- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #25.681
site olduğunu daha önce tahmin etmiştim ama yine de sorayım dedim boshayallersmile ne büyük sorumluluk üstündeki yaa.. babam da yaptı valla bi dönem ertesi dönem hemen çekildi.. Allah sana kolaylık versin olumunekankayizsmilegünaydın senarist.sende hoşgeldin takıma. site genel kurulu.bütün vaktimi alıyor bu işler.ben normal standartlarda bir kadın olamadım hiç bir zaman.günleri gezmeleri pek sevemedim.bir şekilde üretken olmam lazım.yoksa hayattan zevk almıyorum.büyük bir sitenin yönetim kurulu başkanıyım ve herşeyden sorumluyum.
bende akşam 1 saat yürüyüş yaptım.en az 2 haftadır yürümüyordum hamlamışım şimdi bacaklarım ağrıyor.reglim bitsin yüzmeyede başlıycam tabi fırsat bulabilirsem.
günaydın takımcım sabah yulaf ezmesi ve yoğurt yedim öğlenede yoğurtla devam edeceğim akşamda ya salata yada çorba içerim diye düşünüyorum porsiyonlarımı küçük tutuyorum dün akşamda bir porsiyon çorba içtim gece 11 de acıkmıştım ama yatacağm ve saat çok geç diye yemedim bişey o saatte yenilen herşey yağ olarak giriyor vücuda inşallah bu hafta vereibilirim birazdaha kilo yoksa çok üzülürüm midemi iyice küçültsem ve fazlalık olarak çıkmaktan vazgeçse ne hoş olucak düm düz dursa göbeğime o kadar takılmıyorum ama midem çok rahatsız ediyor beni dua edin inşallah bu cumada iyi bir kilo vermiş olurum hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere :))
inşallah bu cuma güzel haberlerini alırız canım.. vay be gözlerimin önünde eriyorsun.. kim önce verecek diyorduk aynı kiloddaydık sen 98 oldun bile ben hala 105 teyim mafoldumben
ben de sporuma devam ediyorum. şimdilik haftanın 4 günü yüzüyorum,en az 5 günü de cardio yapıyorum.karın -kalça hareketlerine başladım filan... aqua gym (suda yapılan aerobic) ve spinning yapmaya başlayacağım haftaya...pilates e 2 ay sonra blaşlamayı planlıyorum,biraz daha kilo verdikten sonra... diyetime gelince,çok ağır değil ama ekmeği çok az yiyorum,şeker kullanmıyorum asla, yemeğime koyduğum yağ çok az oluyor filan... bolca meyve sebze yiyorum,bir de yoğurt...
wooww çok hızlısın aklinialirimsmile
ben de öğlen ali nazik yedim ayran içtim yanında bir dilim de kepek ekmeği yedim.. öğlen ve akşam ekmeği 0 a indirmem gerekiyor ama sabah yiyemediğim için yapamıyorum bi türlü akşam planım da börülce salatası var sempatiksalakcinni