Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla candycim yemin etmeye etde ya bozarsan sonrasında seni hiç bir şey engelleyemez biliyorsun ki.. yapabilsen yeminsizde yaparsın bununda farkındasındır değil mi...ama için rahat edecekse öyle yap ...

akşam her şey bir yana ama kekler çok berbat olmuş bizim kek börek yemeye hakkımız yok candycim bunuda düşün geçirdiğimiz onca zamanı düşün.. bak evlenmeyide ne çok istiyorsun bu senin hedefin böyle güzel bir olay için sevdiği insan için denemelisin artık kaçamaklara son vermelisin...

günaydın tıslarrr.diyet evinden sevgiler .evde herkes diyette bende bu yüzden çok mutluyum benim kociş 4 günde 4 kilo verdi.bu günde yoğurt günü bende sabahları onun gibi yiyorum ama günün devamında biraz bozup normal diyetimi yapıyorum akşamlarıda yemek yemeiyorum.

günaydınlar....

bu gün ne günü yapacağıma karar veremiyorum iyimi :)) sebzemi yapsam yoğut vs gibi bişeymi yapsam bilemedim et günü yapamadım ayın son günü et günümü olurkaydirigubbakcemile3

kalisim yoğurt yap bence .ben yoğurt gününde içinede salatalık doğradım birazda sarımsak tozu ve kuru nane hem doyuruyor hemde lezzetli oluyor.

bijom bak yaz aylarında rahat gezersin diye yazıyorum sitenin sağında solunda çıkan reklamlarda hamile terliği diye bişi gördüm bir arattır istersen...

ben hiç görmedim o reklamları kallisim dikkat edeyim bakayım. teşekkür ederim önerin için çok iyi olur belim açısından..

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

mersacım eşin ne hoş vermiş öyle kilo ya şu erkeklere sinir oluyorum bu yüzden...

yoğurt yapayım bari dediğin gibi hala yemedim bi şey karar verememiştim bide yemek zor geliyor ağız tadıyla yenmiyor ya :))

bijom bak bakalım ne bulucan googla aratsan çıkar aslında belki faydalı bişeydir...

beimde aleyna ben burda yokken geçen hafta düşüp dizini yaralamış neyse kremler vs azaltmışlar kabuk tutmuş filan yarası ama bayağı genişti dün geldi okuldan nasıl ağlıyor biri çarpmış tekrar düşmüş aynı dizi eski yarası çok fena parçalamış aynı zamanda kolu filanda çizik içinde derin derin.. dünden beri içim fena oldu onunla uğraşıyorum bu gün okula yollamıyım dedim...

bu gün yeşil incir reçeli yapıyorum kaç yıldır yapmıyordum inşallah unutmamışımdır ablam için yapıyorum hafta arası gittiğimde götüreceğim kocama bir kavanoz :))
canı çekebilecek kimsecikler yok nasılsa yazayım kendi kendime :))

yahu tamam bijox hamile canı çekerde bizim çekmezmi dün okudum delirdim okuduğumdan beri.eğer benim bildiğimle aynıysa muhteşem bir reçel.incirlerin yavrusundan yapılıyor dimi.offffffff.şimdi bi yerime bişey olacak.

selamlar herkese...

merak etmişsinz beni canlar, iyiki varsınız...

bilgisayarımda virüs var,o yüzden girmiş olsam da yazamadan çıkıyorum çünkü donuyor. umarım bu mesajı yollayabilirim.

diyetim bozuldu, bu hafta kilo almış olmaktan korkuyorum. hayır bozmak önemli değil,önemli olan biran önce toparlayabilmek ama yapamıyorum. ne oldu bana bilmiyorum. 4 gündür spora da gidemedim ondan sanırım...off..bugün gideceğim ama,sporla beraber yeme isteğim de azalıyor.benim bu sporu bırakmamam lazım!

canım merak ettik tabiki hepimiz.neyse hiç nişeyin yokmuş .virüs bilgisayarında olsun sende bişey olmasında.
ben bu işi arkadaşlarımda görev edindim arıyorum sakın yeme diyorum.zorla yürüyüşe çıkarıyorum .kızcağız yatıp kalkıp dua ediyorum sana diyor sayende verdim 10 kiloyu diyor.arada çaldırıp kapatıyorum o anlıyor ne için aradığımı kaç kere elimde bişeyler vardı sen arayınca bıraktım diyor.bak istersen senide taciz ederim zırt pırt.

slm kızlar

sonunda çıktım hastaneden

geçmiş olsun canım.destanınıda okudum.neyse evindeymişsin artık allah daha kötüsünü göstermesin.

valla candycim yemin etmeye etde ya bozarsan sonrasında seni hiç bir şey engelleyemez biliyorsun ki.. yapabilsen yeminsizde yaparsın bununda farkındasındır değil mi...ama için rahat edecekse öyle yap ...

akşam her şey bir yana ama kekler çok berbat olmuş bizim kek börek yemeye hakkımız yok candycim bunuda düşün geçirdiğimiz onca zamanı düşün.. bak evlenmeyide ne çok istiyorsun bu senin hedefin böyle güzel bir olay için sevdiği insan için denemelisin artık kaçamaklara son vermelisin...

tamam vereliniortak zaten bi kaçamakta daha yüzünüze bakamayacağım ki.. Valla ben buraya uğramıyorsam anlayın ki kaçamak yaptım :kızgın: ama olmayacak öyle bişey.. yemin edicem galiba ben.. 95 diyim bari bi önce..

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

ben bu hafta kilo verdim ama ben de pisboğaz şişkonun tekiyim :kızgın:

buraya itiraf ettiğime göre artık günlüğüme yazabilirim :delphin:

mersacım eşin ne hoş vermiş öyle kilo ya şu erkeklere sinir oluyorum bu yüzden...

yoğurt yapayım bari dediğin gibi hala yemedim bi şey karar verememiştim bide yemek zor geliyor ağız tadıyla yenmiyor ya :))

bijom bak bakalım ne bulucan googla aratsan çıkar aslında belki faydalı bişeydir...

evet kalisim allahım erkekleri her yönden şanslı yaratmış.ama benim eşim son günlerde ne bulursa yiyordu özellikle çerezler ve itiraf etti sen kızyosun diye eve getirmiyodum ama hergün çarşıda 1 tane tatlı yiyodum dedi.tabi bunları birden kesince birde onların metabolizması daha hızlı hemen verdi kiloları.bir kısmı sudur eminim ama yarısı kilo olsa oda iyidir.

kallisim eğer çok sıkı yapmıyorsan yoğurtun içine bir öğününde tabi diyet kornflex de koyabilirsin.birazda yulaf içi kuru meyvalı olanları ...

beimde aleyna ben burda yokken geçen hafta düşüp dizini yaralamış neyse kremler vs azaltmışlar kabuk tutmuş filan yarası ama bayağı genişti dün geldi okuldan nasıl ağlıyor biri çarpmış tekrar düşmüş aynı dizi eski yarası çok fena parçalamış aynı zamanda kolu filanda çizik içinde derin derin.. dünden beri içim fena oldu onunla uğraşıyorum bu gün okula yollamıyım dedim...

yemin edicem galiba ben..
yemin et
çok işe yarıyor!
ben çok etmiştim.

kallisim incir reçelini laz lar çok yapar o yüzden her daim bulunur annemlerde falan. bu tadı çok almış birisi olarak allahtan canım istemedi yoksa atlardım şurdan trene :roflol:

mersacım hepinize yollarım sen merak etme canım pazardaki amcaya haftaya çarşamba için sipariş vermiştim zaten kim istiyorsa parmak kaldırsın :)) ciddi söylüyorum

tamam vereliniortak zaten bi kaçamakta daha yüzünüze bakamayacağım ki.. Valla ben buraya uğramıyorsam anlayın ki kaçamak yaptım :kızgın: ama olmayacak öyle bişey.. yemin edicem galiba ben.. 95 diyim bari bi önce..

ben bu hafta kilo verdim ama ben de pisboğaz şişkonun tekiyim :kızgın:

buraya itiraf ettiğime göre artık günlüğüme yazabilirim :delphin:

candy inanki aynı durumdayız.bende sık uğramıyorsam bilinki yaptığım kaçamaklardan utandığımdandır.ama bu aralar o yüzden değil işlerim çok olduğu için az geliyorum.

Ben bugün pek yazamicam ama kaçamak olmayacak merak etmeyin öğlen eve gider yumurta yerim acıkırsam.. işim çok fazla bugün haftasonuna dosya yetiştirmem gerekiyor.. yine de gelirim tabi ben dayanamam :utangac:

bijom yeşil incirmi yaparlar ben neden duymadım olgun inciri biliyorumda yaptıklarını bunu bilmiyordum..

bilmiyorum ki kallisim bizim köyde incir ağacı çoktur pat pat düşerler daldan. mor da oluyor yeşil de ama hangisinden reçel yaparlar anname bir sorayım. yalnız müthiş bir tad müthiş bir kokusu oluyor.. küçüklüğümden beri çok severim o reçeli ben. hele ki incirleri löp diye ağıza atmakkk cokacimcoook

Back
X