- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.541
candy ya korktum ben o ilaçtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cuma sabahi tartilacagim tombisim..ama benden öyle kilo kilo gitmez. onun icin lütfen yaslanmadan ideal kilonuza inin ve bir daha almayin. nacizane tavsiyem..kaydirigubbakcemile2
candycim iyi fikir ton balığı bak aklıma gelmemişti o benim ton balığı olursa somona da gerek yok kim uğraşacak limonlar yerim bayılırım hem de ama biz de light olandan var onun yağı var mıdır yok mudur bilmem hani yağsız poşet olanlar satılıyor ondan mı almak daha iyi olur acaba şimdi baktım kutunun üstüne 0,4 gram yağ varmış ayçiçek yağlı tonbalığında da 10,8 gram yağ varmış yağsız sayılır yani bu da sorun olmaz herhalde yarım gram bile değil somonun kendi yağı ondan fazladır zaten
reyhan ablacım haşlama göğüs severim ben ya limonlar yerim yakınımızda çok var satan yerler hatta burası kilo ile bolu mangal cenneti öğle oldu mu kokusundan durulmaz şimdi de geliyor burnuma hatta söylesem pilavıyla gelir mutlaka o bana bakar ben ona boşver ben girmeyim o işe hiç riske etmeyim kendimi
ben de kararımı verdim canım tavuk ve ton balığı olacak yarın
eee nasıl geçiyor bugün hanımlar? ben ilk öğünümü öğleye doğru yedim koca bir kase salata herşeyden vardı içinde ondan sonra da bir salatalık yedim şimdi de domates doğrayıp üstüne limon sıkıyım diyorum ve baharat aahhh rejim olmasa üstüne zeytinyağı süper olurdu valla
böylesi diyet daha güzelmiş bi daha hep beraber yapalım valla daha kolay oluyor bence
çikolatım mersacım neler yaptınız nasıl gidiyor patates gününüz anneninki nasıl gitti çikolat
inşallah patatesleride yiyince iyce artmaz tuvalet sorunu .kızlar sizin ne durumda patatesin etkisi ne oldu.ben çıkıyorum aşağıda bekliyorlar yazlık sandalye masa alındı onlar gelmiş bir bakim bide hesapları aliyim akşama evde olurum.
çok yorgun bir şekilde eve geldim ancak bu saat oldu ayçayla çıkmakta ölüm gez gez bitirmiyor birde kuru kendisi bir deri bir kemik uça uça yürüyor :)) ayaklarım ağrıdı çok fena..
kendime spor yakkabı aldım nihayet eşimle gitmemiştik dün akşam bu gün aldım çok içime sindi ablamdan dönüşte her gün yürüyeceğim inşallah çok heves ettim..
birde şey yaaa bu diyetten mi yoksa hava burada çok kötü aşırı sıcak ve yağmurlu ama insanın nefesi darlanıyor o derece bunaltıcı işte böyle havadanmıdır benim dünden beri başım ağrıyor tek gözümle beraber...
bu diyeti sevdim ben haftayada yapmayı düşünüyorum hemde daha planlı olurum diyorum memnun kalan olursa beraber yaparız...
Yağ yakıcı Zayıflama Çayı için aşağıda listelenen malzemeleri karıştırarak hazırlayacağınız çay ile zayıflamanıza yardımcı olacaktr..
Yağ yakıcı çay için gerekli malzemeler nelerdir?
4 çay kaşığı Yeşil çay
4 çay kaşığı Mate yaprağı
2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
2 çay kaşığı Kekik
Yağ yakıcı çay nasıl hazırlanır?
Malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlenmesini bekletin (kaynatmayın).
Yağ yakıcı çaydan günde kaç bardak içmeliyim?
Günde 3-4 bardak tüketilebilir.
Yağ yakıcı çay hazırlanırken içine mısır püskülü,kiraz sapı ve rezene ilave edilirse çaya ödem sökücü özellik katılmış olur.
Önemli Not: Yağ yakıcı çaya şeker ve bal kesinlikle ilave edilmemelidir.