İyi akşamlar kızlaaarrr, sonunda geldim :)
Cuma gününde beri giremedim.. Hemen bir özet geçeyim :)
Cumartesi günü 2 arkadaşımla Adaya gittik. Vapura kadar 1 saat hızlı tempo yürüdük. Orada da 2 saat bisiklete bindik aralıksız. Dönüşte de yine eve kadar yürüdüm (1 saatti o da). Yani 2 saat yürüyüş ve 2 saat bisiklet ile aktif bir gün oldu. Sabah normal kahvaltımı yaptım, öğle çeyrek ekmek kokoreç ve akşam da 2 top dondurma.. Yine de aç uyudum demek ki iyice yakmışım yediklerimi :))
Pazar günü de kardeşimle sinemaya gittik, sabah yine normal kahvaltı, öğle 100 gram tavuk yedim. Akşam da yarım tavuklu burger yedim sossuz ve yeşillikli olarak.
Bugün yarım simit ile kahvaltı yaptım, ve biraz peynir.. Sonra 2 saat kadar temizlik sürdü, öğlen dışarı çıkmam gerekti, 2 parça tavuk, 1 dilim ekmek ve 5-6 tane patates kızartması yedim.. Akşam yemeğinde ise 100 gram ızgara balık ve babamın doğum günü olduğundan 1 ince dilim pasta yedim.
Bayramda çok dikkat etmem gerekecek yoka kesin kilo alıcam

(
Ay valla burayı çok özlemişim.. Geçmişi okudum herkesin tatili temizlikle geçmiş bol bol kalori yakmışsınızdır :)
Atcekencim biraz geç oldu ama tebrikler, hep böyle devam edersin inşallah.. Gerçi bu hızla gidersen bayram sonrası mezun olursun kesin :))
Shellycim sen de çok güzel gidiyorsun, yazdıkların beni çok motive ediyor gerçekten =)
Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize sevgili takımım.. Umarım bu bayram kilolarımız için hayırlara vesile olur :)
Öpüyoruuuummmm