hımm anladımopuyorumnanaktan monti kurallarını bilmediğimiz için bana yanlışmı gördü acaba dedirtti sempatiksalakcinni yada ben yanlış bir şey görüyorum gibi düşünmüştüm demek buymuş.. teşekkür ederim opuyorumnanaktan
yok kalişim ,hasretim ;monti kurallarıyla bakmadım ben bu diyete ...ekmek yumurta gözüylede bakmadım .a.s 6. menü güzel lafim yok zaten ama 7. gün topdan karbonhidrat ..
acele yazıp çıktım misafirim geldi ..yukardaki yazım imla hatlarıyla dolu kusura bakmayın okumadan gönderdim .:kedi:
şimdi az yazayım ama yarın bu konuyu bol bol konuşuruz :1hug:şimdi iki kelime yazıp kaçayım ..
siz şu arkadaşın dedigi diyeti yapacaksınız anladım ...
. o linkte ilk sayfada menü var kalişim ...
sabah simit ve peynir..vs
diger ögünlerde et türü salata ve süt ürünü..
hatta arada bir kahvaltıda ekmek yerine bol yumurta peynir salata yerseniz dahada süper verilir kilo .
bak bu haliyle süper menü...(simit hariç tabi)
ama o linkin ileri sayfalarına gelince adı karbonhidrat puanlı diyete dönmüş ...
eger sadece kahvaltıda ekmek yer ve diger ögünlerde sedece sebzeden karbonhidrat alırsanız örnek verdigim listedeki gibi. güzel ve hızlı sonuç alırsınız .yerimseniben
ama herne şekilde olursa olsun karbonhidratın kesilmesinden yana deyilim ... kısa vadede çok güzel sonuçler versede kilo kaybi büyük ölcüde kasdan olur ve karbonhidratlar tekrar yenincede bu kasların yerini yaglar kaplar .
bu beslenmeyi yapacaksınız madem sizlere önerim kalişimde dedigi gibi puroteinni 2 ye katlamak .karbonhidratida sabah ekmekden diger ögünlerdede sebzeden almak ...
tatlıyı. meyveyi .beyaz unu.pirinci patatesi ve mısırı 2 hafta unutun .sempatiksalakcinni eger böyle 2 hafta fire vermeden devam ederseniz 2 haftada 2. 3. kilonuzdan kurtulursunuz .
ama yukardaki uyarımıda kulak ardı etmeyin ....opuyorumnanaktan
AAAAAA gitsin şu kilolar ne bu çektigimiz yavv .

yarın görüşürüz hatunlar hayırlı geceler ....a.s.