Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-39.html

kızlar 2. olmuşuz

2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-ebrehe(2,66) 5.takım

ve derece de bizden 2 isim var harikayız
tebrik ediyorum:21:

:nazar: Maşallah :nazar: bizden geçilmiyo listelerde zirvedeyiz bu hafta :8: keşkem benim de katkım olsaydı. Burcuyu ve esrayı özellikle tebrik ediyorum ve tüm takımı tabii. Ben de burcunun yolundan ilerliyorum sanırım ben de aşık oluyorum :83: :61: acilen kilo vermem lazıııııııııııııııııııııııııııııım :52:

:nazar: Maşallah :nazar: bizden geçilmiyo listelerde zirvedeyiz bu hafta :8: keşkem benim de katkım olsaydı. Burcuyu ve esrayı özellikle tebrik ediyorum ve tüm takımı tabii. Ben de burcunun yolundan ilerliyorum sanırım ben de aşık oluyorum :83: :61: acilen kilo vermem lazıııııııııııııııııııııııııııııım :52:

yaaaaa gülhan aylardır bitmeyen kilolar bak gör nasılda gidecek bi anda maşallah diyim amana nazarım değmesin aşk böcüğü doldu takımda :9::9: :69::69:

selam kızlar...ben 1. takımdan...:3:
tebrik ederim 2. olmuşsunuz...:46:
bizim takımda kimsecikler yok bi de kardeş takıma bakayım dedim...
burası da boş
en iyisi gidip kitap okuyayım...
herkese hayırlı geceler...:16:

hoşgeldin mavicim o saatlerde pek kimse olmaz biizm takımda erken yatıyoz biz takımca :9: her zaman bekleriz canım

amanda aman bi kızımız daha aşık olmuşşş oleyyyyyy:16::16::16::16::16:

selam canlar.
inşallah herkesler iyidir.
bizlerde iyiyiz çok şükür. idare ediyoruz.
canlar takımlar arası derecelerde ikinci olmuşsunuz yürekten tebrik ediyoruz sizi harikasınız bu güzelliğin devamını dilerim. :65::71:

atceken2005 canım mezun oldun çok çok tebrik ederim. birdaha bu yola düşmemen dileğiyle canım :92:dikkatli beslen. :10: bizleride Allah kurtarsın artık ne diyim :9:
çok çok öpüyorum senii.. :65::71::70:
ebrehe canım sende üçüncü olmuşsun çok tebrik ederim hayatım. :71::46:

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kendinize iyi bakın. pazartesi mevlid kandili oruç tutmak isteyenlere duyrulur.
haydin hoşçakalın.

selam canlar.
inşallah herkesler iyidir.
bizlerde iyiyiz çok şükür. idare ediyoruz.
canlar takımlar arası derecelerde ikinci olmuşsunuz yürekten tebrik ediyoruz sizi harikasınız bu güzelliğin devamını dilerim. :65::71:

atceken2005 canım mezun oldun çok çok tebrik ederim. birdaha bu yola düşmemen dileğiyle canım :92:dikkatli beslen. :10: bizleride Allah kurtarsın artık ne diyim :9:
çok çok öpüyorum senii.. :65::71::70:
ebrehe canım sende üçüncü olmuşsun çok tebrik ederim hayatım. :71::46:

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kendinize iyi bakın. pazartesi mevlid kandili oruç tutmak isteyenlere duyrulur.
haydin hoşçakalın.

canımmmm hoşgeldin yaa özlettin kendini canım teşekkür ederiz iyi dileklerin ve tebriklerin için evet kandil ama ben oruç tutamıyacağım adet oldum malesef tutamıycam sen dualarında benide an canım unutma sakın arkadaşım

selam kızlar haftasonu koşturması sebebiyle anca uğrayabildim
sabah sabah dediğime bakmayın 12 falandı
2 krep ve kaşar peynir yedim

öğle yemeği için de sadece çorba

selam kızlar haftasonu koşturması sebebiyle anca uğrayabildim
sabah sabah dediğime bakmayın 12 falandı
2 krep ve kaşar peynir yedim

öğle yemeği için de sadece çorba

selam elifcim bende şimdi acıktımda of kalkıp bişey yemeye üşeniyom ne var biri hazırlayıp getirse bende yesem :9::9:

kızın genç kız olunca yapar sen de yersin iniallah gülsümcüm
kız anası olmak da başka bi keyif canım:1:

inşaAllahhhh ay bıraksam şimdiden gidip hazırlıycak ben bırakmıyorum anam yıkıyor her tarafı elif eline bezi alıyor önce tv yi sonra sehpayı (bez aynı tabi değiştirmeden) sonra yeri sonrada camı siliyor aynı bezle kızım napıyosun diyorum temizlik yapıyorum anne bak büyüdüm ben gördünmü diyor :60::60: Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canımm

inşaAllahhhh ay bıraksam şimdiden gidip hazırlıycak ben bırakmıyorum anam yıkıyor her tarafı elif eline bezi alıyor önce tv yi sonra sehpayı (bez aynı tabi değiştirmeden) sonra yeri sonrada camı siliyor aynı bezle kızım napıyosun diyorum temizlik yapıyorum anne bak büyüdüm ben gördünmü diyor :60::60: Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canımm

aynı bezle yapıyo demek:1:
ama olsun en azında niçinde var sadece yol yordam öğrenmesi kalmış
hevesini kırma gülsüm yapsın çok güzel olmuş harika olmuş bana ne büyük iyilik ettin falan
de havaya girsin ilerde lazım olur:60:

amin canım inşallah ilerde nasipse bizim de olur:78:

aynı bezle yapıyo demek:1:
ama olsun en azında niçinde var sadece yol yordam öğrenmesi kalmış
hevesini kırma gülsüm yapsın çok güzel olmuş harika olmuş bana ne büyük iyilik ettin falan
de havaya girsin ilerde lazım olur:60:

amin canım inşallah ilerde nasipse bizim de olur:78:

tabi canım takdir ediyorum öyle olunca zaten bidaha kurtulamıyorum iyice havaya giriyor :9::9:
sen nasılsın elifcim evdemisin bugün napıyosun

tabi canım takdir ediyorum öyle olunca zaten bidaha kurtulamıyorum iyice havaya giriyor :9::9:
sen nasılsın elifcim evdemisin bugün napıyosun

ben de evdeyim
safranı vet. götürdük eşimle
lösemi aşısı oldu şimdi oturuyoruz öyle
hava da çok güzel tam gezmelik ama miskinliğim üstümde
evde pinekliyorum
sen napıyosun
kız sevgililer gününde kocana ne alcan:27:

ben de evdeyim
safranı vet. götürdük eşimle
lösemi aşısı oldu şimdi oturuyoruz öyle
hava da çok güzel tam gezmelik ama miskinliğim üstümde
evde pinekliyorum
sen napıyosun
kız sevgililer gününde kocana ne alcan:27:

hiç bişey almıycam işte küsüm ben ona :19::19: ist. gidiyor iş görüşmesine ben evde kalmak istiyorum yok kalmayın evde nolur nolmaz git annem gilde kal diyor hiçbişey almıycam ona :19:
miskinli etme kıs çıkın gezin işte bi güzel

kızlar ne güzel ya yeni gelen arkadaşlarımız çok tatlılar :27:
ama öğrenecekler onlar da :1: şeker yok şekere son sonnnnn

bi aşk böcüğü yakaladım:60:

Back
X