- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.641
ben de merak ettim şu bahsettiğiniz egzersiz programını.. nasıl yapacağız bilen anlatırsa sevnirim vallahi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaaaaaaaa ben sizi özledim.. şimdide tam aldım eşim tutturdu sen işine bak bana ver diye( ben sonra geleyim....
bizde seni özledik sekerparem.. yarinda gidiyorsun iyice özliyecegiz..Şeniz
yaaaaaa nerdesiniz arkadaşlaralsanaalsanasmileben geliyorum siz gidiyorsunuz:umursamaz:Yarın misafirim var pasta temizlik derken canım çıktı.Bu arada pastayı fırına atıp bir mesaj,kremayı yap bir mesaj şekliyle öğleden sonrayı geçirdik.Tam çocukları yatırıp,1 saat yürüyüşümü yapıp,ardından callenitic yapıp kabak lifiyle ovulup geliyorum:roflol:kimse yok.Anacım şurda rahat rahat hava atıp yorgunluk bile çıkaramıyoruz.Kalkın çabuk yataklarınızdan ne çabuk yattınızsempatiksalakcinniben şimdi kiminle konuşacammafoldumben
yaaaaaa nerdesiniz arkadaşlaralsanaalsanasmileben geliyorum siz gidiyorsunuz:umursamaz:Yarın misafirim var pasta temizlik derken canım çıktı.Bu arada pastayı fırına atıp bir mesaj,kremayı yap bir mesaj şekliyle öğleden sonrayı geçirdik.Tam çocukları yatırıp,1 saat yürüyüşümü yapıp,ardından callenitic yapıp kabak lifiyle ovulup geliyorum:roflol:kimse yok.Anacım şurda rahat rahat hava atıp yorgunluk bile çıkaramıyoruz.Kalkın çabuk yataklarınızdan ne çabuk yattınızsempatiksalakcinniben şimdi kiminle konuşacammafoldumben
kallisim nekadar kalirsin ablanda?
ha birde esin almanyaya gelirse hangi sehre gelir? seninde gelme ihtimalin yokmu?
valla canim a bizi uyandirip kendi uyudu.. bi daha cagirirsa gelmiyelim .kaydirigubbakcemile5
ya güzelim onlar calissin sen bende kalirsin ne zaman isleri biterse gelip seni alir yada ben getiririm opuyorumnanaktan
ne yapalim haftaya yapabilecekmisin bu diyeti?
ben birakmak istemiyorum pek.. baska yerimi bilmemde kallisim .. en sorunlu bölgem yani karnim göbegim gitti cok bir beter güzel oldum..kaydirigubbakcemile3
ablacım çok isterim ama bir bakalım duruma kaç kişi gidecekler ne kadar kalacaklar birazyalvarıp yakarmak belki işe yararbilmiyorumkismile kilodada hedefimize gelemedik ki ne istersen iste demişti oysa zayıflayınca :roflol: reyhan ablamı istiyorum derdim:roflol: