Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar eğer sizde kabul ederseniz bu kilo veremeyen arkadaşlar diskalifiye olur maddesini çıkarmak istiyorum sonuçta biz bir takımız bizim için paylaşım önemli oalabilir yeri geliyor 4 hafta bile kilo veremeyebiliyoruz duraklama dönemi geçiriyoruz sırf bu yüzden sevdiğimiz arkadaşlardan ayrı kalamayız dimi ? bizim için dostluk ve birliktelik kilo vermekten daha önemi bence hepinizi çok seviyorum gerçekten arkadaşım sınız hepiniz sevgi daha önemli bence müsadenizle o maddeyi çıkarmak istiyorum

burçakcım emin ol ben senden daha fazla üzülürüm sonuçta kurallar gereği öyle yazdım ama kurallar çiğnenmek içindir demi :60::60: yazdığım isimlerin hiçbirinin gitmesini istemiyorum kesinlikle eminim takım arkadaşlarımızda öyle düşünüyordur ben sadece kararların sonucunu yazdım eminim kızlarda müsade etmez kimsenin ayrılmasına :70::70:

eeee biz kuralları çiğnemek için mi koyduk kız?
:))))))

şaka şaka, bu kurallar demoklesin kılıcı gibi asılı dursun o zaman tepemizde

[sıze="3"]ya kızlar eğer sizde kabul ederseniz bu kilo veremeyen arkadaşlar diskalifiye olur maddesini çıkarmak istiyorum sonuçta biz bir takımız bizim için paylaşım önemli oalabilir yeri geliyor 4 hafta bile kilo veremeyebiliyoruz duraklama dönemi geçiriyoruz sırf bu yüzden sevdiğimiz arkadaşlardan ayrı kalamayız dimi ? Bizim için dostluk ve birliktelik kilo vermekten daha önemi bence hepinizi çok seviyorum gerçekten arkadaşım sınız hepiniz sevgi daha önemli bence müsadenizle o maddeyi çıkarmak istiyorum [/sıze]

çıkar at hemde çoook uzaklara at arkadaşım.benden 100 oy

5. TAKIM 189. ETAP

takyon (67,0 / 66,3 / 0,7 / 1,04 % )
ferihan ( 90,0 / 92,0 / -2 / -2,22 % )
atceken2005 ( 57,0 / 56,8 / 0,2 / 0,35 % )
begümD ( 83,5 / 83,1 / 0,4 / 0,48 % )
amonra ( 80,0 / 82,2 / -2,2 / -2,75 % )
ebrehe ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 58,6 / 58,6 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 70,9 / 70,0 / 0,9 / 1,27 % )
elakerem ( 71,9 / 71,9 / 0,0 / 0,00 % )
senanaz ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00 % )
iremce ( 93,0 / 91,0 / 2 / 2,15 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 807,1 / 807,1 / 0,0 /0,00 % )

bence de begüme katılıyorum
kimse kendini salmasın, her an diskalifiye edilecekmiş gibi dikkat etsin
benim hedefime az kaldığı için bünye zorlanıyo tabi
bide yağım azaldı sanırım onun da etkisi var durmasında
bi hafta 2 kilo veren ben bu hafta 100 gr bile verememişim

hepimizde oluyor malesef arada canım birden verince bi anda duraklıyor bünye :38:

olur öyle vakkalar,moral bozmak yok
hele sen hiç hafıylanma valla döverim seni.
olmuşşurda 58 kilo
halaa ben niye kilo veremiyom diyo.
sus otur aşağıya :20::20::20:

selam kardeş takımın güzelleri,herkesin iyi olmasını diliyorum,bizlerde iyiyiz çok şükür idare ediyoruz. bu arada haberiniz yoksa müjdeli haberi vereyim hemen dosbamız hamile :64:

onun haricinde değişiklik yok yeni arkadalar dışında,sağolsunlar onlarla şenleniyoruz.
yalnız ferihanım seni kilo almış gördüm üzüldüm,inşallah haftaya kurtulmuş olursun canım.
takyonum listeniz hazırsa hali hazırda buradayken kontrol edeyim hayatım.bende benim listeyi bırakıcam size şimdi.
herkese hayırlı cumalar güzel hafta sonu diliyorum.:71:

Kızlar günaydın dün nete giremedim çünkü işler çok yoğundu masama bile oturamadım. tüm geçmişi okudum bayada uzunmuş :68:

dün yediklerim : sabah: 2 dilim kepekli ekmek / 2 domates / azıcık beyaz peynir / maydonoz ve şekersiz çay
arada : şekersiz çay ve 2 bisküvi
öğlen : yarım kase çorba / haşlanmış tavuk göğsü küçük parça/ 2 kaşık patates püre yağsız / bol salata
ara : 1 elma / şekersiz çay
akşam : 5 tane lahana sarma :37: / 3 kaşık yoğurt / 1 domates
ara : 2 portakal

buğün sabah : 2 dilim kepek ekmeği / 2 çery domates / 1 k.k. peynir / şekersiz çay

sabah tartıldım 91 kiloyum 2 kilo vermişim kızlar :65:

iremcecim hoşgeldin ben kardeş takım kaptanı ad1.
93 kilolay başlamışsın ve 2 kilo vermişsin çok çok tebrikederim.
yazmış olduğun listede gerçekten çok hoş böyle giderse istediğin kiloya yakında ulaşacaksındır inşallah. evladını Allah bağışlasın.

** 13 .TAKIM 189. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 515.3 / 515.7 / -0.40 / -0.08 %)

takyonum listemizi kontrol edersen sevinirim canım.

selam kardeş takımın güzelleri,herkesin iyi olmasını diliyorum,bizlerde iyiyiz çok şükür idare ediyoruz. bu arada haberiniz yoksa müjdeli haberi vereyim hemen dosbamız hamile :64:

onun haricinde değişiklik yok yeni arkadalar dışında,sağolsunlar onlarla şenleniyoruz.
yalnız ferihanım seni kilo almış gördüm üzüldüm,inşallah haftaya kurtulmuş olursun canım.
takyonum listeniz hazırsa hali hazırda buradayken kontrol edeyim hayatım.bende benim listeyi bırakıcam size şimdi.
herkese hayırlı cumalar güzel hafta sonu diliyorum.:71:

iremcecim hoşgeldin ben kardeş takım kaptanı ad1.
93 kilolay başlamışsın ve 2 kilo vermişsin çok çok tebrikederim.
yazmış olduğun listede gerçekten çok hoş böyle giderse istediğin kiloya yakında ulaşacaksındır inşallah. evladını Allah bağışlasın.

kız asuman sana bıraktımya listeyi görmedinmi hoşgeldin canımm :60::60::60

ya kızlar eğer sizde kabul ederseniz bu kilo veremeyen arkadaşlar diskalifiye olur maddesini çıkarmak istiyorum sonuçta biz bir takımız bizim için paylaşım önemli oalabilir yeri geliyor 4 hafta bile kilo veremeyebiliyoruz duraklama dönemi geçiriyoruz sırf bu yüzden sevdiğimiz arkadaşlardan ayrı kalamayız dimi ? bizim için dostluk ve birliktelik kilo vermekten daha önemi bence hepinizi çok seviyorum gerçekten arkadaşım sınız hepiniz sevgi daha önemli bence müsadenizle o maddeyi çıkarmak istiyorum

bence de çıkaralım hangi iş güzar koydu bu maddeyi
ben de mi:60:

ben geçen hafta 80 iken bu hafta 82.2 oldum
diyetisyen bana kilo aldırıyo ya da ben bi yerde yanlış yapıyorum
salıya kadar kilo veremezsem parçalarım o diyetisyeni ben:5:

ben geçen hafta 80 iken bu hafta 82.2 oldum
diyetisyen bana kilo aldırıyo ya da ben bi yerde yanlış yapıyorum
salıya kadar kilo veremezsem parçalarım o diyetisyeni ben:5:

terbiyesiz insana bak hele ya
böyle madde mi konurmuş:60::60:
takımın ipini çek daha iyi:60:

kalktı de mi kural :27:

kız yazık diyetisyene valla benimde aklım almıyor günda 9 dilim ekmek ve diyet :60: bakalım haftaya nasıl olacak

terbiyesiz deme kıs arkadaşıma :19: kalktı canım kalktı bizim için bu tatlı sohbet herşeye değer :70::70:

Back
X