- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.081
kızımdan fırsat buldukça yazıyorum zaten pc açtığım zaman kulübü hiç kapatmıyorum::)))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrr..
reyhan ablacım vakitsiz yazıyorum tual bezleri yerlerde eşimi bekliyorum tual yapacağızda o wcye çıkınca hemencik bakiiimm dedim.. tamam ablam yapalım o zaman bu akşamda patatesmi haşlıyoruz yada sen neyden istersen söyle bu gün sebze meyve her şeyi depo yaptım eve sıkı yapalım ne yapacaksak diye...
sen şundan başlayalım de ben uyarım ablacım istanbula gidene dek yapayım bari..
motive etmek ne demek heyecanlandim birden kallisimde hazirsa ben zaten hazirim.canım benim sağol ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktanseni motive edebildiysem ne mutlu çok sevindim...olumunekankayizsmilebencede devam et ben inşallah bugünden pateteslerimi haşlıyacağım...kaydirigubbakcemile5:[/B]
merhaba leys hosgeldin.. gel gel coktan kabul ettik..zemuszemus
hayirli ugurlu olur insallah..
yasini kilonu hedefini simdiye kadar nasil bir diyet uyguladigini falan yazarsan tanimis oluruz seni..
canim bak biz bes gün bes kilo diye bir diyete basladik iki haftadir kesin güzel sonuclar veriyor.. ben yarin yine baslamak istiyorumilgilenirsey anlatirim nasil bir diyet oldugunu.. yada bir arkadas o diyetin linkini verir okur bilgilenirsin canim. ben link getirmeyi pek bilmemde.
çikolatım bilgisayarın tuşları bozuk kopyalayamıyorum senin bölümünü yazacaktım ama hepsini getirmek zorunda kaldım...
aradan kendi gurubunu okursun :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/138062-kan-grubu-diyeti.html
canım hoşbuldum yazını görmeden biraz tanıttım ama burayada yazayım ben 28 yaşımdayım evliyim 1 kız çocuk annesiyim,boyum 1.67 bekarken 50lili kilolardaydım,doğum yapalı bir yıl oldu gebeliğim 64 kiloyla başladı toplam 29 serum yedim 20.haftada preeklampsiydi yatak istirahatiydi derken 88lere çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum MAŞALLAH81 indim hedefim hazirana kadar 68 olmak son dedefim ise 59-60 kilo olmak,umarım hepberaber hedeflerimize ulaşırız tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah sağlıkla hedeflediğimiz kilolara ulaşırız bu arada 5 günde 5 kilo diyetine devam ediyorum katılalı bir hafta oldu 3,400gr verdima.s.
kaydirigubbakcemile5
kallisim biz paldir küldür girmiyelim sali basliyalim canim ha? zaten iki gün dinlenme hakkimiz var gecen haftada salidan baslamistik. candy de sali basliyacak..
hem zaten ayarli yiyip iciyoruz abartisiz yoksa kalkip hasliyayimmi yapatatesleri?
yokya vazgectim ben kalkip patates hasliyorum . ayni gecen hafta gibi yapacagim patatesle baslayip süt yogurtla bitirecegim. artik basari görme zamani yeter cok pinekledik bukadar kiloyla ..
kallisim hasliyalim patatesleri seker ben kalktim yok duramam artik opuyorumnanaktan
cikolatam hadi birtanem sende himmmmm? mersacik gevsek yapiyor ama oda yapiyor candy sali basliyor biz yarin hadi bülbülüm anca beraber kanca beraber ne dersin?kaydirigubbakcemile5
ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldımklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.
ay gecenin bu vaktinde seni allahmı gönderdi.yazından bal damlıyor anlat anlat da zayıflayalımalkisalkisalkis
bu gece bizi allah bulusturdu galiba.
canim bak hergün bir cesit yiyecekle besleniyorsun mesela yarin sadece patates haslanacak yada közlenecek baharat ve az tuz ile bütün gün bununla besleneceksin. bu arada bildigin bitki caylari ve icebildigin kadar su icebilirsin
sali günü sebze günü cok az suyla yenecek kadar yumusamis yani haslanmis sebze patates haric sebzeleri ben salata gibi yapiyorum bol limonli az tuzlu bu bir haftada hic yag yok sekerde yok khve iceceksen sütsüz sekersiz..
carsamba günü et günü tavuk balik kirmizi et ne istersen izgara yada haslanmis yiyebilirsin
persembe günümeyve günü muz haric bütün meyvelerden istedigin kadar yiyebilirsin.
cumada süt yogurt ve peynir günü.. ben cok zorlanmadim bu bes günde yarin tekrarina basliyacagim kismetse ve nerdeyse bütün takim.. hadi kolay gelsin ....olumunekankayizsmile
tamam canım ne zaman istersen,birazda bilgilendirirsen sevinirim..:))vereliniortakopuyorumnanaktan![]()
leys maşallah güzel vermişsin hangi yöntemleri denedin peki geçen yıl nasıl verdin..ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldımklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.
teşekkür ederim kallisim, çok makbule geçti
reyhan ablam ben yarın patates ile başlıyorum,bu hafta hiç bozmadan yapmaya çalışacağım. meyve gününe çok güvenemiyorum, belki o gün sebze de yerim çok kazınırsa midem...ama onun dışında harfiyen uyacağım! başlayalım yrn beraber?