- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #34.701
evet canım kendimi tanıtmıştım sana gçrmedin herhalde o yazıyı :) ben gülsüm mersinde oturuyorum evliyim 5 yaşında bi kızım var
yaş kaç sorması ayıp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kendimi tanıtmıştım sana gçrmedin herhalde o yazıyı :) ben gülsüm mersinde oturuyorum evliyim 5 yaşında bi kızım var
evet canım merak ettim seni her akşam gidiyorum diye haber veriridin ve muhakkak uğrardın dün bişi demeyince meraklandımAMAN DA AMANNN .HADİ BAKALIM MAŞALLAH DİYELİM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
SORMA GÜLSÜMCÜM.DÜN NELER GELDİ BAŞIMA.ANİDEN ÇIKMAK ZORUNDA KALDIM.HABERDE VEREMEDİM Bİ DAHA.
EKMEKSİZ SADECE PATATES YEDİYSEN ÇOK DEĞİL AMA TABİİ PORSİYONUDA ÖNEMLİ.
AKŞAMDA DENGELEMİŞSİN ZATEN
AFİYET OLSUN CANIM.GÜZEL Bİ KAHVALTI YAP BENCE BEBİŞLERİN HAZIR UYUYOKEN
GÜNAYDIN ELİFCİM.AFİYET OLSUN KAHVALTIN GÜZEL.
KOLAY GELSİN AYRICADA
AYNI DURUM BENDE DE VAR ŞEKERİM![]()
Herkese günaydın kızlarrr
dün aniden rahatsızlandım ve doktora çıkmak için ayrıldım işyerinden kızlar.o yüzden öğleden sonra aranızda olamadım.
Göbek deliğimden kan geldi epeyce.bende çok korktum tabii.hemen doktora çıktım.iltihaplanma olmuş neyseki önemli bişey yok şimdilik dediler.
Doktora çıkmadan öğle yemeğimi yemiştim
4 ç.k. Zeytinyağlı taze fasulye az yoğurt ve 2 dilim ekmek le
3 ten sonra eve gidince
1 kase yağsız mısır yedim ara olarak
oda beni tıkadı herhalde.akşam yemeği istemedi canım bidaha
saat 8,30 gibi bi dilim kendi yaptığım portakallı keki yedim o kadar
sonra uyuya kalmışım
yoksa kazandibi yapmıştım ondan yicektim.regli oldum ya canım nasıl tatlı istiyo.bende sütlü tatlı olarak onu yeptım ama yemek kısmet olmadı.
Bu sabahta canım pek bişey istemedi yemek
1 dilim ekmek le standart kahvaltımı yaptım
işte böle kızlar.günümüz güzel geçsin inşallah
evet canım merak ettim seni her akşam gidiyorum diye haber veriridin ve muhakkak uğrardın dün bişi demeyince meraklandım![]()
sabah menüm klasik işte
3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum
kızlar su içmemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem![]()
yağ olmamaış bak şimdibide kızarmış ekmek dediğin yağda kızarmış değil dimi
![]()
yaş kaç sorması ayıp![]()
Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?![]()
simdi ben bugun katıldım ya haftaya salı mı bıtcek deneme sürem yoksa bu cuma mı kılo vermezsem atılcakmıyım yada en az kac gr vermem lazım:26:
saol canım ismim Arzu ankarada yasıyorum calısıyorum 9 aylık bır oglum var işten kalan zamanlarda burd aolurum ınsallah evde net yok o yuzden haftasonu gıremıyorum.elimden geleni yapıcam yanı.fazla spor yapamıyorum fırsat bulursam yürüyorum benım bel fıtıgım var ve tedavı olamadım henuz o yuzden hemen zorlanıyorum kramp gırıyor. ama emzırıyorum sımdılık tek egzersızım o ıns basarılı olurum kılo vermede sızınde destegınızle yaza inceceik girmek istiyorum.![]()
hoşgeldin canım.
ben rabia, sizin kardeş takımınız olan 13. takımın kaptan yardımcısıyım.
5. takımın kaptanı takyon ve yardımcısı da amonra. onlar gelince de seni kurallar konusunda bilgilendirirler ama ben sana kısa bir özet geçeyim:)
takımlarda esas olan bol paylaşım. kilo verme gruplarına yabancı değilsin sanırım:) günlük menülerini yazarsın, sporunu yazarsın, ne içtiysen onu da yazarsın. kendi menün kadar diğer arkadaşların menülerine de yorumlar bekleniyor.
kilo bildirim günü cuma, ne kadar erken bildirsen o kadar iyi ve bu başlığa yazıyorsun kilonu.
1 hafta deneme süren var, inşallah haftaya sen de bizimle yarışta olursun:)
şimdi sen de kendini tanıtarak başlayabilirsin.
ya çok kötüsüntabikide okadarda değil zaten batuya sürdüm yağı eh onla birlik azcık nasiplendim napiyim ince sürüm benimki bişiycik olmaz
![]()
ben de ankarada yaşıyorum:) iyi denk gelmişiz. benim de 1 oğlum var, 2.5 yaşında. evladını Allah bağışlasın canım.
doğum sonrası kilon çok değil bence. ben 80 kiloyu devirmiştimçabucak atarsın sen de inşallah canım.:87:
kızlar perşembe akşamı misafirlerim gelicek çaya,onlara bişeyler hazırlamam lazım.
ne yapıyım hadi fikir verin bakalım
arcakcım hoşgeldin canım bende 75 ile başlamıştım buraya şu an 65 kiloyum çok şükür benim hedefimde 58 olmak![]()
ben de ankarada yaşıyorum:) iyi denk gelmişiz. benim de 1 oğlum var, 2.5 yaşında. evladını Allah bağışlasın canım.
doğum sonrası kilon çok değil bence. ben 80 kiloyu devirmiştimçabucak atarsın sen de inşallah canım.:87:
diyet bisküvi al bide diyet kola bide diyet pasta yap![]()
şimdilik müsadenizle hatunlar arkadaşa gidicem gezmeye gelince görüşürüz
bu arada esra neden gelmiyor hala geçen hafta güya cumaya gelecekti valla bu hafta cumaya kadar gelmezse diskalifiye olacak kesinlikle hatta şimdi olması lazım ama sağlık problemi vardı dur bakalım nolacak
ferihanın herkese selami var kızlar sıkıntılarını atlatınca dönecek aramıza inşaallah