Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım haftasonu sen de kilo almamışsın kutlarım canım :hooray:

ben de almadım ilk kez :kedi:

inşallah bi dahaki haftasonu ikimizde iki haneli oluruz :Saruboceq:

eveeeeeeeeeeeettt patates günümüz hayırlı uğurlu olsun bakalım.

kızlar ben bu diyet sonrası 2 kg aldım çok üzgünüm, amma da çabuk geri geldi yahu.
cumaya 3 kg versem süper olacak, olur mu dersiniz...?

yeni gelen arkadaşlar da tekrardan hoşgelmişler.

verirsin canım aldığım 2 kiloyu da rahat verirsin inşallah.. aslında bi süre 3-4 hafta bu diyete riayet etsek sanırım verdiklerimizi sabitleriz..

sen bu arada spor da yapamadın ya ondan da hızlı dönmüş olabilir..

verirsin bu haftasonuna kadar inşallah canım :Saruboceq:

leys maşallah güzel vermişsin hangi yöntemleri denedin peki geçen yıl nasıl verdin..

geçen 2 yılda çok yavaş bir biçimde bende bu yarışmada 34 kilo verdim ama geçen yıl yaz tatili filan derken hooopp büyük kısmını geri aldım şimdi yaşta ilerledi metabolizmada yavaş çalışıyor sporsuzda olmuyor işte aheste aheste vermeye çabalıyoruz tekrardan...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis oyyy yine hepberaber yapıyoruz yaşasın yaşasınnnnhihoyyythihoyyyt

kallisteeeeee.selam ben geldim.anacım hiç beğenmez olurmuyum.yoğun bir insanım sık giremiyorum internete o nedenle ama artık ne yapıp yapıp zaman bulacak ve sizlerin enerjisinden yararlanacağım inşallah.
canım nasıl verdiğimi sormuşsun anlatıyorum
1.(üye olmasamda )her gün kadınlar kulübüne girilip deneyimler takip edilir:asigim:
2.her gün lor peyniri yenilir(bu konuyu sizlerle paylaşmak isterim.diğer yiyeceklere göre farklı bir zayıflatma özelliği varcokacimcoook
3.her gün 5 km yürüyüş yapılır(ramazan ve yarğmurlu havalar da dahil)delikafadulden
4.Callanitic denilen bir aerobik programı var platese benziyor 50 dk.o yapılır.ve sonuç -20 kilohihoyyyt.diğer sonuç bunları küt diye bırakırsın -10 kilo:oklava:

kallisteeeeee.selam ben geldim.anacım hiç beğenmez olurmuyum.yoğun bir insanım sık giremiyorum internete o nedenle ama artık ne yapıp yapıp zaman bulacak ve sizlerin enerjisinden yararlanacağım inşallah.
canım nasıl verdiğimi sormuşsun anlatıyorum
1.(üye olmasamda )her gün kadınlar kulübüne girilip deneyimler takip edilir:asigim:
2.her gün lor peyniri yenilir(bu konuyu sizlerle paylaşmak isterim.diğer yiyeceklere göre farklı bir zayıflatma özelliği varcokacimcoook
3.her gün 5 km yürüyüş yapılır(ramazan ve yarğmurlu havalar da dahil)delikafadulden
4.Callanitic denilen bir aerobik programı var platese benziyor 50 dk.o yapılır.ve sonuç -20 kilohihoyyyt.diğer sonuç bunları küt diye bırakırsın -10 kilo:oklava:

:roflol:

şimdi bunlara geri dönüş mü yapacaksın yoksa başka bişeyler mi planlıyorsun.. yürüyüş dedin de.. ben de eve artık yürüyerek dönmeye karar verdim.. yaklaşık 5 km yolum da.. hihoyyyt

kalliste bu arada şunu unutmuşum.kulüpte var olan bir konudan hareketle elma sirkesi ballı ılık su içiyordum.çok faydasını gördüm şimdi yeniden başladım bunlara.ama arkadaşlar "her güne bir grup"diyetine başlamışlar ben de uyarım size.Allah hepimizi muvaffak etsin

:roflol:

şimdi bunlara geri dönüş mü yapacaksın yoksa başka bişeyler mi planlıyorsun.. yürüyüş dedin de.. ben de eve artık yürüyerek dönmeye karar verdim.. yaklaşık 5 km yolum da.. hihoyyyt

sevgili candy_candy merhaba sizlerle olmak güzel.bunlara geri döneceğim .Ama gruptaki arkadaşlara uyup başilatılan çalışmayı deneyeceğim.olumunekankayizsmile

sevgili candy_candy merhaba sizlerle olmak güzel.bunlara geri döneceğim .Ama gruptaki arkadaşlara uyup başilatılan çalışmayı deneyeceğim.olumunekankayizsmile

leyscim candy desen yeterli canım yazma uzun uzun boşuna..
ben yarın başlıyorum canım beraber başlayalım istersen.. ilk gün patates yiyoruz

kalliste bu arada şunu unutmuşum.kulüpte var olan bir konudan hareketle elma sirkesi ballı ılık su içiyordum.çok faydasını gördüm şimdi yeniden başladım bunlara.ama arkadaşlar "her güne bir grup"diyetine başlamışlar ben de uyarım size.Allah hepimizi muvaffak etsin

yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:

yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

aynen ben de ya.. soğan suyunu yapmadım bi tek rahim duvarını inceltiyormuş diye duydum korktum ben de..

ay kallistecim ya bi senaryo yazıyorum anam bi heyecanlandım bi sevindim bi öteki oldum kıskandım diğeri oldum korumacı bi havaya büründüm.. duygudan duyguya uçtum biraz önce :roflol:

Son düzenleme:

ay kallistecim ya bi senaryo yazıyorum anam bi heyecanlandım bi sevindim bi öteki oldum kıskandım diğeri oldum korumacı bi havaya büründüm.. duygudan duyguya uçtum biraz önce :roflol:

ay ne senaryosu bu yaaaboshayallersmile bak hayalperest balığımdır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3severim yani...

ay ne senaryosu bu yaaa boshayallersmile bak hayalperest balığımdır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3severim yani...

tam deli çağımda başlamıştım.. sonra akıllanıp bıraktım kaydirigubbakcemile3 şimdi de ne zaman canım sıkılsa yazarım bir iki satır bişeyler.. ama hikayeye bişey katamıyorum.. hep tek yönde gidiyor niyeyse.. dağıtamıyorum kafamı diğer kişilere.. aslında meslek edinsen eğlenceli.. bayanssulusmile öyle işte.. çatlatıcam kızı yakında kıskançlıktan kaydirigubbakcemile3 ayol sevmiyo da salak bu kız kaydirigubbakcemile3 kendim yazıp kendim izliyorum gibi bişey.. biraz liseli kız tripleri var.. adam yaşlıcana ama.. öyle işte kaydirigubbakcemile3 sevmiyo ya.. uğraşmak hoşuna gidiyo.. adam peşinde tabi kızın :icecream:

(Bi sonraki ders. Sınıfta sadece Aslı vardır. Birilerinin gelmesi için dua eder. Önder ise Aslı’ya ders vermek için tayfayı toplar ve gider. Ama tüm diğer öğrencilerden önce Umut gelir sınıfa.. Aferin Önder’e..)
Umut: Kimse yok mu?
Aslı: Gelirler şimdi hocam? ınşallah..
Umut: Hımm.. Bekleyelim o zaman biraz bi beş dakika.. Gelmezlerse başlarız.
Aslı: Hıhı.. (Tam beş dakika hiçbirşey konuşmazlar. Başarıldırlar inat konusunda :) )
Umut: Gelmicekler galiba..
Aslı: Galiba..
Umut: “Ders düştü.” demeni bekliyorum.
Aslı: Öğrenci var hocam yine de siz bilirsiniz.
Umut: Aslı sen beni delirtmeye mi çalışıyorsun? (Aslı susar.. Cevap vermez.)Neyse.. Tamam.. Anladım.. Ama ben de az inat değilim haberin olsun.. Hiçbişey olmamış gibi demek.. ıstediğin gibi olsun.. Tamam..
Aslı: (Pis pis sırıtarak aklından şunlar geçer.) Çok sinirlendi.. Bütün erkekler mi aptal yoksa sadece bu mu böyle? Şimdi kalkıp öpsem bu sinirinden eser mi kalır? O da inatmış, peh! Ucunda Önder olmayacaktı ki ne oynardım senle..

Umut: Ne sırıtıyorsun?
Aslı: Derse başlamanızı bekliyorum hocam..
Umut: (Sinirden beyni kaynıyormuş gibi hisseder (burada gerçekten sinirimden beynim kaynıyormuş gibi hissettim valla) ama karar vermiştir artık.. Aslı yokmuş gibi davranacaktır.) Bugün ders yok gidebilirsin sende..
Aslı: Peki, iyi günler hocam.
Umut: Hı hı..

hoşgeldin canım a.s.

şimdi bu cuma kilonu bildireceksin 12 ye kadar yaz buraya.. ama ilk hafta listeye girmeyecek kilon bi dahaki haftaya bildiriminden sonra listeye gireceksin.. yarışma uzun zamandır var..

paylaş ve zayıfla yeter başka kural yok kaydirigubbakcemile3

hergün buradayım ben.. takım kaptanımız kalliste.. takım arkadaşlarımızdan reyhan abla var tombili var chocolategirl var mersamız var.. bi de bijiox umuz var o mezun şey.. :kedi: bebeği olacak da :CüvCüv: bi de ben varım işte opuyorumnanaktan

canım çok teşekkürler ne kaadar keyifli bir yermiş burasıda cuma günü sabahtan kilomu bildiririm inşallah 98 olan hedefime ulaşırım zayıfladıkça moralim yükseliyor darısı herkezin başına canım opuyorumnanaktan

ferihancım haftasonu sen de kilo almamışsın kutlarım canım :hooray:

ben de almadım ilk kez :kedi:

inşallah bi dahaki haftasonu ikimizde iki haneli oluruz :Saruboceq:

teşekkürler canım ama öyle korkarak yedimki yemekleri anlatamam pazar akşamını sadece salatayla geçiştirdim ve yemekteen sonrada birşey yemedim benim en büyük düşmanım akşam tv karşısında çay içerken yanında pastalar kurabiyeler yada çerez vs yemek onları aklıma getirmiyorum bir haftadır onlardan kurtulursam daha rahat edicem kesindi neyseki bu haftayı abur cubursuz atlattık inşallah haftayı dediğin gibi iki hanelilerle kapatır birdahada çıkmayız üç haneli rakamlara opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

arkadaşım ben bu kulübün hakkını ödeyemem.Neler neler öğrendim üye olmadığım halde.Şimdi bilgilerimizi paylaşıp en önemlisi istikrarda motive sağlamalıyız.Aslında ne bildiğimizle değil ne yaptığımızla zayıflıyoruz.Hep destek tam destekvereliniortak

leyscim candy desen yeterli canım yazma uzun uzun boşuna..
ben yarın başlıyorum canım beraber başlayalım istersen.. ilk gün patates yiyoruz

candykaydirigubbakcemile3candykaydirigubbakcemile3cuma yarışmasına beni de al,beni de al.beraber patates yiyelimopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de cuma yarışmasına katılmak istiyorum.Bunun için ne yapmalıyım

leys dünde yazdım bugünde yazdım sadece buraya geldiğinizde geçmiş bir iki sayfalık mesajlara göz atmanızda gerekiyor .... zaten cuma yarışması burası .. ama sen başka bir şeyimi kasdediyorsun ki candynin yaptığı daha doğrusu hepimizin yaptığı diyetemi katılmak istiyorsun...

Back
X