- Konu Sahibi Cherry Mom
- #31.741
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım? 
Senanazcım dört gözle bekliyoruz seni, zaten buralardan da kopmadın hiç ama olsun :)
Shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.
Kızlar benim çok kemik ağrım var bu ara, belim sırtım boynum bacaklarım resmen sızlıyor (
(
BU arada dün akşam da canım hiçbir şey yemek istemedi. 1 kase çorba içtim, yanında da 1 tane küçücük tuzlu kurabiye yedim. Kaçamaktan sayarsanız hemen cezamı kesin
Bu sabah ise 1 bardak süt içip evden çıktım, ofiste de 4'e bölünmüş kepekli simitin 3 parçasını yedim beyaz peynir ile beraber. Diğer parçayı da öğleden sonra ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum
Öğle yemeğinden de şimdi geldim. 4 tane misket köfte ve 3 kaşık patlıcan yemeği yedim. 1 bardak ayran içtim.
Mesajı da sabah yazmıştım ama yollamyı unutmuşum, öğle yemeğini de eklemiş oldum :)))

Senanazcım dört gözle bekliyoruz seni, zaten buralardan da kopmadın hiç ama olsun :)
Shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.
Kızlar benim çok kemik ağrım var bu ara, belim sırtım boynum bacaklarım resmen sızlıyor
 (
(BU arada dün akşam da canım hiçbir şey yemek istemedi. 1 kase çorba içtim, yanında da 1 tane küçücük tuzlu kurabiye yedim. Kaçamaktan sayarsanız hemen cezamı kesin

Bu sabah ise 1 bardak süt içip evden çıktım, ofiste de 4'e bölünmüş kepekli simitin 3 parçasını yedim beyaz peynir ile beraber. Diğer parçayı da öğleden sonra ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum
Öğle yemeğinden de şimdi geldim. 4 tane misket köfte ve 3 kaşık patlıcan yemeği yedim. 1 bardak ayran içtim.
Mesajı da sabah yazmıştım ama yollamyı unutmuşum, öğle yemeğini de eklemiş oldum :)))

orada desteğine ihtiyacım olacak benim kimsem olmayacak orada
 orada desteğine ihtiyacım olacak benim kimsem olmayacak orada