Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar. inşallah herkesler iyidir.
takyoncum listenizi kontrol ettim yukarıdaki listeyse eğer doğru, yalnız yüzdenizi 76 yapın hayatım.
bizim listeyede bibakıverin size zahmet.
öpüyorum canlar
hayırlı cumalar diliyorum.

** 13 .TAKIM 194. ETAP **
Ad1 ( 56.7 /56.6 / 0.1 / 0.18 %)
Ayyildizim ( 58.7 /58.4 / 0.3 / 0.51 %)
_ferdici_ ( 74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %) (yeni üye)
hankypanky ( 94.0 / 94.0 / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
ms22 ( 81.0 / 80.0 /1.0 / 1.23 % )
neyneyse ( 64.8 /65.1 / -0.3 / -0.46 %)
nihan86 ( 55.5 /55.4 / 0.1 / 0.18 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 79.0 /77.0 / 2.0 / 2.53 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
sakaleynmaster ( 65.0 / 65.9 / -0.9 / -1.38 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 764.0 /760.0 /4.00 /0.52 %)

ben dün girdim diye heralde ismim yok . . suanda 84 kiloyum haftaya asıl bildirimimi yaparım . .bu arada akşam ciddi bi mücadele verdim yeme adına ama 2 zeytinle işi kurtardık çok şükür . .
Kızlar ya buraya karşı sorumluluk duyuo insan gercektende ..
bu arada yediklerimizi akşam toplucamı yazmak gerekiyo . .
ben sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ,peynir ve ne yazıkki şekerli 4 bardak çay içtim
:27:

ben dün girdim diye heralde ismim yok . . suanda 84 kiloyum haftaya asıl bildirimimi yaparım . .bu arada akşam ciddi bi mücadele verdim yeme adına ama 2 zeytinle işi kurtardık çok şükür . .
ben sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ,peynir ve ne yazıkki şekerli 4 bardak çay içtim

canım 1 hafta geçirdiğinde haftaya listeye girersin
ben de motivasyonumu kaybetmeme rağmen ishal yüzünden
kilo vermişim oysaki 2 gün önce fazla çıkıyodum muhtemelen su kaybettim

gunaydın herkese
kılo bıldırımımı ılk ben yapayım :116.2 yanı bu hafta 2 kılo vermısım gecen haftayla bırlıkte 4 kılo 300 gr gıtmıs ıyısallah boyle devam eder :66:

Ay maşallah diyorum ve yakana bir nazar boncugu iliştiriyorum . .:nazar: ve 4 kiloların kat kat zametsizcce gitmesini diliyorum
bu arada kilo verimin cok iyi bence abartısız ve sağlıklı oldugunu üşünüyorum..
ne yzıkki ben gecmişde çok ciddi diyetler yaptım ayda 10 kilo gibi kilolar verdim. .gerci kilom 67 di ozamanlar ve bunalıma giriyoduum :82: ah benim kafama merdane şimdi o kiloları görmek için neler vermem . .:)) bu arada ismin ne ve kaç yaşındasın . .

afiyet olsun canım evet okudum geçmişi gerçekten büyük bi başarı seni günün kahramanı ilan ediyorum :60: ekmek ten vazgeçmek o kadar kolay değil çünki gerçekten bravo :71:
evet canım sana demiştim bir hafta deneme süreci olacak diye sen paylaşımı bol tut inşaAllah haftaya alırım seni listeye akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur canım ama gün içerisindede yaz muhakakka :68:

afiyet olsun canım evet okudum geçmişi gerçekten büyük bi başarı seni günün kahramanı ilan ediyorum :60: ekmek ten vazgeçmek o kadar kolay değil çünki gerçekten bravo :71:
evet canım sana demiştim bir hafta deneme süreci olacak diye sen paylaşımı bol tut inşaAllah haftaya alırım seni listeye akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur canım ama gün içerisindede yaz muhakakka :68:

benim oğluş bıraksa ben 7/24 yazarımda nerde . .pc başına oturduğumu görmesin anında biter yanımda bide kasıyo kendini almazsam sıkıyo sıkıyo en sonunda da avazıınca bağırıyor . .bu durumdan cok muzdaribiz babasıda bende :52: şimi uyuyoda girdim dedim gibi gün içinde girerim uyudukca yada babytv de beğendiği bişey cıkmışsa :27:

benim oğluş bıraksa ben 7/24 yazarımda nerde . .pc başına oturduğumu görmesin anında biter yanımda bide kasıyo kendini almazsam sıkıyo sıkıyo en sonunda da avazıınca bağırıyor . .bu durumdan cok muzdaribiz babasıda bende :52: şimi uyuyoda girdim dedim gibi gün içinde girerim uyudukca yada babytv de beğendiği bişey cıkmışsa :27:

oy Rabbim bağışlasın vallahi özlemişim küçük bebek sevmeyi yaaaa bizimki koca kaızk oldu :)) ama her ağladığında istediğini yapmayın yoksa eline çok büyük bir koz vermiş olursunuz zannettiğiniz gibi saf değiller malesef çok güzel kullanılayolar bizi aman dikkat :60: bi alışırsa sonra her bişey yaptırmak istediğinde ağlamaya başlıyacak:52:

kızlar ben geldim internet demin bağlandı şükür valla ama heran gidebilirmiş yine neyse kilo bildirimimi geç oldu ama yapayım
geçen cuma 76 demiştim sonra tekrar tartılcam demiştim yazamamıştım
76.8 göstermişti tartı bu sabahta 75.8 gösterdi valla çok mutluyum tekrar aranızda olmaktan 1 hafta ölüm geldi girememk ne yiycem nelere dikkat etcem şaşırdım neyse bidaha net kopana kadar burdayım:43::43:

ya takyoncum ben geçen cuma tam 1haftam dolmuştu ve ben 1 haftadır giremedim ya buraya ama 1 hafta test sürüşünü yapmıştım geçen cumaya kadar demem o ki bu 2inci cumam burda ben yarışmaya katılabildimmi deneme testini geçtimmi acaba:42:

Son düzenleme:
ya takyoncum ben geçen cuma tam 1haftam dolmuştu ve ben 1 haftadır giremedim ya buraya ama 1 hafta test sürüşünü yapmıştım geçen cumaya kadar demem o ki bu 2inci cumam burda ben yarışmaya katılabildimmi deneme testini geçtimmi acaba:42:

canım deneme sürecini geçmiştin evet ve bekledik bildirimini bildiğin gibi en geç saat 11 e akadar bildirim yapılması zorunlu aksi halde listeye dahil edemiyoruz evet senin durumunu biliyorum bana mesajda yazmıştın ve dün akşam amonra yazdı herkes bildirim yapsın diye eğer bildirim yağsaydın listeye girecektin iyice haberin olsun canım saat en geç 11 e akadar bildirim yapmak zorundayız şimdi listeye tekrar eklemeye çalışacam seni inşallah bi sorun çıkmaz ama lütfen bu konuda dikkatli ol canım bizde zor durumda kalıyoruz

canım deneme sürecini geçmiştin evet ve bekledik bildirimini bildiğin gibi en geç saat 11 e akadar bildirim yapılması zorunlu aksi halde listeye dahil edemiyoruz evet senin durumunu biliyorum bana mesajda yazmıştın ve dün akşam amonra yazdı herkes bildirim yapsın diye eğer bildirim yağsaydın listeye girecektin iyice haberin olsun canım saat en geç 11 e akadar bildirim yapmak zorundayız şimdi listeye tekrar eklemeye çalışacam seni inşallah bi sorun çıkmaz ama lütfen bu konuda dikkatli ol canım bizde zor durumda kalıyoruz

sağol canım ya önemli değil haftaya alırsın beni listeye farketmez zorlanma sen eğer olmazsa,,eğer net kopmazsa haftaya en geç 10 a kadar bildirimimi yapıcam desteğin için sağol:46:

sağol canım ya önemli değil haftaya alırsın beni listeye farketmez zorlanma sen eğer olmazsa,,eğer net kopmazsa haftaya en geç 10 a kadar bildirimimi yapıcam desteğin için sağol:46:

canım listeye ekledim seni şimdi Allahtan hesaplamaya geçmemişler daha ekleyebildim artık resmi üyemizsin sende :71: eğer aksilik olur diye düşünüyorsan akşamdanda yapabilirsin bildirimini canım

sabah kahvaltıda rutin di yazmaya gerek yok bence ekmek çay peynir yumurta :))
öğlen daha yemedim kızım uyanınca beraber yeriz artık pırasa yemeği yaptım havuçlu limonlu iyi olur gribe onu yeriz kızmla artık

kızlar merhaba.. hastalıktan ölüorum yataktan kalkamıorum o yüzden fazla paylaşım yapamıorum ama sonuçları heyecanla bekliorum bu hafta kaçıncı olduğumuzu merak ediorum umarım iyi derece elde ederiz :9: bu arada gülsümcüm seni tekrar aramızzda bol paylaşımlı olarak görmek çok güzel :71:

sevgülü takımım
sizi çok ihmal ettim bu aralar, özür dilerim hepinizden :(((

bugün yediklerimi topluca bi yazayım bari

sabah
1 tabak limonlu maydanoz
1er tane domates, biber, salatalık
3 yk lor salatası
2 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay

ara 1 elma

öğle

4 yk kabak sote