Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah daha fazlasını görürsün 79 da neymiş hem 7 kilocuğu veren daha fazlasını ohhoooo oynaya oynaya verir bence sende o azim var kaydirigubbakcemile5
sağol canım inşallah bu hafta için geçerli inşallah 60ları da görürüz beraberolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:nazar:

bugün bişey olmuş bana birine mi kızdım nedir.. entrika damarlarım kabarmış.. bak çok sevdim bunu şimdi yazdım. hepsi pc de olsa fikirlerinizi almak isterdim ama işte sadece bi kaç bişey.. gerisi el yazısı akannehir

sanki başkası yazmış gibi helecanlanıyorum okurken.. ben de bi garibim.. senaryomun bi kısmını okurken kardeşim ağlamıştı senağlama canım benim ya:teselli:

neyse bak bunu beğendim çok ya..

Umut: Neden ağlıyorsun o zaman deli etme adamı!
Aslı:Bilmiyorum Allahın belası.. Neden ağladığımı bilmiyorum (Yine hıçkırıklara boğulur.)
Umut: Neden itiraf etmiyorsun.. Bu kadar mı zor sevmek?
Aslı: Yok canım.. Sana kolay..
Umut: Aslı ben seni seviyorum..
Aslı: Ya Umut gözünü seveyim bi git ya.. Nereye gidersen git ama git lütfen.. İstersen seni evde bekleyen yarı çıplak kızın yanına git.. bi daha de “Aslı seni seviyorum” diye.. Belki sana neden inanmadığımı anlarsın.

bugün böyleyim.. senaryo havamda.. idare edin artık.. baya oldu ya dokunmayalı..

bende okuyorum senaryonu çok akıcı insan devamını merak ediyor,beyendim çok güzellopuyorumnanaktanalkisalkisalkis:nazar::nazar:

ay İNŞALLAH şımartıyorsunuz beni iyiki varsın canımm arkadaşlarımsırnaşık şeya.s.:nazar:olumunekankayizsmilebende sizlere güveniyorum inanıyorum hepberaber görceğiz İNŞALLAHa.salkisalkisalkis:nazar:

inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:

inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:

inşallah canım düşeceksin seni tebrik edenlerden biride ben olacağım sen yemin de ettin bak yeminininde dışına çıkmıyorsun maşallah ben inanıyorum sana,bu arada bir arkadaş yazmıştıya başında ekmek doğrarsan bozabilirsin diye onlar batıl şeyler bozulmaz haberin olsun sakın bozma bu durum seni eminim daha çok motive eder önceden bende yemin ederdim hatta yazardım kağıda da duvarıma asardım hiçde bozmadan amacıma ulaşırdım inşallah sende sağlıkla ulaşırsın istediğin kiloyakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:nazar:

kızlar içine sığamadığım 2 kot pantolunumun içine maşallah artık sığıyorum:nazar::nazar: çıkmam lazım bugün aşımız var:nazar:öpüyorum canlarım görüşürüz:)))

inşallah canım düşeceksin seni tebrik edenlerden biride ben olacağım sen yemin de ettin bak yeminininde dışına çıkmıyorsun maşallah ben inanıyorum sana,bu arada bir arkadaş yazmıştıya başında ekmek doğrarsan bozabilirsin diye onlar batıl şeyler bozulmaz haberin olsun sakın bozma bu durum seni eminim daha çok motive eder önceden bende yemin ederdim hatta yazardım kağıda da duvarıma asardım hiçde bozmadan amacıma ulaşırdım inşallah sende sağlıkla ulaşırsın istediğin kiloyakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:nazar:

Şeniz

kızlar içine sığamadığım 2 kot pantolunumun içine maşallah artık sığıyorum:nazar::nazar: çıkmam lazım bugün aşımız var:nazar:öpüyorum canlarım görüşürüz:)))

süpersin canım kutlarım.. bol geldiği günleri de görürüz inşallah :Saruboceq:

sağol canım limonun yağ yakmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama tabi zaten salataya tuz yağ kullanmıyoruz bari limonla tatlandıralım değilmi olumunekankayizsmile
yahu madem her yiyecek kilo vermeye yardıumcıda biz neden sürekli alıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün böyleyim.. senaryo havamda.. idare edin artık.. baya oldu ya dokunmayalı..
idare edemem candy idare edemem :roflol::roflol:

maşallah maşallah diyelim darısı başımıza hihoyyyt

hava süper ötesi bugün yırtığımla çıktık bahçeye aldıuk laptopumuzu tuallerimizi hem yazıyoruz hem okuyoruz hem boyuyoruz hem sokaktan gelene geçene havlıyoruz:roflol: bir elimizde telefon teyzemizi aradık bihteri aradıkk(yeğenim) :1rolleyes: ay çok çalışkanım bu günalkisalkisalkis

hava süper ötesi bugün yırtığımla çıktık bahçeye aldıuk laptopumuzu tuallerimizi hem yazıyoruz hem okuyoruz hem boyuyoruz hem sokaktan gelene geçene havlıyoruz:roflol: bir elimizde telefon teyzemizi aradık bihteri aradıkk(yeğenim) :1rolleyes: ay çok çalışkanım bu günalkisalkisalkis

ne güzeeel.. :1rolleyes:

napıyosunuz tuale :utangac:

candycim otelden bahsediyorum ya ne zamandır.. otel için yapmaya uğraşıyorum acemice bir şeyler, kısıtlı imkanlarla gidildiği için hem ressamım hem aşçıyım:roflol::roflol: öyle bildiğin resimler gibi değil de grafik desenleri gibi şeyler çalışıyorum hihoyyyt modern mi desem hihoyyyt ay bi iki ekliyim bakim sonrada yaptıklarımı ekliycem size zaten ...

işte bu cümle bayağı sinir etti beni, gıcık bijo :)... ama haklısın, sen verirsin kiloları biz hala burda oluruz... :(

kesinlikle reyha ablam, gevşeterek de olsa bu diyet kilo verdirir. hee ne zaman gevşetirim ben kendi adıma? meyve gününde.. ağırlıklı meyve yerim ama ben sdc meyve ile diyet yapamam,çok acıkıyorum çünkü mideme kramplar giriyor. sadece o gün yanında başka bir şey(ama tek birşey) yiyeceğim.
pazartesi patateslerimi haşlıyorum kısmetse.

ayy peyniri ben de çok severim kallisim. ben 0 pozitifim,bana uyar mı peynir yemek ne dersin?

evet kimse tam manasıyla yapamadı ama yukarıda da dedim ya, bu diyet çok fazla dışına çıkılmadıkça ufak yanlışlarla da olsun haftada 2-3 kg verdirir bence.. fakat her hafta yapılmaması lzm yapılsa bile aynı sonuçları vermez bence.

kallisim aslına bakarsak herkes kendinden sorumlu. bak ben bu hafta mahvettim herşeyi,bir tek gün spora gidemedim mesela,çok üzgünüm. ve 3 gündür bana bir haller oldu,dün gece ilk kez sahnede kıvrılıp yatmak istedim ve esnemekten ağzım ayrıldı artık. yani bu yolda halkanın biri bile zarar gördü mü benim tüm sistemler devre dışı kalıyor. olmadık şeyler yedim filan... günah çıkarmıyorum,sadece diyorum ki, kontrolü hiç elden bırakmamamz lzm çünkü bizler kilo almaya hep müsait olacağız...
pzts patatesten başlıyorum, bana ceza olsun bu hafta aldığımı bile versem mutlu olacağım. ve hergün de spora gideceğim önümüzdeki hafta,söz veriyorum hem kendime hem size!

çikolatım biz de buralarda oluruz ama tek farkla o da şöyle olur kilolarımızı vermiş oluruz ve takılmaya geliriiz ayrılamadığımız için geliriz bağlarımızı koparamadığımız için geliriz olumsuz düşünme bence benim hemen aklıma bu geldi mesela

meyve gününü meyve sevmediği halde rahat atlatan bi tek ben varım herhalde bu diyette çok şaşırdım bana hiçbişey zor gelmedi sevdim diyeti ben geçen hafta da yapacam dedim yapamadım ama bugün başladım hala 1 patates yedim ama yapıyorrum ben valla ama gevşetmeye de varım sıkı şekilde dayanabildiğim kadar dayanır zorlandığım yerde gevşetirim ben de sizler gibi

peynir ben de bayılıyorum süt yoğurt vazgeçemem aslında ama benim de kan grubum a ve çoğu doğru ben de vejeteryan sayılırım mesela her eti yiyemem yesem bile sık sık yiyince rahatsız oluyorum ben de

bu hafta herkes boyunun ölçüsünü aldı bence ben de dahil olmak üzere bu haftadan kokrmuyorum aslında reyhan abla ve kalliste de olsaydı onlar da verdiler çünkü onlarınkiyle belki toparlardık ama candy cik yni kan arayışına girdi inşallah onlar istikrarlı olurlar

mesela bunları yaptım bu hafta

stockvectorabstractflow.jpg

3394.jpg

3403.jpg

candycim otelden bahsediyorum ya ne zamandır.. otel için yapmaya uğraşıyorum acemice bir şeyler, kısıtlı imkanlarla gidildiği için hem ressamım hem aşçıyım:roflol::roflol: öyle bildiğin resimler gibi değil de grafik desenleri gibi şeyler çalışıyorum hihoyyyt modern mi desem hihoyyyt ay bi iki ekliyim bakim sonrada yaptıklarımı ekliycem size zaten ...

hem aşçı hem ressam hem takım kaptanı hem bahçevan hem.. :roflol:

bu hafta herkes boyunun ölçüsünü aldı bence ben de dahil olmak üzere bu haftadan kokrmuyorum aslında reyhan abla ve kalliste de olsaydı onlar da verdiler çünkü onlarınkiyle belki toparlardık ama candy cik yni kan arayışına girdi inşallah onlar istikrarlı olurlar

inşallah :Saruboceq:

tombilim yaa ben şu cümlenden bişey anlamadım desem bilmiyorumkismile

canım hoşbuldum yazını görmeden biraz tanıttım ama burayada yazayım ben 28 yaşımdayım evliyim 1 kız çocuk annesiyim,boyum 1.67 bekarken 50lili kilolardaydım,doğum yapalı bir yıl oldu gebeliğim 64 kiloyla başladı toplam 29 serum yedim 20.haftada preeklampsiydi yatak istirahatiydi derken 88lere çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum MAŞALLAH:nazar:81 indim hedefim hazirana kadar 68 olmak son dedefim ise 59-60 kilo olmak,umarım hepberaber hedeflerimize ulaşırız tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah sağlıkla hedeflediğimiz kilolara ulaşırız bu arada 5 günde 5 kilo diyetine devam ediyorum katılalı bir hafta oldu 3,400gr verdima.s.:nazar::nazar:kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin hıfzıys
hikayemiz de yakın kilolarımız da yakın kısa zamanda çok yol almışsın tebrik ederim inşallah burda daha da güzel devam edersin kilo vermeye

Back
X