şişlik olabilir ablacım o yüzden verdim o linki bende rahatladım çünkü okuyunca...sempatiksalakcinni
size birde sır vereyim miopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama sıropuyorumnanaktan
lütfen ve lütfen dikkat ederek yapalım ciddi sonuç alacağız bu diyetten delikafadulden ben pazar günü tartılmıştım bu gün tartıldım gözlerime inanamadım söyliyeyimdelikafadulden
okudum ablacım bir kaç listede ve mesajda okudum zaten emin olamadığımız konularda iyice bakmaya çalışıyorum...
ferihancım sen şöyle ayarlayabilirsin canım karpuz olayını... bir orta boy karpuz alıp tarttırırsın, eve gelince tam yarıma bölersin yarısını diğer ev halkına dağıtırsın diğer yarısınıda sen bir kaç uygun parçaya bölüp kendine öğün yaparsın parça başına kaç gram düştüğünüde böylelikle kolayca bulmuş olursun... yarım kilosu 20 puana denk geliyor.
cicim hoşgeldin ayrıcaopuyorumnanaktan
hava nasıl sıcak biliyormusunuz 40 dereceye yakın sanırım ayçayı bıraktık sabah gara 10 dak sonra aldık:roflol: bu gün geceye dek biletler tükenmiş haldeymiş şaşırdım çok

şimdi bahçede keyif yapıyoruz kızlarımla...