kallistem allahım esirgesin.maşallah çok tatlılar.üçüde birbirinden güzel.allahım bahtlarını güzel yapsın.aleynanın kilosuda hiç çirkin durmuyor çok güzel bence.bayıldım kızlara.

benim merveyi görsen mezuniyet için kıyafet bulamadık.o kadar üzüldümki sonunda siyah bir elbise aldık bizde.ona kalsı rengarenk kıyafetlere bakıyor ama hiç biri olmuyor olsada çok kötü oluyor zorla siyah renge ikna ettim.ama gizlemiyor tabi kiloları merve coştu iyce sbs yi bir atlatalım ne yapıp edip zayıflatacam onu.boyuda uzun değil kısa kalacak galiba .önce ayağına düz bir babet aldık sonra bir kızın ayağında topuklu bir ayakkabı gördü bayıldı.ben hiç düşünmüyordum topuklu daha küçük diye sonra mağazadaki tezgahtar kıza sordum yaşına gidermi diye hep onların yaşına veriyoruz dedi .baktım çok üzülüyor bende aldım topuklu ayakkabıları gönlü olsun diye.görseniz yürüyemiyor bile ama okul balosuna kadar öğrenecem diyor evde prova yapaıyor hergün.napiyim bende dedim istediği elbiseyi alamıyor zaten bari ayakkabıda mutlu olsun.