Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin baya bi ziyaret yapman gerekecek o yediklerinden kurtulman için :9::9::9:

çok olmuş gerçekten ama

hele o künefe falan, şeker ye daha iyi :)))))))))
mantıyı da götürmüş ev mantısı diye, oh maşallah yaramasın inşallah

1 künefenin çeyregiydi ama ya :14:

kız dalga geçmiyorum

oku oku bitmeyince şaşırdım ama :9::9::9::9::9:

neyse bidaha bu kadar abartmazsın eminim, sen zaten gayet iyi besleniyodun, bidaha bu kadar olacağını sanmıyorum ben

ayrıca afiyet olsun canım
ben de binazdan çıkıcam

1 kase çorba içicem şimdi

yarım dilim ekmekle 1 tane bardak çorba içtim öğlen yemeği için
öğlen arası lipton form çayı aldım açaili onu içiyorum şimdide
güzel bi tadı varmış elifim ,sen güzel dedin diye aldım heee

gülsümcüm çok teşekkür ederim arkadaşım beğenmene sevindim :69:ama bende seni görmek isterim face inde bi kız resmi var tatlım o senin kızın mı:54:
yok canım bende kız resmi felan yok daha doğrusu hiç resim yok :)) kociş yasakladı resim eklemiyorum sen buralarda olduğunda haber ver eklerim bakarsın silerim sonra tamammı canım
caınmcım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin bi an önce

kızlar akşam komşuda yemekteydik

yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim

güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde

walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz

daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim

meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim

birazdan elma sirkemi içip yatıcam, uykum geldi iyice
maşallah burçak kız evinde otur bi günde :)))))
Kızlar günaydınlar..

Haftasonu Tekirdağa gittim, giremedim o yüzden.. Buzzzzz gibi evde battaniyelerin altında oturduk arkadaşlarımla. Sanırım şifayı kaptım heryerim dökülüyor şu an
ilahi burcu ne işin var oralarda bu soğukta hemen vitamin felan alsaydın bari dikkat et kendine
evet canım hafta sonu öyle oluyor ama kötü oldu gerçektende.bide cumartesi yi ben hafta sonundan sayamadığım için :)
benim için hafta sonu cumartesi akşamı ve pazar günü oluyo sadece :9:

olur öle hafta sonu,yine az kaçamaklı olmuş.idare eder bence

Bİ İRMİK HELVASI VAR KAÇAMAK OLARAK.ODA ÖĞLEN YENDİĞİ İÇİN ERİTİLİR BENCE

SENİNDE GÜZEL OLMUŞ CANİKOM

AMANDA AMAN YESİNLER SENİN KEDİNİ

MORAL BOZMAK YOK ARKADAŞIM.NEDEN BURDAYIZ BİZ.BİRBİRİMİZE DESTEK OLAMAK İÇİN DİMİ AMA

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

GECEKİ İKRAMLARDAN UCUZ KURTULDUM DİYOSUN YANİ HADİ BAKALIM:nazar:
SABAH KAHVALTSI İÇİN YEDİĞİN O BAL PEKMEZ BİRAZ FAZLA SANKİ BURÇAKCIM AMA HAFTA SONU OLDUĞU İÇİN BİDE MALUM 36 BEDEN OLDUĞUN İÇİN SANA ÇOK DEĞİL TABEEEE

OHH OHHH :nazar: GİTSİN KİLOCUKLAR İNŞALLAH:nazar:

AFİYET OLSUN ŞEKERİM.DURMASIN AKSIN GİTSİN

VALLA SENİ TEBRİK EDERİM CANIM,NE DİYELİM BRAVO.

AMAN DİYELİM GÜLSÜM.STRES YAPMA DAHA ÇOK GELMEZ SONRA

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH ŞİFALAR VERSİN

KIYAMAMMM

2 TK NE KIZ :)

ALLAH SENİN TEPENDEN BAKMASIN İLAHİ BURCU.HASTALIĞA DAVET ÇIKARTMIŞSIN SEN.GEÇMİŞ OLSUN NE DİYELİM
gelmiyo zataen begüm yaa iyice korkmaya başladım herşey kötü kokmaya başladı ne oluyo yaaa
günaydın kızlar
bu sabah dilim cavdar ekmeği bi yumurta
az beyaz peynir ve çay kaşığı gül reçeli yedim
reçeli yememem lazımdı ama ıspartadan gelmiş
arkadaş çok ısrar etti sırf hatrı kırılmasın diye yedim
yerseniz tabi:60:
günaydın elifcim yemedik gülüm yemedik :)))
bu arada kızlar,ben hafta sonuda azcık kaçamaklar yaptım malesefff

cezama razıyım kızlar
eveeeetttt kızlar yeni kurban begüm :)) ne ceza verelim önerileri bekliyorum :))
herkese günaydınnn

begümcük tk tatlı kaşığı demek :)))))

bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım yine, geç kalıcaktım yoksa

bide şunu farkettim ben tatlı yiyince kabız oluyorum, sabah yine tuvalete çıkamadım ve 57,5 geldim tartıda, komşununki de bende , onda da 57,3 geldim :))
hmm kendini keşfetmende güzel cxanım o zmaan daha az yersin bundan sonra
ben bu sabah 2 t.b ekmekğinden yapılmış yağsız kaşarlı,salçalı tost yedim
1 bardak ta kayısı suyu içtim

ara yapmamayı düşünüyorum bakalım
salçalı tost nasıl oluyor ki ??
Günaydın herkese,

Canım senin mezuniyetine az kaldı. Ne güzel. Artık hedefine ulaşmak üzeresin. Benim daha çook uzun bir yol var önümde.
günaydın gülhancım
Günaydın herkese,

Kızlar dün bütün günüm bilgisayar başında not hesaplamayla geçti. En son saat gece 1 e geliyodu son notları tamamladığımda. Bi saatliğine çıkıp yürümek istiyodum ama vaktim olmadı. Yürüyüşe çıksaymışım gece 3 ü bulurmuş benim not işleri. Sabah da geç kaldım ve okulda yarım simitle kahvaltı yaptım. Ara için yanımda hiçbişey yok. ÇAy içiyorum. Su içmeyi tamamen bıraktım artık zaten.

Bu hafta mümkün olduğu kadar çok hareket etmeye çalışıcam spor yapıcam bakalım inşallah.

Herkese güzel bir hafta olsun :54:
sanada canım Allah kolaylık versin inşallah bian önce biter şu sıkışıklığın dikkat et kendine gülhancım
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

merhabalar geçmişi okudum geldim hemen kızlar bende yavaş yavaş süzülmeye başladım valla eşim ve etrafımdakiler bile fark etmeye başladı.:66: bu sabah tartıldım yarım kilo daha gitmiş toplamda 4 kilo olmuş. :64: insan kilo verdikçe seviniyo valla

hafta sonu kötü şeyler yaptım bana kızabilirsiniz ben herzamankinin aksine yemek yemeyi unuttum :60::60::60: işe güce daldım aralar analar karıştı kardeş oldu. :60: kendime de kızdım böyle verilmez diye ama benim miğde baya küçüldü galiba :60: yani anlayacağınız hafta sonu hiiiç kaçamağım yok.

Bu gün yediklerim 2 dilim kepek ekmeği / 2 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir/ 1 domates / şekersiz çay
arada sunta bisküvi kemirdim
:60::60: sunta bisküvi nasıl kemirdin kıs :)) maşallah arkadaşım ne güzel kaçamaksız geçmiş güblerin devamını dilerim canım

yok canım bende kız resmi felan yok daha doğrusu hiç resim yok :)) kociş yasakladı resim eklemiyorum sen buralarda olduğunda haber ver eklerim bakarsın silerim sonra tamammı canım

maşallah burçak kız evinde otur bi günde :)))))

ilahi burcu ne işin var oralarda bu soğukta hemen vitamin felan alsaydın bari dikkat et kendine

gelmiyo zataen begüm yaa iyice korkmaya başladım herşey kötü kokmaya başladı ne oluyo yaaa

günaydın elifcim yemedik gülüm yemedik :)))

eveeeetttt kızlar yeni kurban begüm :)) ne ceza verelim önerileri bekliyorum :))

hmm kendini keşfetmende güzel cxanım o zmaan daha az yersin bundan sonra

salçalı tost nasıl oluyor ki ??

Günaydın gülhancım

sanada canım allah kolaylık versin inşallah bian önce biter şu sıkışıklığın dikkat et kendine gülhancım

:60::60: Sunta bisküvi nasıl kemirdin kıs :)) maşallah arkadaşım ne güzel kaçamaksız geçmiş güblerin devamını dilerim canım

kız yok gitmedim bi saat önce alıntı yaptım her bi harf yazdıktan sonra kapı çaldı yok yemek yandı yok kızım ağladı :60::60::60: Bi sattir cevap yazmaya çalışıyorum

yoksa bize bi yeğen mi geliyo gülsüm :6: Ben örgülere başlıyım istersen.:6:
Cezama razıyım valla.müstehak bana.ne derseniz o
tostun içine yada üstüne salça sürüyom be ne var bunda pek değişik gibi sordunuz aaa
kendimden şüphe ettim hee
ee ev hanımı olmakta zor bacım naparsınn

kızlar öğe yemeğinde etli karalahan dolması 2 kaşık yoğurt
ve iki dilim ekmek yedim
şimdi de çay alıcam kendime bi form çayı içeyim

yoksa bize bi yeğen mi geliyo gülsüm :6: Ben örgülere başlıyım istersen.:6:
Cezama razıyım valla.müstehak bana.ne derseniz o
tostun içine yada üstüne salça sürüyom be ne var bunda pek değişik gibi sordunuz aaa
kendimden şüphe ettim hee
ee ev hanımı olmakta zor bacım naparsınn

valla bilmiyom begüm bende şüphelenmeye başladım yaaaaaaaaa
e canım ilk defa duydum dedimki nası bişeyki bu salçalı tost :)))
evet çok zor bi buraya bakıyorum bi yemeye koşuyorum şimdide kızıma yamak hazırlıyim bari gelirim sonra

evet çok zor bi buraya bakıyorum bi yemeye koşuyorum şimdide kızıma yamak hazırlıyim bari gelirim sonra

kolay gelsin o zaman sana şekerim

merhaba arkadaşlar fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
saat 10.00 yarım dilim ekmek 5zeytin
öğle 4kaşık mercimekli bulgur pilavı 4kaşık bezelye tere
şimdilik bukadar görüşürüz

merhaba arkadaşlar fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
Saat 10.00 yarım dilim ekmek 5zeytin
öğle 4kaşık mercimekli bulgur pilavı 4kaşık bezelye tere
şimdilik bukadar görüşürüz

keşke yoğurtta olsaymış öğle yemeğinde canım daha iyi olurmuş.akşam ihmal etme bari
yada ara olarak ye

Ayyyyy evet yaaaa bugünde kimse yok.yine bi zılgıt lazım mı bize ne ?

Ah bacılar, kendi adıma konuşayım, okulda 10 dakikalık tenefüst tuvalete gidiyorum suyumu içiyorum. fotokopi çektiriyorum, idarede işlerimiz oluyo, veli görüşmeye geliyo derken derse bile koşarak gidiyorum böyle böyle derken akşam oluyo. bazen tenefüste popomuz koltuğa demiyo bile. keşke ben de bilgisayar başında olabilsem sürekli burda olurdum :59:

Salçalı tost demiş ya portakallı ördek değil ki bu :27:

Yediklerimi biliriyorum :27:

Sabah: (10:00) yarım simit, çay

öğle: (13:00) çorba, 1 tahta kaşığı pilav, 2 tane hamburger köftesi (ince), 1 ayran.

ara: (17:00) 5 adet ceviz

Aralarda sanırım 3-4 bardak su, bir fincan da 5i 1 yerde içtim.

Ben de dün hep evde oturmak zorunda kaldığım için yediklerimi pek eritemedim. bugün hiç aç hissetmiyorum. Akşamı ucuz atlatırım umarım :56:

Bi de spora gidicem bakalım bu hafta hergün. Öyle bir niyetim var :10:

ah bacılar, kendi adıma konuşayım, okulda 10 dakikalık tenefüst tuvalete gidiyorum suyumu içiyorum. Fotokopi çektiriyorum, idarede işlerimiz oluyo, veli görüşmeye geliyo derken derse bile koşarak gidiyorum böyle böyle derken akşam oluyo. Bazen tenefüste popomuz koltuğa demiyo bile. Keşke ben de bilgisayar başında olabilsem sürekli burda olurdum :59:

yediklerimi biliriyorum :27:

Sabah: (10:00) yarım simit, çay

öğle: (13:00) çorba, 1 tahta kaşığı pilav, 2 tane hamburger köftesi (ince), 1 ayran.

Ara: (17:00) 5 adet ceviz

aralarda sanırım 3-4 bardak su, bir fincan da 5i 1 yerde içtim.

Ben de dün hep evde oturmak zorunda kaldığım için yediklerimi pek eritemedim. Bugün hiç aç hissetmiyorum. Akşamı ucuz atlatırım umarım :56:

Bi de spora gidicem bakalım bu hafta hergün. öyle bir niyetim var :10:

sende haklısın bacım :59:
Mönülerinde güzelmiş.darısı akşamın başına inş
hepimiz için

Back
X