten sabırsızlanıyordu..
candycim zaten tecrübeli bu konuda o da başlamıştır bu gün..
mersamda yapacaktı ama yazmamış bir şey bakalım uygulayacakmı gelince söyler..

başka kimse varmı bundan yapan unuttuğum varsada kusura bakmasın..

ben başladım canım..

geceden haşladım patateslerimi sabah ezdim sardım folyolara iki tabak oldu sitlaç kapları varya aliminyum onlara koydum işte o ka.. birini öğlen yerim birini de aralarda.. akşama gidince de patates haşlarım yine geçen fırında yapmıştım hiç hoşuma gitmemişti.. bunu baharatlamadım yani nane sadece.. öyle yicem.. sabah kahvaltı niyetine aldım bir iki çatal

yalnız benim de şöyle bir sorunum var tartım bozulmuş sanırım 87 den yukarısını göstermiyo kaydirigubbakcemile3 nasıl güzel bir bozulmadır böyle :roflol: akşam bi daha denicem olmazsa cumaya kadar halletmeye çalışıcam bi şekilde.. cumartesi sabahı 105,1 dim yine :kedi:

cuma günü 101 olmam lazım en kötü.. sonra tutmayım beni :dance:

ben başladım canım..

geceden haşladım patateslerimi sabah ezdim sardım folyolara iki tabak oldu sitlaç kapları varya aliminyum onlara koydum işte o ka.. birini öğlen yerim birini de aralarda.. akşama gidince de patates haşlarım yine geçen fırında yapmıştım hiç hoşuma gitmemişti.. bunu baharatlamadım yani nane sadece.. öyle yicem.. sabah kahvaltı niyetine aldım bir iki çatal
canduycim tartı aletine çözüm bulamazsan ne kadar verdiğini nasıl anlayacaksın eğer yeni tartı almak zorunda kalırsan arada çok fark gözükebilir moralini bozma sakın..

ben de sabah iki minik boy yedim arkasından bir şişe soda içtim tuz filan koymadım tuzu sevmem zaten yerim tuzsuz yani farketmez..

günaydın herkese,
çikolatama çok üzülüyorum
mafoldumben
bijom sorma bende çok üzülüyorum kimse istemezdi böyle olsun ama normal durumlar bunlar yabancı iki insan, huyu suyu beklentileri uymayabiliyor bazen ortayı buluyoruz ama bazende bulunamayabiliyor her iki tarafında kendinden ödün vermesi gerekiyor ama her kişilik kendi kişiliğinden bir şeyleri feda edemez ki...
allah ikisinede güzel günler göstersin inşallah...

ben takımıma söyledim (5. takım) hep beraber yapıyoruz bugünden itibaren takım kaptanı diğer üyeler hepsi.. :dance: ben çok seviyorum takımımı ya yok böyle bi takım gerçekten yok yani olumunekankayizsmile

:enbuyukkk:

Ay ciddi ciddi yalaka moduna girmişsin sen:roflol::roflol: bu e tıss bizi sevdiğini her bi aleme ilan etmişsin, bis de seni sefiyoruzŞenizŞeniz

Not: dün her bi şeysi yediğinide yazacaktım ama bu gün pek sevimlisin yazmadım bu yüsden :roflol::roflol:

Back
X