Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijocuk bir yere kaybolma nolur 10 dakika bilgisayarda tuşlar bozuk kopyalayamıyorumda sen yapıştırıverirsin ben hesaplıyım canım olurmu..

kallistecim cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere bakıyordum diğer topikten arkadaşımı gördüm

merhaba arkadaslar
ben de diyete yeni basladım diyetisyene gittim sadece motivasyon olsun diye yoksa bilmediğim farklı birsey soylemedi.
su an 105 kıloyum 92 kılo ile hamile kaldım 108 ile doğuma girdim 102 ye indim oğlum 6 aylık bu arada da 3 kılo almısım bile.

polikistik over ve insulın direncim var hormonlar sebebiyle kılo vermem zorlasıyor ama bu sefer cok azimliyim temmuzda ise baslayacağım o zamana kadar bayagı bir kılo vermek istiyorum
2. cocuk istediğim için en az 70 e inmem lazım yoksa tansiyon vs yuzunden hem bebek gelişemiyor hem erken doğum olmak zorunda kalıyor

desteklerinizi bekliyorum isteyen cuma yarışması grubuna katılabilirim

teşekkürler.

bunu yazmış.. ne dersin.. grubumuz çok eksildi.. taze kan olur.. yani aslında paylaşımım olan biri değil ama bizim topikten.. izinliydi yeni döndü.. benden eski..

kallistecim bu arkadaşımızı da alalım mı.. kalabalık olalım birazcık böyle çok ıssız kalıyoruz :kedi:

arkadaşlar ben paylaşımın gerçekten iyi olduğu bir gruba katılmak istiyorum lütfen duyun sesimi yaaa :((((

günde 4-5 mesajla kaynaşılmıyo demiş bi önceki mesajda da biri davet etmemiş daha aklinialirimsmile

5.TAKIM 154.ETAP

tombili ( 77.0 / 78.3 / -1.3 / -1.69% )
mersa ( 74.2 / 74.6 / -0.4 / -0.54% )
ocean ( kendi isteği ile ayrıldı )
chocolategirl ( 75.5 / 76.8 / -1.3 / -1.72% )
zazez ( paylaşımda bulunmadığı ve bildirim yapmadığı için diskalifiye )
candy_candy ( 104.9 / 104.4 / 0.5 / 0.48% ) ( eski üye geri döndü )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 331.6 / 334.1 / -2.5 / -0.75% )

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.72 % )
Ad1 (55.7 /56,7 /-1.0 /-1,80%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.32 % )
Melzeyit ( 78.6 /78,2 /0,4 /0,51 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70 /0,0 /0,0 %)
taylor ( 65.2 / 65 / 0,2 /0,31 % )
ethos ( 74 / 74,5/-0,5 /-0..68 % )
Ela ( 61 /62 /-1,0 /-1,64 % )
Celudar ( 88.4 /87,2 /1,2 / 1,36% ) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 623.7 / 624,1/-0,4 /-0,64 % )

ay biri gelsede sevabına eklese şunu:icecream:

kallistecim bu arkadaşımızı da alalım mı.. kalabalık olalım birazcık böyle çok ıssız kalıyoruz :kedi:

günde 4-5 mesajla kaynaşılmıyo demiş bi önceki mesajda da biri davet etmemiş daha aklinialirimsmile

canım o arkadaş daha önce bizim takımımızdaydı paylaşım yapamıyordu kaynaşamadık filan yazmış geçende gördüm üzüldüm boşver istediği başka takıma geçsin..geri dönmek üzere ayır beni demişti ama bir mesaja bile tenezzül edilmiyor malesef..

merak eden herkese çok teşekkür ederim çok mutlu oldum valla kızmayın ama demekki merak ediliyormuşum seviliyor aranıyormuşum dedim ama sizleri telaşlandırdığım için de üzüldüm bi ara açtım interneti ama fırsat olmadı yazamadım kallisim de onu görmüş herhalde zaten 5 dakika da çıktım evet daha önceden hiç sektirmezdim burayı ama işte böyle bir olay oldu neyse ki iyi şu anda yengem çok şükür haftaya devam diyete tabi
zalimicim sana da geçmiş olsun canım inşallah bir an evvel tparlarsın hayatım
bu hafta takım göçmüş valla tabi benim de payım fazla bu konuda haftaya toparlayalım çok korkmuyorum yeni kilolar olduğu için hemen gidecek inşallah haftaya 75 olmam lazım anneler günü de geliyor eşimden elbise istedim imkanı olursa eğer ağzımla istedim valla

tombilicim benden kaçmaz :)) gördüm hemencik ..

canım valla takım kaç hafta göçüktü bir hafta toparlandı hadi yine al aşağı oldu ne olacak böyle bilmem...

bijocuk bir yere kaybolma nolur 10 dakika bilgisayarda tuşlar bozuk kopyalayamıyorumda sen yapıştırıverirsin ben hesaplıyım canım olurmu..

oy kallisim görmeden ütü yapmaya gitmişimmm bilmiyorumkismile

halletmişsin ama sanırım kaydirigubbakcemile5

evet bijom ama renklerinide düzelt nolursun gitmeden editle istersen...

paylaşımdaki mesajı alıntı yapıp bizim listeleri sırasına göre yağıştırıcan...

canım o arkadaş daha önce bizim takımımızdaydı paylaşım yapamıyordu kaynaşamadık filan yazmış geçende gördüm üzüldüm boşver istediği başka takıma geçsin..geri dönmek üzere ayır beni demişti ama bir mesaja bile tenezzül edilmiyor malesef..

hımm anladım.. sizi kastetmiş demek hıh biz ne güzel konuşuyoruz işte :sinifsinif:

candycim leys var onuda çağır istersen ama iki arkadaşada özeldende mesaj yaz bazen yazdıkları yeri bulamayabiliyorlar..

tamam ben onlara ulaşayım..

birazdan büyük bi yemin töreni düzenliyorum :gitme:

candycim paylaşım yapmayan biz değildik biz aslında herkes burada olsun sohbet edelim diyede bağırmıyoruz tek istediğimiz kaliteli paylaşım insan her saat gelemez ama geldiğinde herkese bir şeyler yazarsın kendi yaptıklarını anlatırsın tek bir mesajdada istenilen paylaşımı yaparsın.... neyse artık ne yapalım yüzlerce kişi geçti takımdan yüzde on oranındada beğenilmeyelim :))

Back
X