Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar merhaba diyete sizinle başlıyorum bu kez umarım bu kez tamam o olu r o sınav benim o sınav senin dolaşırken formumu kaybetmek üzereyim herkese kolay gele tabi banadaa..

merhaba elfidacım hoşgeldin canım 2 gündür bekliyodum seni bugüne kısmetmiş gelişin :9:
ilk olarak 1 hafta deneme süreci oluyor canım o süreçte bol bol paylaşım yapman gerekiyor öncelik paylaşımda cuma günleri en geç saat 12 ye kadar kilo bildirim yapmamız lazım 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye olur 2 cuma üsüste bildirim yapmayan üye diskalifiye oulr bu arada ben takım kaptanı gülsüm

evet canım iyi oluyor böyle elifle pınarın numarası var ama seninki yok bende dur özelden yazarım şimdi sana

tamam canım bende yazayım o zaman valla iyi olur hakikaten

arkadaşlar merhaba diyete sizinle başlıyorum bu kez umarım bu kez tamam o olu r o sınav benim o sınav senin dolaşırken formumu kaybetmek üzereyim herkese kolay gele tabi banadaa..

hoşgeldin cnm

eesssrraaaaaa gördüm seni aşağıdasın geçmişi okuyon herhalde hoşgeldin kaçak :60::60: hani cuma günü gelecektin ?

Son düzenleme:
heyo

canım ya ben geçen cuma girdim buraya paylaşımlarımı sen biliyosun artık ben bu hafta listede olucakmıyım yoksa öteki cumayamı kaldım:50::43::43:

heyo

canım ya ben geçen cuma girdim buraya paylaşımlarımı sen biliyosun artık ben bu hafta listede olucakmıyım yoksa öteki cumayamı kaldım:50::43::43:

canım evet sen rengarenk ve hayat aynı gün geldiniz paylaşımların güzel ama diğer kızlar biraz daha dikkatli olsalar paylaşım konusunda çok iyi olur paylaşımlarınız yeterli bulunursa bu hafta girersiniz listeye yetersiz olursa haftaya kalırsınız canım

haklısın canım geciktim biraz ama geçerli sebeplerim var istersen özelden yazayım :50::50:

esra tabiki emindm bi sıkıntın olduğundan ama cuma gelecem demiştinya haber vermeyince dedim bu kız kaçtımı nooldu Allah yardımcın olsun canım önemli bişi yoktur inşaAllah iyileştinmi ?

canım evet sen rengarenk ve hayat aynı gün geldiniz paylaşımların güzel ama diğer kızlar biraz daha dikkatli olsalar paylaşım konusunda çok iyi olur paylaşımlarınız yeterli bulunursa bu hafta girersiniz listeye yetersiz olursa haftaya kalırsınız canım

teşekkür ederim canım ben saat 17 ye kadar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıktı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam bilmiyoyum alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:56::56::81::80::80:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ben saat 17 ye k-a*dar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıtı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:56::56::81::80::80:

kolay gelsin canım ellerine sasğlık bak sakın abartma hee sadece 1 k k kadar :9:

esra tabiki emindm bi sıkıntın olduğundan ama cuma gelecem demiştinya haber vermeyince dedim bu kız kaçtımı nooldu Allah yardımcın olsun canım önemli bişi yoktur inşaAllah iyileştinmi ?

evet canm düzeldim çok şükür sağlık problemlerim az uzun sürdü ama şimdi çok şükür iyiyim

esra bu arada o kırmızı elbise sana çok yakışmış :))) yükleniyor şu anda resmim canım

Back
X