ya zaten benim yazdığım gelişigüzel ablacım bende biliyorum bizim için üçer beşer kilonun hayal olduğunu ama yazarken bile moral veriyor yaaa

yazacağım tabiki sende yaz geçte olsa mutlaka yazalım..
canım benim bizimde yoktu bu yıl sınav biri lise 2 deydi ufaklık ilkokulu bitirdi ortaya başlayacak eh büyüğü biliyorsun üniversiteye gidiyor ...kaydirigubbakcemile3
yok aebenim aynen dediğin gibi düşündük bizde zaten makarna ve tatlıyı baştan eledik o yazdığım listeler öylesine bir siteden buldum sadece fikir olur diye kopyaladım....
tabiki ne düşünürsen yazacaksında şunuda sorayım göremediğim bir ieymi gördün merak ettim....
yukarıya sende kopyalamışsında 6. gün ve 7. gün diye..
7. günde makarna filan varda diğerini neden sakıncalı buldun anlamadım yumurta desen protein... balık veya et diyor ehh onlarda sadece protein değilmi... sabah mesela peynir demiş 30 gr.. bende reyhan ablaya yazdım zaten 30 değil 100gr yiyelim diye....
iki katı demekten kastım buydu..... salatayı iki katı yeriz az peynir değil çok ğpeynir yeriz ufacık bir dilim ızgara et değilde büyük bir parça yeriz ve proteini böylece artırırız demiştim... bu diyeti ciddi merak ettim...
diğer konuda bir arkadaş yazmış ne önce denediğim diyetlerin faydası oldu nede diyetisyenin ama bu diyetle kilo veriyorum diye yazmış.. inşallah bizimde son diyetimiz olur